Nu känns den som bortblåst

Julen är förbi...ja nästan i alla fall. Idag har mami och papi bjudit oss på middag här hos oss. De firade nämligen 20-årig bröllopsdag igår. :) Tänk att de stått ut så länge med varandra. ;) Jag och Patrik firar ju faktiskt ett halvår precis just nu...den 28:e. :) Tiden går fort när man har roligt. Nu börjar det bli dags för att trippa i säng. Bör kliva upp tidigt imorrn, typ kl. 8 så att jag kommer somna imorrn kväll. Börjar jobba kl. 06.00 på måndag morgon. Det näst sista passet på Posten, sedan har jag det sista på tisdag morgon. Sedan går vi mot nya utmaningar på förskolan. :)

Goood Juuul!

God Jul allihopa! Hoppas ni får en mysig helg!

Färdigutbildad och jobb!

I fredags blev man färdigutbildad lärare och i torsdags fick jag veta att jag fått jobb. :) Kunde inte få en bättre julklapp! :) Har fått ett 50 % vikariat fram till i slutet på maj som förskollärare till 1-3 åringar. :) Sedan ska jag även läsa idrott och hälsa 30 hp så det blir full rulle nästa termin också... Tur man har en karl som jobbar borta på veckorna. ;) Inte för att det är så roligt egentligen då men...

Nervositeten hägrar, hur ska det gå?

Just wish me good luck...

Årets värsta postdag över

Ikväll var det inte en lugn stund på jobbet. Fick höra att det var årets värsta dag i postväg. Måndagar är det alltid mycket på och ännu mer är det ju nu när det är jul också. Men jag överlevde kvällen iaf. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen för att kolla på det senaste avsnittet av One tree hill. Imorrn är det gruppuppgift.

Vi blev slutligen färdiga! :)

Igår fick Patrik fast de sista golvlisterna så nu vågar man lägga upp lite bilder på vår lya efter renoveringen. :)


Här började allt i sovrummet med bortrivna garderober...

Till slut...blev det såhär:









Från sovrum till hall...







Och vardagsrum...








Vi fick oss ett matsalsbord till slut... Men vi fick betsa det till den färg vi ville
ha det själva.


Och slutligen det som hänt i köket...


Målat stolarna vita och även målat tidningsstället så att det skulle matcha
köksbordet.

Ingen motivation till något!

Imorse var det tänkt att jag skulle följa med Jonna till Sörberge där hon skulle lämna in bilen för att få ABS-bromsarna fixade. Men så ringde hon 8.40 och sa att de inte hade fått in grejerna så det blev ingenting av med det. Men vi bestämde oss ändå för att ta en promenad, som vi planerat att göra under tiden bilen fixades. Skönt väder! Blev Bergsåkersrundan.

Nu sitter man här för att försöka få lite motivation till att plugga... Ska söka litteratur som passar att koppla till vår gruppuppgift som vi ska göra klart imorrn. Men problemet är just att det inte finns någon motivation. Den är förbi. På fredag vid den här tiden är jag klar med min lärarutbildning. Ja, eller vi kan ju hoppas iaf. Jag hoppas verkligen att jag klarat hemtentan för jag vill inte göra om den. :S

Dessutom ska jag jobba ikväll... 18-22.30. Har inte jobbat på typ två veckor och nu börjar all julpost att komma. :S


11 dagar kvar

Imorse strax före 8 kom vår hemtenta ut på first class. Sedan har jag suttit och svettats och tampats med första frågan hela dagen. Sådan tid det skall ta. Men det tog väl tre timmar att bara lista ut vad de ville att man skulle göra på b-uppgiften. Kände att jag behövde luft så jag gick ut i det sköna vädret på en promenad runt Granlo. Härligt! Det behövdes.
Nu ska jag ta och börja småfila på den andra frågan av tre... Ingen vila, ingen ro. Men snart så. :) Om 11 dagar! :P


Helt slut!

Vilka praktikveckor! Vilken klass! Jag är helt slut när jag kommer hem på dagarna. Inte nog med det skall det läsas också. Jag räknar ner dagarna...bara 17 kvar nu. Men jag kan i alla fall glädjas åt att älskling har köpt en tvättmaskin. :D OM man ska vara glad över något så. :)

RSS 2.0