Med händerna fulla av vax...

Tog mitt pick och pack och begav mig ut till Tynderö idag, är ledig mån-ons så tänkte passa på att spendera lite tid och bara ta det lugnt här ute på landet. På vägen var det massor med ärenden som dessutom skulle utföras. Handla diverse olika saker på diverse olika butiker. Jag har till och med köpt tre par skor. ;) Vädret har inte varit det bästa idag precis, mulet och trist med risk för regn. Men ändå har jag varit duktig och tvättat och vaxat bilen så nu är den glänsande igen, vilket var väldigt länge sedan sist. :P Så bilen har jag lagt ned några timmars jobb på. P ringde när jag bara hade huven kvar, på väg till Sipmick (har inte en aning hur det stavas men ligger nära norska gränsen) där han ska jobba till torsdag...så får inte träffa honom förrän dess... =(


Solglarrer!

De här solglasögonen fick jag av P, sötisen! :D



Alltid är det något som ska göra en irriterad

Fan, fan, fan! Nu strejkar datorn. Den vill inte läsa en enda USB-enhet förutom musen. Det innebär att den inte vill läsa den externa hårddisken vilket i sig innebär att jag inte kan se film från datorn. Av den anledningen fick jag gå ner till lillebror och låna en DVD-film, Hitman, som tydligen P och hans kompis också skulle se... ;)

Så nu blir det lite popcorn och film! :P Hoppas felet går till sig efter att datorn fått sova i natt. 

Lördagsshopping

Igår var jag och P på Birsta City och shoppade lite... Eller han shoppade och jag var smakråd. ;) En annan är ju inte så rik om man säger så... Men jag blev bortskämd jag också, vill ju betala för mig själv men det fick man inte. Efter vi var färdiga på BC åkte vi ner på Maxi och handlade lite mat. Blev sedan tacos till middag och jordgubbar med grädde till efterrätt. Proppmätt utan dess like. Under kvällen hann vi också se både Ladder 49 (som jag redan sett några gånger men den är ju så bra :P) och 21. Också riktigt bra måste jag säga. Sedan blev det stört i säng för att ligga och dra sig ända till kl. 13 idag... :S Sedan åkte P hem och jag åkte ut till mina föräldrar. Sedan blev det ett stopp hos storebror då hans sambo fyllde år. De hade gjort jättestora och goda smörgåstårtor som en annan inte kunde ta så stor del av eftersom jag, Jonna, lillebror och Jennifer skulle på Bite Line och äta sedan. Som vanligt var ju även det väldigt gott. :P Har precis kommit hem och känner mig åter igen dömätt. Men nu blir det relaxing ett tag...

En ny lapp i trappuppgången...

Haha! Glömde ju berätta det att imorse när jag kom in genom porten ser jag en ny lapp på anslagstavlan. På den står det:

Det stinker oren kattlåda i hela trappuppgången. Varför?
"
Känslig näsa"

Jag tror att det är min granne mitt emot som har satt upp den. Min känsla är den. :D Jag hoppas vi får slut på illaluktande trappuppgång. Något är ju i alla fall fel med den där grannen, det är ju helt tydligt det. Tänk er...om det luktar så förjävligt mycket i trappuppgången ut genom brevinkastet, hur jävulskt mycket ska det då inte lukta inne i hennes lägenhet? Man får ju spykänslor bara man ställer sig i trappen ned till källargången.

Snart helg!

Snart är det helg! :D Men bara snart, kl. 23 ikväll. Har nyss stigit upp, är rätt trött men måste ju tänka på att man ska somna ikväll också. Upp och köra pump imorrn bitti. Funderar på om man kanske ska äta lite frukost och sedan sätta sig ute på balkongen i bikini och läsa lite. Något annat bra förslag på vad som kan göras har jag inte.  

Soffpotatis med längtan

Idag har jag köpt jordgubbar, hoppas de håller till på lördag då jag och P ska ses. :) Annars måste jag proppa i mig dem imorrn. De sålde för 14,90 kr/litern på Maxi när jag var och handlade så det var bara slå till. Älskar jordgubbar, det är riktig sommar det! :D

Nu sitter jag i soffan och slappar med morgonrocken på mig, kollade slut på filmen jag började se igår men inte hann se klart. Ska precis börja se en film till alldeles strax men mest av allt väntar jag på att P ska ringa. ;) Vill att det ska bli lördag nu på en gång. Saknar...mycket!

Always on my mind

Tänk att det går så mycket fortare att jobba när man har någon att tänka på. ;) I natt var det faktiskt rätt lugnt. Från 01.00 till typ 02.10 hade vi inte ett jota att göra. Då kan ni ju kanske gissa vem som blir rastlösare än rastlösast. Moi!

Har just suttit i telen med moderjord och sökt lite begagnade bäddsoffor på blocket, men det verkar vara svårt att hitta någon som inte är ett fult ruckel för cirka tusenlappen. Vill ni sälja en bäddsoffa billigt, som ser schysst ut, contact me here! :) Och sedan ska den inte finnas alltför långt ifrån Sundsvall heller.

Jag tror att jag ska ta en promenad idag också. Borsta tänderna och ta på mig några "ut-och-gå-kläder" och åter igen gå ut i blåsten.

Klubbad säl...

Jag känner mig bokstavligt talat som en klubbad säl. Hårt med pump men jag är en envis jävel så jag brukar kämpa mig igenom låtarna, hur jobbigt det än är. Idag var otroligt nog biceps tyngst, halvorna är inte roliga... Sedan en cykeltur i motvind hem i vanlig ordning. Plus att jag ju faktiskt gått ca 7 km idag.

Har precis ätit min middag nu. Väntade med den till efter pumpen eftersom jag inte ville äta så tidigt då jag ska jobba i natt. Ska försöka undvika att bli hungrig under natten. Och bara för att jag jobbar natt nu torsdag och fredag så skulle det bli finväder dessa dagar, bara för att jag måste sova. :( Buhu! Nu blir det slapp i soffan, det är jag värd. Orkar inte göra så mycket mer heller.

Fotografen!


Här är förklaringen till att det knappt blev några bilder på mig på midsommarafton.
Jag var fotograf... Peter tog några bilder (denna var väl den som blev bäst av alla dem)
för de blir ju som alltid dåliga. ;) Och sedan finns det några badbilder men de
låter jag bli att lägga upp. ;P

Sug på den du!

Sitter och äter upp lite av de suggodisar jag har kvar av allt godis jag köpte i fredags. De är alltid kvar till sist. ;)

Har varit ute på en långpromenad i blåsten. Kände att jag var tvungen att göra något så då blev det så. Cirka 7 km. Fast hade ju varit lång mysigare att gå med den person som just i nuläget finns i mina tankar hela tiden. Sätta sig nere vid ån och bara mysa... ;) På vägen hem stannade jag till hos faster en sväng och surrade ett tag. Nu ska jag väl vila upp mig lite så att jag klarar av ett stenhårt bodypump-pass vid 19.

Vill att du ska vara här nu...

Åhh!

Jag kan inget annat säga än att jag hade en jättetrevlig och mysig kväll igår. Det är nästan så man svävar på moln just nu, så bra känns det, alldeles för bra för att vara sant. :D Saknar...

Trött gris

Jag har sovit ungefär 20 timmar på 4 nätter. Det är inte vad jag brukar vara van vid... :S Men som tur är man ledig från jobb imorrn så kommer ta en lååång sovmorgon. Måste ju orka med natten också.

Kom hem från träningen för ett tag sedan, gym med Ellinor. :D Vi har bestämt att vi ska göra upp ett träningsschema, kommer bli 2-3 pumppass i veckan plus två dagar gym ungefär. :P

Nu ska jag äta upp maten och sova en stund. Bäst man är pigg och mätt när man får besök ikväll. ;)

The magic number!

23 är det magiska numret. Idag är det den 23:e och är därmed exakt en månad till min 23:e födelsedag den 23 juli. ;)

Nysnaggad :P

Nu har jag varit och klippt mig, det var på tiden. Och jag gillar fortfarande pagen lika skarpt! :D


Ångest!

Sitter och smäller i mig fläskfilé och klyftpotatis. En tidig middag, vilket man ju inte är särskilt van vid. 1½ - 2½ timmar tidigare än vanligt. :S Känner mig inte ens hungrig...

Har suttit och räknat lite på hur mycket räkningar som ska betalas denna månad när jag får min minimala lön. Nästan 4600 kr... :S Kommer gå skapligt i back.

Har även suttit och spånat på om man skulle ta bort hemtelefonen men det alternativet är nog uteslutet för vad jag vet kan man väl inte ha Telia Bredband om man inte har hemtelefon, såvida man inte har mobilt bredband då? Men det vill jag inte ha. Funderar dock på att ändra till bredbandstelefoni och ta bort tilläggstjänsten kväll & helg så kommer jag ha en fast kostnad på dryga 210 kr/kvartal med studentrabatt istället för nuvarande kostnad jag har som är på 525 kr/kvartal. En skaplig skillnad i pris...

Får fundera vidare på saken. Nu ska jag diska och sedan cykla iväg till jobbet. Motiverande, NEJ. Känns som att jag inte gjort något nyttigt idag överhuvudtaget men har ju faktiskt ändå varit ute och sprungit 3 km och börjat på att laga bikinin som Nicklas rev av bandet på.

Det straffar sig att sova för lite den ena natten...

Guuud vad jag var trött sedan igår. :S Jag hade planerat att kliva upp klockan 10 idag men när klockan ringde var jag mitt uppe i en dröm så jag ställde om klockan till 10.30, halvt medvetande, men tydligen lyckades jag också stänga av den igen när den åter ringde och nästa gång jag vaknade var klockan 11.30. :S Inte bra med tanke på att jag börjar jobba kl. 6 imorrn bitti och måste lägga mig typ på stört efter att jag kommit hem från kvällens pass.

Jag tycker inte om det här vädret som vi har nu. När jag väl är ledig så vill jag faktiskt ha sol så att man kan jobba på brännan. Idag hade jag planerat att dra på gymmet en sväng men tror jag skippar det och tar en löptur istället. Nu är det dags att äta frukost...


Midsommarafton i bilder

Ja nu är detta års midsommarafton överstökad. En mycket trevlig och rolig kväll som slutade med ett bad och där hände väl ungefär allt. ;) Men för att börja från början. Först var det käk, grillat med potatissallad. Göttigött. Sedan spelade vi lite kubb. Jag, Zandra och de två stackars ensamma grabbarna bland oss 7 tjejer var i samma lag. Zandra var för övrigt kung på kubb. ;) Men vi förlorade ändå... Därefter blev det tårta, smarrig även den. :P Senare på kvällen skjutsade Linda oss till Forsa där det också var fest, fast vi blev inte så länge närvarande där. Det kändes som att det bara var vi som var hos Zandra från början som höll ihop medan de andra som varit där sedan tidigare även de höll ihop. Väl tillbaka hos Zandra så däckade Peter. Han mådde verkligen prima. Men han missade ju det bästa. Vi gick ner och badade... Jag, Emelie, Zandra och Nicklas. Som den badkruka som jag faktiskt inte är var jag såklart först i vattnet, var riktigt varmt och skönt. Tillslut kom även Zandra och Nicklas i de också. Emelie skulle inte bada alls så hon fick vara fotograf. Rätt vad det var, när jag tyckte att jag badat färdigt och står uppe på stranden försöker Nicklas dra ner mig i vattnet igen, jag stretar emot och VIPS! så hade Nicklas dragit sönder min bikiniöverdel. Så där sprang man topless. Sedan tror jag att jag bad Emelie att hämta min handduk som hamnat på bryggan, med min kamera i handen. Det hela slutade med att Nicklas lyfte ner henne i vattnet med kläderna på och min kamera var även den med på den turen, fast som tur var fick den inte vatten över huvudet. Sedan blev det hemgång till Zandra och natti natti.

Vaknade som vanligt tidigt imorse. En aning varmt! Skatorna hade gjort besök ute på verandan. Stulit lite köttbitar och spritt ut sallad över hela bordet. Det var ett jävla liv där ett tag. Ett riktigt kalas hade de! Efter lite städning och när alla kommit på benen gick vi in till Kvissle och käkade pizza. Mindre hungrig än man trodde. När vi kom tillbaka städade vi det sista och sedan blev det lite solning i det fina vädret. Men nu är det inte lika fint väder dock...spöregn och åska. Men här kommer lite bilder från kvällen i alla fall...kommer möjligtvis lägga ut några fler när jag får de bilder som Peter knäppt också.


Linda, Nicklas och Emelie


Laget vi så snopet förlorade mot. ;) Men det var på målsnöret. :P


Troligen den bästa bilden jag tagit på Peter någon gång. ;)



Nicklas åkte rollerblades på fyllan, det gick lite vingligt till.


Ungefär det första jag lyckades göra när jag kom var att förstöra mina
strumpbyxor...så fick limma lite med Zandras rosa nagellack i hälen.


Kussarna!


Någon stilstudie av något slag. Sorken tror nog att hon flyger. ;)


Spännisen ;)

Emelie åkte i vattnet med kläderna på.


Tappra töser på väg hem från badet.

Och vi hade ju i alla fall tur med vädret... trots så dåliga prognoser innan. :P

Outfit utvald!

Mitt vanliga stora problem är överstökat. Att välja ut en fullständig outfit. Det är gjort nu i alla fall. :D Skönt! Denna gång tog det heller inte en vecka att stryka kläderna som jag tvättade igår. Helt otroligt. Stryka som är så fruktansvärt tråkigt. Skulle behöva dra ett varv med sugaren igen, det är inte bra att ha svart klinker i hallen. Precis all skit syns ju i princip.

Dags att jobba igen!

Midsommarafton

Glad midsommar på er allihopa! Blev väckt av ett glad midsommar mess från Danne imorse så när jag väl svarade så skrev jag att han skulle njuta av paradiset på Tynderö ikväll. Blev ju ditbjuden jag också men hade ju redan blivit bjuden av Zandra då. Först till kvarn som det heter. ;) Tog mig en skön sovmorgon idag, och igår kväll hade jag faktiskt inte svårt att somna alls, som jag hade sist efter nätterna. Låg i soffan och kikade på What happens in Vegas och det var nästintill så att jag somnade till redan då.

Nu ska jag ta tag i dagen, och som sagt... GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!

Denna stressiga dag

Idag har det verkligen varit full rulle. Efter att alla maskiner var färdiga åkte jag in till stan för att göra ett besök på systemet och kika på någon outfit till imorrn. Jag hann endast springa i butiker så första målet med statsbesöket uppnåddes inte ens. ;) Och eftersom jag tvättat och fortfarande hade kläder i torkrummet, tiden gick ut kl. 16, var jag tvungen att åka hem vid 15.30 för att hämta dem. 16.30 hade jag ett pumppass inbokad så det blev stressigt in i norden. Det blev till att springa ner i tvättstugan, hämta alla resterande kläder, springa upp i lägenheten, byta om fort som tusan och sedan åka iväg till stan igen så att jag skulle hinna in på systemet innan träningen. Faktum var att jag klarade det! :) Pumppasset var riktigt tungt det också och när jag skulle gå från träningen, kom ut ur omklädningsrummet utan skor, så kommer det en stor gubbe som inte ser sig för och kliver rakt på mina tår! Gjorde ont som fan även om jag låtsades som att det inte gjorde det. Sedan blev det bilfärd hem, duschen och sedan en tur på Maxi för att inhandla morgondagens middag. Det är inte förrän nu jag har börjat kunna slappna av riktigt. 

Men fynd kan man definitivt säga att jag gjorde. :D Hittade ett par riktigt schyssta och även riktigt tighta Levi's jeans för hela 100 kr. Ordinariepris var 999 kr. :D Jag börjar bli en jävel på att fynda jag. ;) Sedan hittade jag även kläder att ha på mig imorrn. :D


Sova, springa ner i tvättstugan, sova...

...flera gånger om. Det är vad jag gjort denna morgon. Men nu har jag blivit tvungen att kliva upp så att jag somnar ikväll. Idag har jag i alla fall saker att göra. Så fort de två sista maskinerna är färdiga ska jag göra ett besök på systemet. Försöker även fundera ut vad jag ska ha för kläder imorrn. Misommarafton ska firas på Juniskär. :) Blir nog mysigt. Halv 5 är det pump, jag har skaplig träningsvärk i trissarna sedan jag och Ellinor körde gym igår. Härligt härligt! Efter pumpen måste jag iväg och handla inför morgondagen också. 

Och igår kväll förlorade Sverige mot ryssarna. Såå förfärligt dåliga de var. Det är nästan så man får skämmas. ;) 

Roligt att det är så underbart varmt och härligt väder idag när man sovit bort halva dagen... 

TRÄNINGSKLÄDER

Mina träningskläder har kommit! :D Såg att jag fått en sms-avisering när jag vaknat och gick iväg bort till Hemköp och hämtade paketet på en gång. Ivrig! :P Så nu har jag haft modevisning för mig själv här, alla plagg passade. :) Really nice!
Har sovit halvdant nu på morgonen, jävla allergi. Kliar i ögonen och snuvig. Hela jag håller på att flagna bort också tror jag...

Grattis till mig! :D

Angelica ringde nyss och frågade om jag också fått betyg på den andra delkursen så jag gick in på ladok och kikade och där står betyget! Det i sig innebär att jag klarade forskningsmetodiktentan, även fast vi inte fått tentaresultatet ännu, men det kommer tydligen imorrn. Förstår ni hur underbart det känns!!!? :D :D

Wiiieee!


Men god morgon!

Då var man på benen för dagen igen. Gick oförskämt lätt att jobba i natt måste jag säga. Kanske beror på att jag sov två timmar innan, efter middagen? Ska iväg ner på Ego och köra pump 17.30 om de inte ringer in mig och vill att jag ska jobba ikväll också. Har precis meddelat dem om att jag helst av allt framöver skulle vilja jobba dubbelpass kväll och natt ett par eller tre dagar i veckan. Funkar bäst för mig som brukar träna på kvällarna för det är tyvärr inte roligt att behöva tacka nej till jobb om man t.ex. bestämt att man ska träna med Ellinor eller liknande på kvällen. Jag är ju inte den som vill svika mina vänner bara sådär utanvidare. Jobbar jag kväll och natt så vet jag att jag inte kan träna eller boka in något med några andra då för då kommer det bli så att det nästintill är att åka till jobbet direkt när man vaknat.

Något att längta till...


Som jag sa... Tynderösundet is the shit! Tog bilden igår med mobbekameran, därav den dåliga kvaliteten. Sedan är det säkert hur många som helst som undrar varför i hela tusan det är inhägnat men det förklaringen är enkel, det är för att de sketna kanadagässen inte ska komma upp på land och skita över hela gräsmattan. Det funkar faktiskt rätt bra. :) Nu går de till grannen och skiter istället. ;) Fasters lilla båt ligger i vattnet, den har man kört en hel del när man var lite mindre. Vår, lite större båt, har inte sjösatts ännu.  Men visst är det fint? :D

Fan vad jag är populär! ;)

Jag har jobbat på fritids 8-16 och är helt totalt döslut! Ska jobba natten 01-06 också och sedan ringde de precis och ville att jag skulle jobba ikväll också, 18-23. Ibland blir det bara för mycket. :P Men jag tänker tyvärr inte ge mig på det där med att jobba nästan ett dygn i sträck, även om det inneburit fina pengar. De kommer säkert höra av sig både imorrn och på onsdag och fråga om jag kan jobba kvällen då också. Nu ska jag sova ett par timmar så att jag orkar med den här sablans natten...

Tynderösundet is the shit!

Jag hamnade i Tynderö idag. Mina brorssöner har varit här i helgen så passade på att träffa dem nu eftersom man inte ser dem alltför ofta. Papsen var nere vid sundet och vaxade båten så vi gick hela gänget dit ner och kollade läget innan middagen. Jag älskar att vara där nere! :D Kjell sjösatte min fasters båt också och den lilla motorn går igång i princip på första draget som alltid, trots att den har väldigt många år på nacken. :) Sedan kom storebror från Stockholm också, han hade fått semester och drar till Finland i mitten på veckan.

Det blir sova här i natt. Snåla kan man faktiskt också kalla det hela. Tjänar 5 mil på att inte åka hem ikväll och istället åka direkt till Fagervik imorrn bitti.

Ibland är man bara alldeles för trött

Bevis på det? Jorå... jag ställde alarmet på 10.00 idag. Sedan var det liksom inte meningen att jag skulle somna om och sova till 12.30. :S Det bara blev så efter att jag gjort ett mindre bra försök att ligga och dra mig "en stund". Hur ska det nu gå att kliva upp kl. 6.30 imorrn?

Jag har ett satans problem idag. Som den minst påhittiga människa jag är när det som mest gäller så har jag INGENTING att göra på heeela dagen. Vädret är som vanligt denna vecka inte särskilt tilltalande, inte TV-programmen som rullar på TV:n heller, faktiskt inte ens disken som står på diskbänken sedan gårdagskvällen. Alla kottar jobbar också typ minsann, och inga pengar har jag heller. Men då är det väl ändå tur att man har lite filmer att se, om jag nu orkar komma till ro och sätta mig i soffan.

Holy crap!

Att Sverige skulle förlora mot spanjorerna på övertid, det var dagens nederlag. Det hjälpte inte att råttan hade klätt sig i en Sverigetröja när hon kom hit och blev fullkomligt gul och blå när hon lånade mina absoluta favoritmysisbyxor. Vi blev några fler än bara jag, råttan och Peter ikväll. Ellinor dök upp och sedan även Zandra alias "sorken" och Marie. Jag tror jag har chipssmulor över hela mattan så det blir väl till att dra ett varv med sugaren imorrn också. Som jag sa till råttan då hon frågade om jag städat idag... "Jo jag sög lite damm men jag struntade i att dammtorka när jag ändå visste att ett yrväder skulle komma ikväll". Jag tror faktiskt att jag tog det rätta beslutet. Nu har gänget åkt i alla fall and I'm sitting here all alone. Blir väl dags att sova så småningsom...

Zorro på cykel

Efter 4 timmars sömn tog man sig upp 8.30 för att dra iväg och träna. Mitt dygn är något felvänt nu. Somnade inte förrän kanske vid 4.30 efter att då ha legat i sängen sedan ca 01.30. Till råga på allt så ringde brorsan 2.30 och frågade om jag kunde skjutsa hem honom, han hade varit ute på krogen. Hade jag inte haft svårt att sova då hade jag inte åkt och hämtat honom, men nu gjorde jag det, som den snälla syster man är...

Imorse körde jag (musen), pump med råttan och sorken. Jag vet...så vackra smeknamn vi har så. ;) Så nu har vi kört det nya programmet också. Hatar fortfarande armhävningar mest av allt. Grr! På vägen hem såg jag något som man inte ser varje dag. ;) En livs levande vuxen människa som cyklade på en rosa cykel med bockstyre utklädd till Zorro och hade cykelbyxor, kappa, ögonbindel och en knallgul hockeyhjälm på huvudet. Gissa om jag skrattade för mig själv. :D

Om man skulle ta och göra någonting åt sitt liv? Det skulle behövas diskas och städas här. Ikväll får jag besök av åtminstone Emelie och Peter igen. Vi ska kolla på fotbollen! :P Najsfilibrajs!

När man minst anar det...

Idag fick man sova till 14.30, 9 timmars sömn som jag behövde. Sedan drog jag iväg ner till Ego och tränade. Kunde äntligen ta cykeln igen. Inget regn idag. :) På vägen mötte jag Niclas, PT på Friskvårdskällan. Han berättade att de skulle lägga ner gymmet där i juli och därmed så var det jävligt många som hade årskort som var pissed off över att de inte kommer få tillbaka pengarna. Så förståeligt så. För mig gör det inte så mycket, vilket har sina förklaringar. Sedan blev det en timme på gymmet och på vägen hem tog jag mig en kort svängom på stan. När jag är på väg ut från gallerian träffar jag på Marina, helt paff blev jag. Hon hade precis kommit hem från USA just idag. Ganska komiskt för förra sommaren, då jag heller inte visste att hon var hemma, då träffade jag på henne när jag levererade ett paket till hennes faster. :) Världen är bra liten eller så är det bara jag som råkar dyka upp på samma plats vid rätt tidpunkt. ;) 

Sedan blev det Maxi och handla lite. Jag blev så sugen på tacopaj och eftersom Peter frågade om vi skulle se på matchen mellan Holland och Frankrike under kvällen tänkte jag att då kan jag ju ändå passa på att bjuda på lite mat. Så så blev det. Det blev lätt att muta hit Emelie också när det blev mat. ;)  Så ikväll har vi ätit tacopaj vi tre och sedan käkat kladdkaka med vaniljvisp. :D Mums!  Och kollat på fotbollen såklart... Holland utklassade grisarna till fransmän. :D Efter matchen kollade vi på Sally. Vilket överlägset program! Jag garvade så tårarna rann där ett tag. Framåt 00-snåret ringde Linda till Emelie och frågade om vi ville åka lite Mustang, och det tillfället fick man ju absolut inte missa. :D Vi åkte upp på Södra berget och kollade på alla fina Corvetter som hade samlats där. Såå coolt och en massa fina bilar. :D

Nu är man nyss hemkommen igen och ska väl gå och sova strax tänkte jag. Sedan hur bra det kommer att gå och somna är en annan femma men imorrn 9.30 är det pump, ett nytt program så det ska bli spännande.

Gonatt!


Studentfirande trots allt

Det blev lite studentfirande trots allt. Bestämde mig tillslut för att åka ut till Johans mamma på Alnö där Johan firades. :) Sedan kom resten av gänget lite senare. Vi käkade tårta och annat gött. Sedan var jag taxi till stan.

Nu har jag precis beställt träningskläder! :) Blev tillslut för dryga 1250 spänn och då hade jag fått nästan 1700 kr i rabatt. Inte illa! :)

Nu ska jag äta lite glass och titta på Sally. :D

Nätter, dessa nätter...

Usch! Fick nyss nästa veckas schema för jobbet. Tre nattskift i rad. Men å andra sidan är jag ledig midsommarafton och midsommardagen och sedan ska jag jobba söndag kväll så det är inte så farligt ändå, mer än att dygnet kommer att vändas lite fel till veckan. :) Man får ju faktiskt tänka som så att jag har ju åtminstone faktiskt ett jobb, mycket mer än vad vissa andra i detta land har.

Shoppoman

Jag ska beställa träningskläder ikväll! :P Måste ju fira min lön nästa månad, man kan ju inte alltid spara. Har suttit och spanat på Ellos hemsida, de har jättemycket rabatter på märkesträningskläder nu och jag har hittat hela 9 plagg som jag vill ha! Två stycken tanktoppar, två stycken t-shirts, två stycken sweatshirtjackor och tre stycken par träningsbyxor. :P Nu väntar jag bara på att mamsen ska glutta i katalogen och se om hon ska ha något. Beställningen måste ske snabbt för det finns en stor risk att min storlek inte finns kvar så länge till. :S Hela kalaset kommer gå på snäppet under 1500 kr men det är jävligt billigt för 9 st märkesplagg! :)

Hemtenta klarad!

Nu kan jag pusta ut! Jag har klarat min hemtentamen!! :D Jag har gått och väntat på att den ska komma med posten hela veckan men nu när den inte kommit så loggade jag in på first class och då hade jag fått resultatet där, för hela 3 dagar sedan. Nu hann jag inte ens bli nervös när man inte hade något hemskt brev från Mittuniversitetet att öppna. ;) Bara forskningsmetodiktentan man får gå och gruva sig över nu då... :S

Jag får ha det i åtanken att jag har klarat mig igenom HELA utbildningen hittills utan varken någon komplettering eller någon omtenta. :)  


Försöker landa...

Den första natten av två är överstökad. Var långt ifrån så jobbigt som jag trodde att det skulle bli så det var ju skönt. Kanske gjorde det susen att jag hade besök av Emelie, Zandra, Peter och Nicklas igår innan jobbet? :) Nu har jag vaknat för en dryg timme sedan och försöker landa. Still feeling tired men man kan ju inte sova bort hela dagen heller.

Grattis Johan och Mikael som tar studenten idag! Tyvärr hinner jag nog inte komma och fira er under er stora dag... =(

TACK MINA VÄNNER!

Tack för att ni finns i mitt liv,
för att ni gör det så mycket roligare och lättare att leva,
för att ni får mig att skratta och kunna/vilja vara glad,
för att jag får vara den jag verkligen är tillsammans med er och att ni accepterar mig för den jag är.

Tack för att ni kan få de gråaste och tristaste dagar till att bli väldigt fina och bra dagar,
för att ni finns där när jag som mest behöver er,
ja...helt enkelt ett stort tack för att ni överhuvudtaget finns i denna värld och att jag får finnas med i era liv, precis som ni finns med i mitt... Jag kommer alltid att finnas här för er!

Älskar er alla mina underbaraste vänner!

Puss

Det går stadigt uppåt på pengafronten

Om jag får en lön på dryga 400 kr den här månaden så blir det desto mer nästa månad. :D Idag ringde de dessutom från fritids och ville att jag skulle komma och jobba där 8-16 på måndag. Naaaajs! :D Synd bara att jag måste nalla från mitt sparkonto sedan när det är dags att betala räkningar, 400 kr kommer man ju inte särskilt långt på. :S

Drömmar om jobbet :S

Det är pajasväder idag med. Jättekul när inte jag har något planerat förrän strax före kl. 20. Det blir väl slött filmtittande i soffan kanske? Varför inte egentligen? Eller om man skulle börja se One tree hill från början...

I natt har jag vaknat tusen gånger om av att jag drömt om jobbet, gång på gång på gång. Jag har haft postnummersiffror i huvudet när jag vaknat. Säg inte att man ska bli skadad av det här jobbet också.   

MAX

Känner mig som en uppsvullen elefant!
Besök på Max straffar sig alltid...
Tur jag ska träna imorrn.

Ska jag vända på dygnet nu eller sedan?

Det finns bra saker med regn också...

Jag tycker ju inte om regniga dagar och jag tippar ju på att majoriteten av den svenska befolkningen föredrar soligt och fint väder när det väl är sommar, precis som jag. För hur roligt är det att ha snö i cirkus ett halvår? Idag är det regn. Jag var ute på promenad tidigare under dagen då det var upphåll, faktum var att det såg ut som att det hade spruckit upp lite. Men jag blev alltmer övertygad om att jag hade fel när jag kom ut. Men jag gick i alla fall, och som tur var så kom inte störtskuren förrän jag "bara" hade en halv kilometer kvar hem. Men måttligt blöt var man ju ändå när man kom innanför dörren.

Men för att komma till saken...även om jag hatar regn så kan jag ändå inte låta bli att tycka om regn under sommartid av en anledning. Den anledningen är att det rensar luften från pollen, och som vi alla pollenallergiker vet, så innebär det mindre problem. I alla fall för min del. Och sedan blir ju bilarna lite renare också, för som det varit den senaste veckan så har de ju varit gul/gröna av björkpollen.

Idag blir det då banne mig ingen cykel till jobbet i alla fall. Så långt kan jag i alla fall säga! Dessutom hinner jag ju då hem och se slutet på Sverige - Grekland. :D

Måttligt sugen på att skälla ut min granne

Jag börjar bli så förbannat less! Inte nog med att hon nästintill lyckats sätta eld på sin lägenhet och satt oss andra i fara två gånger i vintras så har det nu de senaste månaderna börjat lukta nåt jävulskt med kattpiss i hela trappuppgången, och ja...det är samma människa som orsakar det. Jag cyklar ju nästintill varje dag och har min cykel nere i förrådet om jag inte är lat så att jag lämnar den ute, med en viss stöldrisk. Den här grannen bor precis mitt emot förrådet och hur trevligt tror ni att det är att gå ner på bottenvåningen och krångla ut sin cykel när det rent av stinker kattpiss? Jag får hålla andan varje gång. Samma sak när jag tvättar...då måste jag gå i gången där nere för att komma bort till tvättstugan men senast jag hade tvättid gick jag ute, stod inte ut med stanken. Hur svårt kan det vara att byta kattsand? Eller hon kanske har låtit den där katten gått och pissat runt i hela lägenheten? Vad vet jag? Inte är hon hygienisk i alla fall, och ännu mindre tänker hon på sina grannar. Att det ska vara så svårt att sköta sig!!?

Fett med träningsvärk

Jiihaa! Träningsvärk i axlar sedan i lördags har jag fortfarande. Sedan spädde vi på det hela med träningsvärk i bröst och mage igår när jag och Ellinor gymmade. Livet är bra härligt ibland. ;) Idag blir det vila från träning och imorrn kväll ska jag och Ellinor köra pump. Sitter och funderar på hur jag ska orka jobba mellan 01-06 natten mot torsdag och fredag också. Det är ju åtminstone tur att man är nattuggla.

En jävla skum film helt enkelt...

Igår kväll skulle vi se på film några stycken efter att jag kommit hem från jobbet, tillslut hade alla bangat utom jag och Peter så han kom hit och så kikade vi på Things we lost in the fire med bl.a. Halle Berry. Varken jag eller Peter kunde förstå oss på titeln. Jag satt och väntade och väntade på att en brand skulle komma i filmen, Peter bara skrattade åt mig. Blev riktigt besviken jag. Ingen brand kom, det enda som de ens nämnde om någon brand var att det brunnit i garaget. Nää, som sagt, besviken var det rätta ordet...

Jobb, jobb, jobb...

Jag kommer jobba imorrn under Sveriges EM-match, det suger! =(  Nu ska jag också strax iväg. Har inte riktigt bestämt mig för om det blir cykel eller bil men det lutar åt det första alternativet även om det är en satans blåst ute. Förhoppningsvis har det lugnat ner sig till 22 då det är dags att ta sig hem. Vi får väl se vad det är man får lära sig ikväll nu då...

Alla bara flyttar! :'(

Sitter och tänker tillbaka på tiden som var för 4-5 år sedan. Sedan dess har väldigt många vänner bara försvunnit iväg, flyttat till andra orter, vilket har inneburit att man inte haft den kontakt som man haft förut. Vi har Nattis som flyttade till Göteborg, Linda drog till Umeå för att plugga, Heléne finns fortfarande kvar i stan men vi kom ifrån varandra, Nina bor och pluggar numera i Sollefteå. Sedan har vi de där kompisarna man fick när man spelade pingis, Camilla gick på pingisgymnasiet i Söderhamn så jag åkte ner och hälsade på ibland, är ju bara 12 mil. Vi tävlade rätt mycket tillsammans, spelade dubbel och var nästintill obesegrade. Vi var ett bra team i hagen helt enkelt. :) Sedan har vi en annan pingiskompis, Sofia, ursprungligen från Sollefteå. Hennes bror bodde här i stan förut så när hon hälsade på honom eller när det var tävlingar sågs vi alltid. Nu har hennes bror flyttat härifrån, hon har varit i London i 1½ år och nyss kommit tillbaka till Sverige och har planer på att flytta till Stockholm från Lycksele där hon bott sedan hon började på pingisgymnasiet där. Jag har kontakt med dem, men långt ifrån som förut. Senast jag pratade med Sofia i telefon var kring julen 2007, Camilla pratar jag med på msn lite då och då. Nattis träffade jag ju nu för ett par veckor sedan och Nina för någon månad sedan. Maja, som var en av mina bästa kompisar under högstadiet och under gymnasiet försvann till Falun och pluggade till frisör. Det enda jag vet är att hon är färdig med sin utbildning nu. Stöter på henne på stan någon gång ibland. Hon har väl återkommit till stan nu. Sofia, min bästa kompis sedan dagis, hon flyttade till Norrköping för att plugga. Henne är det snart 2 år sedan jag träffade. Hamstern...han flyttade till Stockholm för snart ett år sedan för att jobba efter sin utbildning.

Ja ni ser, alla bara flyttar och har sig. Alla utom jag. Jag blir nog kvar här i Sundsvall för alltid. Men jag trivs rätt bra här. Nära till familjen och nu har ju Jonna flyttat hit också. Däremot är det ju jäkligt tråkigt att alla bara ska försvinna. :( Och fler kommer det bli. :'(

Jag saknar er alla...

Sundsvall, en just nu blåsig stad!

Satanovic vad det blåser ute idag! Vågar man ta cykeln till gymmet utan att blåsa ner i diket? Det är frågan det. Ska gymma med Ellinor kl. 13. Känns som att man bara går och väntar på att det ska bli time för att åka iväg. Är fruktansvärt tråkigt här, går man ut står man väl med världens huvudvärk sedan.

Ikväll är det jobb som gäller. På något vis känns det som att vetenskapen om det förstör hela dagen. Man bromsar sig själv och släpper inte lös fantasierna på vad man skulle kunna göra innan det, bara för att man har en tid att hålla. Som vanligt är det bara skit på TV:n.

Man kanske skulle stoppa i sig något innan träning.

De berömda V:na som återkommer nästan varje år...

Det finns vissa tendenser till flip-flop-märken, vackra V:n, på mina fötter. Konstigt nog mest på den vänstra foten. ;) Tur Malin att du slipper se dem för då skulle du väl som vanligt bara garva åt mig. ;)

Bartömning på Kårhuset

Vilken kväll det blev till slut. :D Jag slapp sitta ensam hemma och dricka till fotbollen. Istället hamnade jag på förrådet med Danne och hans kompisar, jag och ett gäng grabbar. ;) Där satt vi och drack på bakgården, jobbade på fyllan. Sedan bar det av till Kåren, rätt tidigt så att grabbarna med gästleg fick komma in. Det är farligt att gå ut med Danne har jag insett, särskilt igår när drickat var så billigt också. Vet inte om jag druckit så mycket ute förut så man var rätt lagomt fuller där ett tag. För att råda bot på det gick vi och dansade. Slutade med att jag stod och dansade med en och samma kille ett bra tag, var helt dyngsur. :P Och snygg var han också tror jag, var så mörkt där nere i källaren men det man kunde se var ingen dålig syn i alla fall. ;)

En trevlig kväll blev det iaf! :)

Den traditionella vägningen...

Alltid när jag är hos mamma och pappa och det blir att man tar sig en dusch där, då brukar jag oftast väga mig. Sist jag ställde mig på vågen vägde min 167 cm långa kropp cirka 55 kg. Igår när jag vägde mig igen vägde jag 57 kg. :S Så länge det är muskler jag lagt på mig bryr jag mig inte så mycket men är det fett så börjar jag bli jag brydd... :P Ok, den där vågen kanske heller inte visade den hela sanningen med tanke på att jag ätit inte så långt innan. ;)

Imorse ringde alarmet kl. 08.00. Jag hade planerat att åka in till stan och köra pump 9.30, som jag nu gjort var och varannan helg. Men inte denna gång, för jag var alldeles för trötter. Hade jag inte varit hos mamma och pappa och sluppit åka därifrån redan 8.30 för att hinna in till stan i tid så hade det nog gått bra. Istället åkte jag inöver till stan någon gång så att jag var inne där vid 11.30. Sedan körde jag lite gym i något mer än en timme. Därefter blev det en prommis ner till Kultan och biblioteket för att låna en bok. Kan ju vara bra att ha något att läsa om man blir alltför rastlös? Och denna gång inte kurslitteratur! ;) Sen affären och handla och hem för att slutligen åka till systemet, vilket jag även glömde när jag var i Birsta. Men det var kanske lika bra det med tanke på köerna som infann sig där.

Nu har jag åter kommit hem igen och nu ska det städas. Ikväll ska jag göra ett besök på kåren tror jag. Det ryktades om bartömning. :) Jag på krogen all by my self. Det är bara att supa och se glad ut här på min egna lilla förfest också! :P   

Tung som en sten!

Igår började man jobba på riktigt som sagt. Och det gick väl bra om man bortser från att jag tydligen drack lite för lite vatten när jag kom hem från utebadet. När jag stod där bland alla breven, som man blir väldigt yr av överhuvudtaget, så började jag helt plötsligt känna mig väldigt dizzy och tillslut var det nästan så att det svartnade för ögonen. Det blev till att kuta iväg och hälla i sig mängder med vatten. Som tur var så hände det inte mer än en gång. Men nog så läskigt... Precis som det blev för mig på Cypern... :S

Denna dag har jag spenderat ute i Tynderö hela dagen. Har varit nere vid sundet och myst. Brorsan och Jennifer kom en sväng också. Har skrivit rent något som farmor skrivit om andra världskriget, det hon kom ihåg från den tiden. Sedan blev det middag. Därefter bestämde jag mig för att bege mig ut och springa en sväng. Nog för att kroppen kan kännas tung ibland alltså men idag var det verkligen extremt. :S Fyy vilken plåga det var. Nu ska jag väl ta och hoppa in i duschen och sedan sätta mig och kolla på Kallur i Golden League.

Lyyyysande Suz!

Jag har en lyyyysande rumpa! Det är beviset på att jag legat på utebadet med Emelie och Zandra och sedan tillkomna Nicklas hela dagen idag. Min rygg ser ut som den gör. Den är totalt knallröd men det gör ändå inte så ont som jag förväntat mig. Har smörjt in med kylbalsam men det är ju inte det lättaste att smörja in sin egen rygg. Ibland skulle man haft gummiarmar. ;) Frossa har jag i alla fall till och från.

Nu sitter jag och väntar på att tiden är inne för att cykla till jobbet. My first real day today. Vi får se hur det går. :P

Snabba förändringar

Här tas det snabba och nya beslut. Fick ett mail vid 16-tiden om att vi skulle börja köra våra pröva-på-pass nästa vecka, hade i och för sig redan frågat det igår, men nu ringde de och sa att jag kunde börja redan imorrn så that's it! Ska jobba 18-23 imorrn. Vilket innebär OB-ersättning också! ;) Naaajs! Sen lät det som att det blir jobb måndag och tisdag nästa vecka också. Sedan kommer jag få jobba ca 3-4 pass i veckan, alldeles lagom så att man hinner vara ledig lite! Eller ganska mycket! :P

Utgångssugen?

Jag är huuuur sugen som helst på att gå ut ikväll... Typ bara sätta sig vid någon bar och ta en drink eller nåt. :P
Någon som vill haka på?


Usher - His Mistakes


Tvätt och städ

Vad vore livet utan rena kläder och en ren lägenhet? Ingenting för mig. Inte för att varken tvättning eller städning är särskilt roligt men... Och det är helt fel dag att måsta göra detta på för som vanligt denna vecka så är det finväder. Man skulle ju i och för sig kunna gå ut och lägga sig på gräsmattan och sola. Då har jag inte så långt till tvättstugan heller... Fast det är ju inte roligt att ligga där ensam.

Nu tror jag att jag ska spela lite NHL 2008...måste vänta på att allergitabletten börjar verka (om den nu gör det vill säga?). Köpte nya i förrgår, Zyrlex... 75 spänn för ynka 14 st. Måste testa en dyrare variant, vet att jag hade Zyrlex när jag var mindre och då funkade de relativt bra faktiskt, nu vet jag inte längre... Vi får se. 


Min lata lillebror

Gick ner en sväng till lillebrorsan förut för att låna NHL 2008 till PS2:an så jag kan spela lite nu när jag är ledig. När jag kommer in i lägenheten står hans stackars tjej och bäddar rent i sängen alldeles själv. Han har alltid varit lika lat och kommer väl fortsättningsvis också vara det. Hoppas hon får lite pli på honom så att han blir lite mer hjälpsam. ;)

Sitter och kollar på sammandraget av MAI-galan nu. Har inget bättre för mig. Börjar bli dags att samla ihop den sista smutstvätten snart. Tvättning imorrn...

Praktpucko!

Idag fick jag en fiffig idé... Jag hade tråkigt, är ju inte van vid ledighet, så jag fick för mig att jag skulle cykla till Maxi i Birsta. Jonna surrade ju om att hon ville göra det och se hur lång tid det tog att cykla till jobbet. Så jag tog den väg som hon eventuellt skulle kunna ta, eller kanske en lite jobbigare variant. ;) Mördarbacken på Baldersvägen. Fyy fan säger jag bara. Men 22 ½ minut tog det i alla fall. :) Passade på att shoppa lite bananer till träningen och ägg för kvällens bakning. Hemvägen var seg, då blev det Timmervägen. Motvind mest hela vägen, helt slut när jag kom hem. Jag som skulle köra pump 17.30. Det blev inte av. Jag började baka banankaka istället. :P Den är klar nu men har inte provsmakat ännu. Idag har det blivit nästan 3 mil på cykel.

Sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll. Tror jag ska kolla lite på sändningen från MAI-galan, se hur det går för Carro Klüft. :) Glädjande att Sanna Kallur sprang på 12,54, hennes 5:e bästa tid i karriären och överlägset bästa säsongssdebut någonsin, särskilt med tanke på att hon dragits med en skada också. Det ser bra ut än så länge inför OS. :D 


SOMMARLOV!!!

Tentan är gjord, kan inte på rak arm säga hur det gick men jag hoppas att jag kråpat ihop tillräckligt med poäng för att klara den i alla fall. Klockan 10.30 gick jag på SOMMARLOV! Just nu känns det som den underbaraste dagen i mitt liv, även om jag vet att det inte kommer vara så. ;) Detta ska firas med en redig torkning av allt skit som ligger på trallen på balkongen, som förhoppningsvis får mig att nysa och snora lite mindre när jag ligger där ute och solar. :P

Grattis Ellinor som fyller 20 år idag! :D

Nu drar vi på musik på högsta volle och dansar ut på balkongen!
Wiiieee!

Första dagen på det nya jobbet

Nu är man inte arbetslös längre! :P Idag har jag varit på introduktion i 5 timmar på det nya jobbet. Det gick bra, tror nog ändå att det kan bli ganska roligt det där. ;) Vi får se när jag får göra min första provdag utav tre.

Snart ska jag sluta tjata om en massa plugg, men ska plugga som en idiot nu ikväll! Har suttit ute på balkongen med papprena och stekt, alldeles röd som en gris/kräfta nu. Bara magen som blir mer brun på en gång. ;) Mest fett där typ. Hehe!

20½ timmar kvar till sommarlov! :D :D


En jävlig dag!

Den här dagen har varit förjävlig om man ser på en sak...allergin!! Snoret har runnit för jämnan, ögonen har kliat och nysarna kommer som skott från den blå himlen. Vi snackar om trippelnysar stup i ett. Jag inser för var dag som går att jag är tvungen att torka av trallen ute på balkongen. Idag har det även börjat flyga sådana där vita små tussar i luften som kommer lägga sig i alla hörn i lägenheten. Det är så här när det kommer en sådan värmeexplosion. Igår kväll kunde man inte precis tro att det skulle vara 30 grader varmt i skuggan imorse när man vaknade. Nog om det...


Middagen åt jag hos faster. Hon ringde och sa att de skulle grilla och att Kjell i samma veva kunde byta den halvljuslampa på bilen som varit trasig. Pappsen hade för stora händer för det där så han vågade inte med risk för att inte få tillbaka insatsen som man tydligen var tvungen att plocka ut p.g.a. att det var så trångt. Nu blev det fixat på 10 minuter. ;) Skönt att man slipper riskera böter p.g.a. en trasig lampa nu i alla fall.


Sedan bar det av till Maxi. Annars vet jag inte riktigt vad jag skulle ha ätit till frulle imorrn. Tomt tomt, eko i kylskåpet. Som vanligt blev jag kvar på affären alldeles för länge och surrade. Sedan jag kom hem har det åter varit plugg för fulla muggar. Tentaångesten hägrar kan jag säga. Alla utom jag själv tror ju att det kommer gå så himla bra och att jag redan kan allt men så är inte min tro. Och inte kan jag allt så lysande heller. =/ Jag är nervös!


Imorrn börjar jag jobba igen, efter 3 veckors uppehåll? Introduktion och vi får väl se om jag hittar rätt. Har ju åtmonstone ett nummer att ringa om det skulle gå tokigt. :P Wish me good luck!


Nu ska jag fortsätta plugga lite, lägga mig i sängen och läsa fram till att ögonen vill huligansova! 


Grillning och mys i Ljustorp

Igår kväll var jag ute i skogen i Ljustorp! Mys mys, finns inget som slår "varandet" på landet! Det var Emz, Linda, Anna, Zandra, jag, Peter och Johan. Vi grillade tokmängder med kött, majskolvar och svamp, åt klyftpotatis på Emz papps egenodlade potatis, det var hur gott som helst! :D Hyperaktiva Emelie fick ju som vanligt lite tokiga saker för sig på kvällskvisten, hon är knappast den mest normala människan jag träffat i mitt liv precis. ;) Till efterrätt blev det fruktsallad och jag kände mig lagomt rädd när Zandra skar frukterna. Chansen att ett eller ett par fingrar legat i skålen istället för frukten var ganska stor ska jag säga. Men det gick bra tillslut, men jag väntar bara jag... ;)

Framåt tolv-snåret blev jag så fruktansvärt trötter så närmare halv ett var jag bara tvungen att åka hem till sängen för att kunna orka med att plugga idag.

Just nu är det hypervarmt ute, telefonen ringer för jämnan. Mamma ringde och frågade om jag skulle komma dit ut, Angelica ringer och frågar om tentan och Danne ringde och frågade om vägbeskrivning till Ljustorp. Han skulle dit och paddla kanot men hade ju åkt en aning för långt. ;) Upp över mot Härnösand...stackaren! Haha!

Nu blir det balkongen och Kuhns paradigmskifte som det ska fokuseras på.

RSS 2.0