Nu går jag in i livet som arbetslös

Idag är sista dagen på min anställning. Imorrn ska jag besöka den kritiserade arbetsförmedlingen. Inget jag ser fram emot men måste ju göras om man ska få någon ersättning fram över. Hur mycket ersättning jag kommer få är en annan fråga. Har ju inte varit medlem i a-kassan i mer än ett halvår och jobbat i 5 månader. Det är riktigt yrt det här vill jag säga. Hoppas man får lite mer klarheter imorrn. Sedan är det väl bara det att man får vänta i flera månader innan man överhuvudtaget får någon ersättning. Vi vet väl alla hur duktiga försäkringskassan är på att sköta sina utbetalningar. :S Får väl inte annat än räkna med att bli utan dessa pengar i sommar.

I helgen har vi inte varit hemma många sekunder. I fredags jobbade jag och hade stängningen och eftersom pappsen fyllde år så plockade Patrik upp mig på jobbet och sedan åkte vi raka spåret tíll Tynderö. Där blev det middag och en oplanerad övernattning. Sedan blev vi kvar där hela lördagen. Jag tvättade bilen och grejade på medan pappsen och Patrik snickrade på utbyggnade på logen som de håller på med. Varmt och skönt var det och efter den dagen såg man ut som en kräfta. :p Armarna var alldeles röda. På kvällen tog vi en sväng med bilen ut till Åstön och kikade lite.

Idag på morsdag så åkte vi upp till Patriks mamms där vi var bjudna på middag. Innan vi åkte upp stannade vi till på världens sämsta marknad i Härnösand. Hade inte gjort något om man missat den om man säger så. Härligt väder även om det har blåst alldeles för mycket. När vi kom tillbaka till Sundsvall vid 19-tiden var det 26 grader i skuggan och nästan vindstilla. En viss skillnad mot för uppe i Ramvik där det nästan var storm. ;)

Från och med idag tänkte jag nu komma igång med bloggandet igen. Nu när man börjar få lite tid över. Har bara en uppgift kvar att göra i skolan nu, utvärderingen av min friluftsdag. Känns väldigt skönt vill jag säga!

Det var allt för mig denna dag, gonatt!

RSS 2.0