Ooopsidejsi!

Det blev inget bloggande igår som synes. Trenden sedan jag startade denna nya blogg bröts. Men det hade ju självklart sina förklaringar till varför det inte blev något skrivande. Var rätt fullt upp hela dagen.


Gårdagen började med ett träningspass. Skönt att göra bort det på morgonkvisten. När jag kommer fram till sporthallen hör jag ett par röster som ropar mitt namn. Hör ju inte till vanligheterna att det händer när jag går och tränar, så tänkte vem/vilka nu sjutton detta kunde vara. Med solen i ögonen tittar jag ned över parkeringen och får syn på Emelie och Linda som skulle in och simma. Jag kör mitt träningspass som vanligt och sedan visar det sig att jag lyckas tima in dem när de simmat färdigt så därefter blev det fika med dem i caféet. Trevlans!


Ångest hade jag som vanligt för att åka hem och plugga. Läste 20 sidor och sedan lessnade jag till den grad att jag gav upp boken totalt. Innehållet kändes inte så viktigt så tyckte att jag lika gärna kunde hoppa över lite. ;) Framåt middagstid blev det min vanliga fredagskvällssyssla, d.v.s. jobb. Som vanligt hur lite som helst att göra, vilket innebar en tidig kväll. Sedan blev det enligt rutinerna också ett besök på Maxi för att handla. Jag och Jonna planerade att vi ska äta tacopaj a la Suz ikväll och sedan äppelpaj till efterrätt. :P Smaskens! Det var länge sedan matkassen var så tung. Tror jag lyckades lasta på med de allra tyngsta grejerna i butiken. :S Sedan hamnade man självklart kvar i självscanningen, eller det var väl snarare så att de inte ville att jag skulle åka. Och min glass den låg där och smälte. :P Lyckades komma därifrån tillsist, och då hade jag stannat alldeles för länge.


Hem till duschen för att skölja av sig allt damm från jobbet. Sedan framåt 23-tiden kom Johan och Peter och ännu lite senare dök Emelie och Sandra upp. Filmkväll blev det, som jag och Johan bokat in sedan kvällen innan. Denna gång blev det The eye med bl.a. Jessica Alba. Klockan blev närmare 01.30 innan alla åkte hem, alla utom Emz som har varit min sängkompis i natt. Hon skulle upp tidigt imorse och åka till Stockholm för att springa Premiärmilen imorrn. Så imorse blev det till att stiga upp kl. 7. Pigg var jag inte men när hon blivit hämtad och skjutsad till bussen tog jag täcke och kudde och lade mig på soffan. Där sov jag till efter 11.


Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Lurar på om jag ska dra stan en sväng. Måste börja fundera på en present till brorsan som fyller år om cirkus 3 veckor. Alltid lika lätt.

Fyyyy tusan vad underbart att Timrå vände 0-2 till vinst med 3-2 igår! Bara 2 segrar till innan finalen! :D Imorrn ska jag, Jonna, Johan och Marie se matchen på Bite Line! Ska bli kul! :)


En del av mitt liv var som att leva i en negativ bubbla som jag aldrig höll på att komma ur...

En del av mitt hittills genomgångna liv blev inte riktigt så som jag önskade det. Ibland kändes den tiden bra men oftast var det bara något jag ville rymma ifrån. Innerst inne ville jag verkligen det, men det var som att jag inte kunde, som att det inte gick. Hur gärna jag än ville och försökte. Det var som om att en hög mur stod mitt framför mig. En mur jag inte kunde klättra över.


Samtidigt hamnade jag som i en bubbla där det kändes som om jag inte hade någon kontakt med den yttre världen. Det spelade ingen roll vad människor i min närhet sade till mig, det gick liksom aldrig in. Idag vet jag att jag gjorde fel, att jag skulle ha lyssnat på alla er som jag inte lyssnade på, på alla er som brydde er om mig och som såg det som jag själv inte såg. Jag levde i ett blint tillstånd. Hade jag gjort det enda rätta, lyssnat på er, då skulle eländet ha tagit slut mycket fortare. Det skulle säkerligen heller inte ha tagit lika lång tid att återhämta sig, att komma upp ur den grop jag en gång föll ned i. Men tyvärr var det min svaghet som tog över hand, som såg till att jag var fast i gropen.


Den dagen då jag äntligen lyckades klättra upp därifrån, den dagen var nog nästan den lyckligaste dagen i mitt liv, hittills. Den dagen kommer jag alltid att bära med mig. Jag kände en sådan stolthet över mig själv, att jag inte föll ned igen. Att jag äntligen kunde stå där uppe på marken igen och känna mig fri. En frihet jag då inte känt på en evighet, just då var det i alla fall så det kändes. Det var den första dagen på mitt nystartade liv. Ett liv jag idag trivs mycket bra med. Och tiden därefter har utvecklat mig till en mycket bättre människa, en individ som försöker att prioritera det mest värdefulla sakerna man kan ha och få uppleva i livet. Det är många som stöttat mig, lyssnat på mig, under tiden som varit därefter. Jag är er evigt tacksam. Jag har lärt mig mycket under den där resan som jag upplevde, jag försöker se saker och ting här i livet från den ljusa sidan i en större grad nu än vad jag gjorde förr.


Kom ihåg att ta hand om era vänner. Visa dem uppskattning, beskriv för dem vad de betyder för er. Man vet aldrig vad som kan hända i framtiden, dagen kanske kommer då du ångrar att du aldrig berättade för dem vad du egentligen kände. Idag fick jag ett meddelande som värmde väldigt mycket, precis när jag som mest behövde det. Så kort och koncist men det betydde ändå så obeskrivligt mycket. Tack! Jag kan inte mycket annat säga än att ge all er kärlek till de människor som betyder mest för er!


Det var gamla tider det...

Hehe, man hittar mycket roligt på datorn när man sitter och lallar vid den av tristess. :P

image14
Mamma, pappa och lilla jag på 5 månader tror jag. Tlött! Men fy bevare mig så tapeterna såg ut på den tiden. :P

Sommarlängtan!

Jag längtar så sjukt mycket till sommaren och under sommaren finns det självklart en plats som jag tycker är den bästa på jorden, ute i Tynderö hos mina föräldrar. :) I love this place...

                   
Bild från balkongen     Gården från vägen       Huset från vägen     Kanalen från Åstöbron 


   Tynderösundet

Idag vet man att man lever

Träningsvärk i mage och biceps idag, träningsvärk i benen imorrn. :) Har precis kommit hem från ett gympass där jag kört ben, konditionsmässigt när jag värmde upp kändes det att man inte tränat på två veckor. Men det kommer väl det också. Nu är man i alla fall igång igen och det känns skönt. Duschtime för mig nu.

En väldans trevlig kväll full med skratt!

Då är det bäst man är beredd på att utrymma lägenheten i natt då... Grannen som lyckats torrkoka två gånger inom en treveckorsperiod där i december/januari har nog varit ute och svirat ikväll och kom hem med taxi precis nu när jag själv kom hem. :S Fan ta henne om hon ska börja laga käk i natt också!! Jag känner mig inte särskilt trygg i vetskapen om att hon troligen har varit ute i kväll.

Det blev i alla fall ändrade planer idag. Bodypumpen med Ellinor och Emelie byttes ut mot ett styrkepass för min och Emelies del. Ellinor hann inte med sig... Träningsvärk har jag imorrn i alla fall. Anledningen till bytet var att det skulle bli Bite Line efteråt så där satt vi och åt oss tokmätta på tacobuffé och kollade på hockeyn som det dessvärre gick sämre med... Men vi har ju fler chanser för att se det från den ljusa sidan. Trevligt har vi i alla fall haft och skrattat har man gjort en del också, jag, Emelie, Sandra, Ellinor, Peter och lite senare ankomna Marie och Nicklas. :D Kvällen slutade med film hemma hos Nicklas och alla var rätt trötta därefter.

Tack alla för en underbar kväll!!
Nu ska Suz studsa i säng och ladda för ett gympass imorrn bitti.

Puss

Hemskt med sendrag

Vid 7 imorse vaknade jag av att jag fick världens sendrag i vaden. Ooooont gjorde det! Det är himla konstigt att jag alltid får sendrag just när jag sover.

Har precis "slagit in" en kursbok som jag ska få sälja. Så nu är det bara till att ta en promenad i solen till Hemköp och köpa porto till den. Sedan är man typ en hundring rikare. ;) Och en bok fattigare.

Dags att äta frukost och börja plugga.

Våffelkväll

Idag har det sammanfattningsvis varit en väldigt bra dag. :D Jag är grymt nöjd med klippningen (för att återupprepa mig), äntligen hittat en frisyr jag både passar bra i och trivs med. :) På affären blev jag  påhoppad av Emelie när jag stod i kassan och betalade och fick världens bamsekram. Du är härlig du gumman! Du misslyckas aldrig med att få en på bra humör. :)

Efter att jag handlat blev det jobb. Men inte mycket till hårt arbete inte. ;) Var hemma före kl. 20 och jag klagar inte. :P Sedan dök Jonna upp någon gång vid 21 så då började vi fixa våfflor. Smaskens! Var evigheter sedan jag åt det sist. Vad jag kan minnas har jag inte ätit det under tiden jag bott i den här lägenheten i alla fall, och det har jag ju gjort i lite mer än 2 år nu. Film blev det såklart också, denna gång The invasion. En rätt hyfsad film faktiskt. :) Jonnster har precis åkt nu och jag ska nog börja dra både mig och mina trötta ögon till sängs.

Tack alla mina underbaraste vänner för att ni finns i mitt liv. Vet inte vad jag skulle göra utan er...
Puss puss

Definitivt en ny look!

Nu är jag hemkommen från frissan och jag är rent ut sagt oerhört nöjd faktiskt! :D Min pagefrisyr är ett faktum, en verklighet. Vad tycker ni själva? Duger det? :P Lite halvtaskig kvalitet på bilderna men det är ju inte det lättaste att knäppa bilder på sig själv från alla möjliga vinklar... ;)

   

Extas människa!

Herregud! Känns som att jag kommer vara en extas människa idag, jag kommer ju bli som ny!! :P Om nu klippningen lyckas och jag blir nöjd med den. Har precis kommit ut ur duschen efter en knackig natts sömn. Svårt att somna samt vaknar tidigt. Låg och vred och vände mig i sängen i en timme innan jag lyckades somna om igen. Trodde den där perioden var borta men den återkom efter en vecka. :S

Nu ska jag ta och äta lite frukost och sedan bär det av in till stan. Sedan ska man hem och läsa ytterligare 50 sidor kurslitteratur. Därefter måste jag handla innan jobbet så att jag slipper stresshandla efter jobbet. Jag och Jonna ska äta våfflor ikväll och kolla på film! :P Smarry!

Sedan får vi se om jag träffar söötstumpis när jag handlar, som kom hem från Portugal igår kväll. :D

Kvinnohuund, tjalalala!

Rubriken säger nog er lika mycket som "kvinnohund" sa till mig när jag läste det som personligt meddelande på brorsans msn. Kvinnohund = tik = Timrå IK. Jag var ju inte riktigt med i svängarna så jag var tvungen att fråga vad han menade och sedan satt jag där och garvade. Den där dåliga humorn ligger i släkten som synes. ;) Timrå vann i alla fall ikväll med 5-3 över HV71 och vårt hatobjekt för kvällen är Andreas Jämtin. Bråkstake utan dess like! Men huvudsaken är att det nu är 1-0 till oss. Tre segrar från finalen... :D

Innan hockeyn var det ju middag ute hos päronen. God mat, mmm fläskfilé! :P

Jag längtar så sjuk mycket till morgondagen att det inte är sant! Ska gå till frissan!! :D :D Och lönen kommer så man är inte pank längre.
                                                                             
Hejarklacken i periodpausen

Me and Jonna...





Hockeykväll!

Brorsan kommer och hämtar upp mig om en stund. Sen plockar vi upp Jonnster och drar till Tynderö på middag med mamsen och papsen samt faster och Kjell och farmor. Därefter är nästa station E:on Arena och mötet mellan Timrå och HV71. Blir en spännande kväll! :P Håll tummarna för att Timrå vinner första mötet! :)

Nu har jag bokat bodypump-pass på onsdag kväll. :D Messade Ellinor och frågade om hon ska med, får se om hon jobbar eller inte...


Lite sent blev det visst...

Harrejesus! Det blev sent ikväll. Jonna åkte nyss och då har vi stått och surrat sommarplaner i hallen i en halvtimme.

Det blev ingen National Treasure 2 ikväll då kvaliteten var sämst. Slutade med att vi såg Perfect stranger istället. Efteråt blev det en massa Youtube-klipp med Robert Gustafsson.

Nu ska jag studsa ner i sängen så att jag kommer upp kl. 10 imorrn och orkar avverka 50 sidor kurslitteratur, förhoppningsvis innan jag och Jonna drar iväg till Tynderö.

Puss och gonatt!


Internetstrul...som vi börjar vänja oss vid

Idag har internet bara strulat, jag hoppas att det gått till sig nu när jag drog ur strömmen till modemet. Just i detta nu verkar det åtminstone fungera...

Söndag, alltid lika trist som vanligt. Har inte alls gjort särskilt mycket. Gick på en längre promenad ner till stan och tillbaka så man fick sig lite friskluft i det fina vädret i lite mer än en timme i alla fall. :) Därefter blev det soffan och lite plugg, förlåt...jag menade en tupplur... ;) Men jag försökte läsa i alla fall men det visar sig gå lika bra varje gång. Men nu har jag åtminstone läst ut en av böckerna som de rekommenderade att läsa innan VFU:n börjar. Nu ska det bara läsas om "Svensk utbildningshistoria" till veckan. Låter säkert mer spännande än vad det är. Ofta brukar det vara så. 

Jag har även hunnit med att ta en sväng till Maxi, kussen tyckte att jag kunde komma och inhandla lite grejer inför kvällen. :) Så där blev man ju som vanligt kvar och surrade med folket. Tydligen hade de haft riktigt roligt igår när de var ut så det kanske var synd att man inte var med? Men var ju rätt pank ändå så det var väl lika bäst att åka hem och sova istället. Anledningen till besöket på Maxi var att det ikväll nämligen är filmkväll med just kussen och sedan har även Johan och Nicklas tillkommit. Planerat att vi ska se National Treasure: Book of sectrets

Imorrn ska jag beställa en ny trådlös mottagare till Guitar Hero-spelet, som jag var så klantig och tvättade i tvättmaskinen. :S Enligt hemsidan skulle den komma in i lager just imorrn så jag hoppas att det verkligen är så också. Så man kan plåga fingrarna lite igen. ;)

Räknar väl ned den sista timmen innan besöket kommer hit...

Påskafton

Det blev ingen bloggning igår när jag kom hem och den enda förklaringen är att jag inte kom in när jag väl försökte...

Fullt ös hos mamma och pappa var det igår, ungefär som vanligt och precis det jag förväntat mig. Busiga och skrikiga barn, varav en hade vattkopper. Men lika söt var han för det, trots att han var prickig. :) Egentligen finns det väl inte så mycket att säga, god mat och sedan åt vi kladdkaka. :P Det har blivit ganska mycket kladdkaka på sistone måste jag säga. Gött! Kollade på matchen mellan Färjestad - Frölunda de två första perioderna men sedan bagav jag mig hemmåt, dock kom jag inte ända hem utan fastnade i Skönsberg på fest hos Nicklas. Det vanliga gamla gänget var självklart där plus att det tillkom en del annat folk. Vi var rätt många till slut. Blev lite dans för mig och Ellinor. :) Vid 00-tiden skjutsade jag ner en del av gänget till stan och sedan åkte jag hem för att sova. Det blev inte mycket hemmavarande tid igår med andra ord. Nu väntar jag på att Nicklas ska skicka lite bilder som togs helgen då Jonna fyllde år så jag kan lägga ut några av dem här. :P

Mallie, idag är det 1 år och 9 månader sedan vi kom in i varandras liv! :) Tiden går fooort! 


Familjemiddag

Idag är det näste man på födelsedagslistan. Jonnas lillebror och min kusin Krille fyller 21! Grattis till honom!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en familjesammandrabbning i Tynderö på denna självaste påskafton. Middag med alla syskon och brorsbarn. :) Kommer bli ett sjuhejdans liv i mammas och pappas hus med 6 ungar. :P

Ni andra får ha en trevlig påskafton!
Återkommer antagligen ikväll när jag återkommit till stan igen...

Filmkväll

Nu har besöket åkt och det börjar bli dags att sova. Har suttit och gäspat konstant senaste halvtimmen. Vi har sett två faktiskt rätt hyfsat bra filmer ikväll, Solstorm och Flood. :)

Sov så gott allihopa!
Puss och gonatt

Det slår aldrig fel

Tror ni inte att jag somnade på soffan även idag. Så fort jag sätter mig med den där nedrans kursboken är det kört. Somnade först sittande innan jag beslutade mig för att lägga mig ner och ta en tupplur i en halvtimme. Sedan åt jag världens mest romantiska långfredagsmiddag. ;) Pannkakor! Haha! Mätt blev jag i alla fall, för stunden om inte annat. Nu tog precis kvalseriematchen mellan Leksand och Brynäs slut, med seger för Brynäs, så jag antar att Fredrik dyker upp så småningom eftersom han skulle se matchen innan han kom hit. Sedan blir det filmtajm. Vi har ju sagt så länge nu att vi ska se film någon kväll så nu blir det åtminstone av. 

Ha en fortsatt trevlig långfredag! Tycker att dagen har gått väldigt fort jag...  

Shopping inför beach 2008!

Gud vad jag blir trött på att skjutsa brorsan till och hämta honom från Sörberge hela tiden. Idag har jag fått åka två svängar. Först hämtat honom för att han skulle hem en sväng och duscha och greja, sedan ett par timmar efter fick jag skjutsa tillbaka honom. 

Nu har jag gjort bort städningen åtminstone, så renare har det allt blivit. Sedan har dagen bara runnit iväg. Efter att jag hämtat lillebror så åkte vi in på Maxi och handlade lite, måste ju ha något att bjuda på ikväll när man får besök. Blev så sugen på chilitortillachips och guacamole så det är vad vi ska smaska i oss ikväll till filmen, eller åtminstone vad jag ska smaska i mig. ;) Som tur var så payade brorsan, som tack för skjutsen. :P Vill inte påstå att jag är särskilt rik, har väl kanske 300 kr att klara mig på till lönen kommer på tisdag. Men det ska nog gå bra. Börjar ju bli van med att snåla nuförtiden. 

Eftersom det inte kommit någon tidning imorse och jag var tvungen att läsa någonting under tiden jag åt frukost så började jag kika i H&M-katalogen som kom för ett tag sedan men som jag inte haft tid att kika i tidigare. Och det hela slutade med att jag nu beställt två par nya bikinisar. Bra eller dåligt? Det var en annan fråga, men det är ju roligt att shoppa. ;) Så nu gäller det bara att komma igång med träningen på riktigt igen så att man har en extra fin kropp till beach 2008. :P    

På fötter igen

Blev tidig sänggång igår. Hade så fruktansvärt tråkigt så det fanns ingen mening med att fortsätta vara uppe. Idag måste det ske någon form av städning här i lägenheten. Men först ska jag äta lite frukost och se vad som hänt i världen. Ännu en fredag då man inte jobbar framför mig. Ska eventuellt se på film med Fredrik ikväll.

Den gyllene regeln

Har suttit och läst lite kurslitteratur om bl.a. lite etik och moral och så kommer "den gyllene regeln" på tal...

"Gör mot andra det som du vill att de ska göra mot dig"... för att uttrycka sig ordagrant.

Själv tycker jag att det låter bättre med: "Behandla andra som du själv vill bli behandlad". En mindre krånglig meningsbyggnad. Undra om alla lärarstuderande/lärare sitter och filosoferar så kring meningsbyggnader hela tiden? Jag har en förmåga att reagera på en gång om saker och ting låter tokigt eller står i fel ordning. :P 

Jaja, det jag vill komma fram till är i alla fall att det är kloka ord och ett måtto som jag har.


En härlig promenad i solen

Då har man kommit hem från en rask timmespromenad i den underbara solen. Gick bort till Bergsåker och sedan runt hela Granlo. Passade på att ta en bild, en bild som inte är så lockande enligt min personliga åsikt. Så här vitt vill vi inte att det ska vara på backen...


Semifinalbiljetter bokade!

Nu har jag och Jonna bokat biljetter till första semifinalen mellan Timrå och...ja det vet vi ju inte ännu. Men det slutar säkert med att det blir HV71. Jag känner det på mig. Visserligen hade jag ju fel igår när jag skulle till tandis så man vet ju aldrig. Men det ska bli fun att gå på match!! :D

Idag är det skärtorsdag och jag har inga som helst planer på vad jag ska göra under dagen mer än att läsa lite. Solen skiner ute också så det är inte helt omöjligt att det blir en promenad också. :)

Page? Är det något för mig månne?

Ja vad tror ni? Det skulle vara roligt med en riktigt större förändring! :P Kanske blir till att gå till frissan nästa vecka när lönen kommit då? Typiskt när jag måste hushålla med mina pengar... :P Så här tyckte kussen, och hon har sannerligen inte ändrat sin åsikt sedan förra onsdagen då hon slingade mitt hår: ;)




Jonna säger:

Klipp page om du ska klippa dej


Jonna säger:

Kortare bak o längre fram


Jonna säger:
Fast inte för kort



Det är viktigit det där med "inte för kort". :) Men kanske är det så att hon har rätt i att jag skulle passa i page? Det blir spännande det här. :D

Nu är jag trött som en gnu så sängen blir det garanterat. Puss & god natt!

Mötet med hamstern...

Kvällens arbetspass är avklarat. Efter jobbet blev det raka spåret hem för att göra ett snabbt ombyte och sedan åkte jag till busstationen för att plocka upp hamstern, Jens ni vet. ;) Han ska vara "hemma" här i påsk. Strax före 22 skulle han ta bussen till Härnösand så jag fick alltså en förfrågan om jag ville träffas en snabbis och surra lite. Jag hade ju ändå inget inbokat efter jobbet och det var ju i slutet på november då jag och Jonna var nere i Stockholm på Kent-konserten som jag träffade honom sist så det var trevligt. :) Vi åkte en sväng till Max, hamstern käkade en liten burgare och sedan tog vi en milkshake var. Blev till och med bjuden. ;) Denna gång fanns det även chokladsmak, vilket det varit dåligt med där tidigare. :D Gött var det men man blev ju lite kall... Nu har jag suttit i soffan ett tag under filten och kikat på Fråga Olle.


Klipper jag mig kort får jag pisk! ;P

Jag vill göra något roligt åt mitt hår men ändå behålla längden. Eller om man säger så här... Jag får väl spö om jag klipper mig kort igen. Då tar Jonna fram piskan! ;) Så frågan är nu vad lilla jag skulle passa i? Man vill ju liksom se att det skett någon förändring när man varit hos frissan. I nuläget känns mitt hår urtråkigt och det måste vi ändra på!

Finns det andra som inte riktigt vet hur de vill klippa sig? Ta en titt här! Finns määäängder med olika frisyrer. :P  

Tandläkarbesöket...

Även denna gång kunde jag med glädje gå från tandläkaren. Inte glädje över att det kostade mig nästan 500 kr men glädje över att jag inte behöver laga något hål denna gången heller. :P Vid förra undersökningen hade jag en början till ett hål (vilket jag inte ens kommer ihåg själv, blev nog mest nervös över den där visdomstanden som de sa att jag var tvungen att dra ut då) men det hade inte skett några förändringar/försämringar i den tanden fram till nu så jag slipper laga även denna gång. Det känns så underbart! :) Nu sitter jag här med smaken av så kallad flourpasta eller vad hon kallade det, ni vet sådan där banansalva som man fick som barn. Smakar päckel men ska väl förhoppningsvis vara bra.

Ja, det är ju åtminstone skönt att man inte lider av tandläkarskräck, man har ju kommit ifrån sådant när man hängt hos tandregleringen med jämna mellanrum i 2½ års tid. Men för dens skull tycker jag inte att det är det minsta roligt att gå till tandläkaren. Frågan är väl om det är någon som överhuvudtaget tycker det?

Nu ska jag vara en tråkig människa och glo ner i en kursbok ett tag.

Så gick det hela...

Studiegruppsträffen är avverkad och det gick faktiskt väldigt bra och framför allt, väldigt fort! :) Hade räknat med att sitta fram till lunch egentligen, och sedan åka direkt till tandläkaren. Nu ska allt bara godkännas av vår handledare.

Har suttit och messat lite med stumpis som njuter av allt underbart i Portugal. Kan ni tänka er vad underbart det måste vara att springa längs en strand i nästan en mil? Jag blir sjukt avis! Jag vill också lämna detta snöiga Norrland för att åka till varmare breddgrader. =/ Skulle göra vad som helst för det känns det som nu. Det som är ännu mer tagiskt är ju det faktum att det faktiskt hade funnits tid till det också. Är lugnt i skolan nu fram till VFU:n, om man väljer att ta det lugnt d.v.s. Men lite kurslitteraturläsning ska det i alla fall bli för sådant kommer man inte orka med så mycket av efter långa dagar ute på skolan med ungar som drar ur en all energi.

Min träning har det ju inte gått så vidare bra med de senaste två veckorna. Ett gympass under denna tid bara. Men det har ju sina förklaringar. Den första stavas förkylning, den andra hemtenta och den tredje tänkte jag inte gå in på utan får förbli min lilla hemlighet. ;) Men på måndag ska jag börja om igen. :) Min provmånad på Ego går ut om en vecka, d.v.s. onsdag nästa vecka. Igår när jag låg i soffan och hade somnat till ringde de därifrån så jag passade på att fråga vad ett årskort skulle gå på för min del med studentrabatt, 295:-/månaden. Det är lockande, för jag vill verkligen fortsätta köra pumpen, men jag tror jag ska vänta ett tag i så fall, innan jag eventuellt bestämmer mig för att börja träna på "snobbEgo", som vi så fint kallar det, jag och kussen. :P Sedan är det ju roligt att kunna träna med någon, där är jag åtminstone inte ensam. Det är jag i och för sig inte på stället jag tränar på nu heller men det är inte så ofta tillfällen ges då både jag och kussen kan träna samtidigt. =/

Nää, om man kanske skulle passa på att stoppa i sig något och borsta tänderna en andra gång för dagen? Den här gången har jag en orolig känsla som säger att jag kommer ha något litet hål som måste åtgärdas. Jag hoppas att jag har fel men med tanke på att jag inte haft hål på flera år nu så känns det  som att det inte kommer att gå vägen på nötbesiktningen idag... Det är väl bara att säga "hej då" till ytterligare en massa pengar... 

Att börja om från noll igen...

Herregud... Nu ska man bara komma underfund om hur detta fungerar... :P T.ex. lista ut hur sjutton man får upp en presentationsbild eller vad man nu ska kalla det hela. :S

Men sängen får nog gå i första hand för imorrn är det uppstigning kl. 07.30. Måste åka och köpa lite naturläkemedel på morgonkvisten, kl. 09.00 är det studiegruppsträff. Vi får väl se om vi kommer att komma överens när det gäller vår undersökning vi ska göra under VFU:n. Klargöra vårt syfte och sedan komma överens om metod och andra saker som ingår när en sådan här studie ska göras. Sedan är det tandläkarbesök strax före 13 och slutligen tog jag på mig jobb mellan 17-21. Full rulle! :P

Och nu när klockan passerat 00.00 och det blivit den 19:e mars är det bara att gratulera Jocke som fyller år idag! :) En massa fyllande har det varit de senaste två veckorna... Jag själv får fortsätta vänta, inte för att det egentligen är något att vänta på, det där med att bli äldre. :P

Då har man "flyttat"!

Hejsan hoppsan på er gott folk!

Jag har nu flyttat hit från bloggagratis.se även om jag inte tycker om reklamen som uppkommer här... Men man kan ju inte få allt som man vill här i världen. ;)  Vill man läsa gamla inlägg är det bara att stiga på där: http://suz85.bloggagratis.se. Den bloggen kommer fortsatt vara öppen för nyfikna... Annars är det väl nu meningen att jag kommer att börja skriva här... Det blev en väldigt rosa design här men det är väl tänkt att det hela skall förbättras inom en snar framtid, då ork ges till detta... :)

RSS 2.0