Snorkli...

Jag har suttit ute på balkongen sedan kl. 12, allt har gått jättebra fram till nu då det började klia som fasen i vänstra ögat och snoret bara rinner. Jag tror att min värsta pollenperiod för året är inne snart så det blir väl snart bara värre och värre. Men annars har jag det mysigt där ute. Varmt och skönt! :) Även om jag pluggar så finns det ju de som jobbar inomhus sådana här dagar. Stackars människor! ;) Mage, armar och ben har nog fått sig lite färg men inte rygg för ska jag ligga på mage i den där solstolen då kan jag bokstavligt säga att man ligger som en riktig banan och det är inte skönt och sedan går det inte att ligga och läsa så bra heller.

Igår blev jag erbjuden att åka upp till Emz pappa i Ljustorp för att grilla och mysa ikväll. Jag var lite mer åt nej-hållet först (behov av att plugga, tentastress)  men jag har åter lyckats bli övertalad så nu ska jag ut till skogen ikväll trots allt. Men det ska bli skönt att bara få ta det lite lugnt också, tänka på något annat. Tror nog det behövs lika mycket som jag egentligen skulle behöva plugga?

Nu är det dags att gå ut och fortsätta...

Plugga i solen!

Man måste ju göra det bästa av situationen och när det då är fint väder och varmt ute så måste man ju passa på att sitta ute i solstolen i bikini på balkongen och plugga. :D

4 dagar kvar till sommarlov!

Ute i paradiset!

Var tvungen att ta en sväng till datorn för att googla lite på hermeneutik, så då passar man väl på att skriva lite då. Det verkar som det kommer lite folk hit ikväll... Faster åkte ut med mig, hon och mamsen är ute på promenad. Pappa har inte kommit hem ännu, har varit på något möte med jobbet. Farmor kommer väl som vanligt, lillebror och hans tjej kommer efter han slutat jobbet och sedan tror jag att pappas morbror och hans fru skulle komma. Sedan vet man ju aldrig om det är fler som dyker upp. :P

Det är inte lika varmt här ute som det är i stan. Dessutom blåser det en del så att jag liksom skippade att lägga mig ute på gräset i bikinin för att plugga/sola.

Nu måste jag göra lite nytta, tyvärr...


Papi fyller år...

Grattis papi!

Det börjar bli så mycket födelsedagar här så man hänger inte riktigt med i svängarna ibland...

Rishögen fyller 19 idag!

Idag fyller lilla Johan 19 år. Inte illa för lillgrabben. ;) Det hela firade han idag med mösspåtagning och en redig fylla. När jag och Ellinor gick från träningen mötte vi upp honom...eller han kom till oss kanske man ska säga. Full och dan med sin studentmössa på huvudet.

Åhh vilken underbar värme det varit idag. Hoppas det blir likadant imorrn, då kanske man kan ligga och plugga i solen hos mamsen och papsen imorrn. Förena lite nytta med nöje. ;)

Meeting with Naths!

Nu har man träffat Naths och kommer troligen inte träffa henne på länge igen... =( Men vem vet, kanske tar man sig en tur och hälsar på henne i Göteborg i sommar? :) Beror lite på hur man kommer jobba och så. Vi har strosat runt på stan lite och letat en födelsedagspresent till pappsen som fyller år imorrn. Det var inte det lättaste men tillslut så kom vi på en finfin idé så jag hoppas han blir glad. En del av presenten är även en morsdagspresent till mamsen. Vi tog oss sedan en fika på Wayne's uteservering, där även Peter Siepen kom och fikade med sin lite, som vanligt, udda utstyrsel. ;) Det var en massa studenter som satt och festade vid ån, de hade väl mösspåtagning idag? Jag och Nattis fick flashbacks och längtade för en stund tillbaka till studenttiden. En trevlig dag blev det i alla fall.

Nu är det bäst jag drar på mig dojjorna och cyklar till träningen.


Apa!

Magen kurrar, jag måste äta en banan! :P Har suttit och pluggat sedan kl. 11 och nu ska jag fortsätta fram till Nattis kommer hit. Blir väl sedan inte mer plugg förrän ikväll då jag kommer hem från träningen.

6 dagar kvar till sommarlov!

Kladdiga chokladmuffins

Mmm... har precis bakat kladdiga chokladmuffins... Grymt lyckade om man ser till första smakomgången. De har ju inte svalnat helt och hållet ännu... :P Imorrn ska ju Nattis komma på besök så då måste man ju ha något gött att bjuda på. :)

Annars då... Det har väl inte hänt så mycket utöver det vanliga. Jag var och simmade imorse, återigen 40 längder (1 km) och tog cirkus 35 minuter. Sedan fick jag cykla in till stan och köpa lite naturläkemedel. Ännu har jag sluppit halsflusserna. :) Därefter cykeltur hem i vanlig ordning och därefter blev jag tvungen att åka och handla lite småstuffs. Stod som vanligt och surrade med Emelie ett tag, lycka till på Vårruset imorrn gumsan! :) Nu får vi ha som mål att springa Sidsjön runt på 15 minuter prick eller under det. :P Sedan blev det hem och plugga, plugga, plugga. Och nu efter middag och bakning så blir det samma syssla igen. Hela kvällen lång... =(

7 dagar kvar till sommarlov!

Kärleksbrev

Jag har sett en underbar kärleksfilm, Kärleksbrev eller Message in a bottle som originaltiteln lyder, och tårarna rinner fortfarande från mina kinder. Däremot blev jag lite ledsen över hur den slutade... =( Tårar kom det ganska gott om på slutet. Så Emz, vill du gråta så måste du se denna film, du som också älskar kärleksfilmer. ;)

Nu är det dags att lägga sig. Imorrn bitti blir det simning. Ikväll efter jag kom hem från pumpen och skulle duscha tog jag och duschade med min nyinköpta bikini. Nu tror ni säkert att jag är helt knäpp men faktum är att bikinin är vit och då är det ju till en stor fördel om man kollar att det inte lyser igenom när man blir blöt. Det skulle ju vara lite pinsamt om man säger så. :P

Gonatt!
En ny dag imorgon...


Med lite mat i magen...

Nu har man fått i sig lite mat i magen. Har ju ett pump-pass med Ellinor ikväll att se fram emot. :) Då måste man vara laddad och ha energi! Bara 2 timmar kvar...

Tick tack!


Då var man igång igen

En ny måndag, en ny dag fylld med studier. Halvfint väder ute men lite blåsigt (som vanligt). Jag ska påbörja korvstoppningen på riktigt nu. Jag får väl helt enkelt säga lycka till åt mig själv.

Just nu saknar jag en sak... Socialisation med vänner.  Men det får vänta. Fan, om precis 8 dagar har jag fått sommarlov vid den här tiden på dygnet. Förhoppningsvis kan jag cykla hem från MIUN här i Sundsvall med en bra känsla i kroppen. En känsla som berättar att jag nog klarat tentan trots allt. Att jag slipper en omtenta till hösten. Det vore lovely, bokstavligt talat!

Det är mycket nu...

Jag är så trött i ryggen. Sliter på att sitta och plugga och skriva vid datorn. Tiden drog iväg, jag som tänkt att se en film ikväll men så blev det inte. Får ta det en annan kväll. Men faktum är att denna ångestfyllda söndag snart är över. Men jag har ingen roligt vecka framför mig om man ser till plugg. Jag ska korvstoppa mig så att jag kommer klara den sketna tentan.
 
Pappa fyller år om 4 dagar kom jag på idag. Och jag har inte köpt något. Ska nog ta och åka ut dit på torsdag kanske, om inte pappsen jobbar? Morsdag har det varit idag också, blev bara en telefonsamtal med mamsen. Men får väl "fira" det i samma veva som vi firar pappsen. Inte nog det med så fyller Nicklas år idag. Grattis till honom!! Skickade ett mess till honom i natt när vi gick från krogen och sedan sjöng jag och Johan för honom på mobilsvaret så han lär ju ha fått sig ett gott skratt när han lyssnade på det imorse. :P
 
Nu lutar det åt sängen. 
Gonatt! 

Eurovision/Aveny

Guud vad trött och seg jag är... Och sugen på flötmat. :P Det blev en trevlig och rolig kväll igår. Först satt vi och förfestade hos Jonna... Jag, Malin, Jonna, Marie och Andreas, sedan kom också Veronica. Vi kikade på Eurovision, crap som vanligt. Alla grannländer ger ju de höga poängen till varandra så vad finns det för idé att tävlingen överhuvudtaget arrangeras?

Kvällen på Aveny var rolig! :D Shaka loss lite! Och allra roligast var det att få träffa Nattisgumsan efter att inte ha sett henne på närmare två år. :D Hon ska komma och hälsa på här och se hur jag har det på onsdag också. :) Måste ju passa på nu när hon är hemma för snart flyttar hon tillbaka till Gbrg igen. Efter Aveny så gick jag och Johan, som vi träffade på krogen, på Kebab City. Han käkade och jag fungerade som socialt sällskap. Där träffade vi också två trevliga killar, varav den ena hade fått böter för att han kissat på ett träd. ;) Måste säga att han var riktigt cute också. ;P

Storebror har en blogg han också...tydligen!

Hehe, när min kära storebror skrivit kommentaren på den vackra bilden på Mallie här nedanför såg jag ju att han har en blogg... Vilken jag var helt ovetandes om. Faktiskt.

Check it out HÄR vettja! :D

Driving me crazy!

Ok...det kanske inte låter normalt men nu har jag spenderat 4-5 timmar på att fundera ut detta med vetenskapens mening. Det driver en till vansinne att man heller inte vet om man tänker rätt. :S Men nog pratat om sådant tråkigt skolprat. Har ju en hel härlig kväll att se fram emot! :P

It's partytime! :D Och jag laddade upp med pump-passet imorse. Det var riktigt tufft och jäklans vad envis man fick vara under bicepsrepsarna. Riktigt tufdt men det kändes samtidigt att det gav något. :P Idag är det finväder och relativt varmt ute också. Sååå underbart!

Dags att suga lite damm, som jag har som tradition på lördagarna. Och klockan går så fort så det är väl dags att börja göra sig i ordning så småningom också.

Tjingelingen!

Jag glömde en sak...

Får säga grattis i efterskott till min brorsson Victor som fyllde 8 år under fredagen. Även ett stort grattis till Marina som fyllde år även hon. :)

Kvällen...beställde hem Bite Line-pizza, åt en massa godis, kikade på TV och kollade på Greys Anatomy. Allt detta med Jonna och Mallster. :)

Nu ska jag sova för jag är svintrött. Ska upp och köra pump 9.30 imorrn! :D Ladda inför fest! :P


Det känns som lördag?!

Ja i mitt liv gör det faktiskt det... Jag vet inte om det beror på att Malin kommit hit? Idag var jag uppe så tidigt att till och med mamma frågade om jag inte sov när jag ringde henne 8.45. Var på benen kl. 8 för att plugga. Idag har jag dessutom fått information om att jag börjar jobba 2 juni, eller det var faktiskt så att jag fick genom mail fråga efter information för det är ju ingen som ringer numera. :S Så måndag 2 juni, dagen före tentan, är det introduktion. Tur hade jag ju i alla fall så att det inte var samma dag som tentan för då hade det varit kört. :S

Pluggandet är klart i alla fall...i alla fall det som ska göras till på söndag. Nu måste jag ta och fixa mig i ordning för stan. Ska dit med Jonnster och Mallster när Jonnster kommer hem från jobbet, vilket är om cirkus en halvtimme. Lön idag! Yeeeey!

Puss


Mallster in town

Vilken dag! Härnösand och opponeringar, hem och plugga, hämta Malin från tåget, vi åker till Jonna och kollar lite schlagerkval, Jonna kommer hem från jobbet och jag åker hem igen...jo för att plugga. Det var min dag det. Och nu håller ögonen på att slockna. Jag som tänkte sitta uppe länge och plugga ikväll men jag får se till att lägga mig nu istället och kliva upp tidigare imorrn och köra igång.

Snark!

image58
Nu blir hon jätteglad på mig också! Haha! :P

Var tog förståndet vägen?

Just nu känner jag mig inte särskilt smart... =/ Jag läser och läser, flera gånger om, men förstår ändå inte...Max Webers syn på vetenskaplig mening. Antingen har jag bara en väldigt dålig dag eller så är jag bara väldigt trög. Jag har en teori men jag vet inte om det är den sanna teorin, vilket ju är ett stort problem. Jag inväntar svar från några smartare själar än mig så får vi se om jag kanske inte är så trög som jag trodde?

Sådana här dagar hatar jag. Att sitta inne en hel dag och bara plugga. För att man måste. För att man har en deadline. För att man har en tenta. Och hur ska jag plöja mig igenom denna Gilje & Grimen som skriver på ett sådant avancerat språk? Gaaah! Imorrn går det bort en hel dag. Då är det opponeringar i Härnösand som gäller från 10.15-17.00. Innan man börjar skriva C-uppsatsen ska man ha gått på tre sådana, vi avverkar alla dessa tre imorrn. För vem vill egentligen åka upp till Härnösand i onödan? Troligen är det min sista trip dit på flertalet månader, eftersom jag ska göra tentan här i Sundsvall.

Om man skulle ta och fortsätta med detta eviga läsande ett tag till och sedan börja packa ihop grejerna och cykla iväg till body pumpen... Så mycket mer motiverande, så mycket roligare än den typ av liv jag genomlevt tidigare under denna dag.

Simma lugnt!

Imorse träffades vi ett gäng på MIUN och efter det cyklade jag den korta vägen till sporthallen och simmade 40 längder. Oerhört skönt var det. :D Ikväll var det meningen att det skulle bli löpning men stumpis ska hoppa in och jobba ikväll så det får bli en annan dag. Istället kommer jag nog köra ett pump-pass. :D

Nu är det läsa som gäller... Buhuu!

Jag älskar mina nya inköp! :P

När det gäller tålamod till vissa saker, som t.ex. att inhandla saker jag verkligen måste eller vill köpa, så är det inte något vidare... :P Jag var bara tvungen att ta en svängom på stan för att kolla om jag hittade några träningskläder. Helt sjukt men hur roligt som helst att köpa! För 650 kr fick jag mig två par Nike-träningsbyxor och då fyndade jag det ena paret för halva priset. Ibland ska man ha lite tur faktiskt! :P Annars hade de båda gått på 900 kr...

Hela eftermiddagen har spenderats med Jonna. :) Efter att jag tagit min ride på stan åkte vi ut till Maxi och handlade till tacos. :P Blev så himla sugen på guacca tidigare under dagen så då frågade jag Jonnster om vi skulle käka tacos. Även om hon käkade det igår så var hon inte den som tackade nej till det även idag. Hennes favvomat juh! ;) Riktigt gött var det! Sedan vilade vi upp oss lite för att sedan ta bilen bort till Sidsjön och där gick vi två varv, d.v.s 6,2 km. :) Lite kallt i början men sedan blev man varm i kläderna. :)

Nu ska jag slå mig ned framför TV:n och se det senaste Greys-avsnittet och äta goglassen som jag köpte idag. :P Sedan blir det sängen. MIUN kl. 09.00 imorrn. Sedan funderar jag faktiskt på att gå och simma. :D

Träningsklädsbehov

Jag är så grymt sugen på att köpa mer träningskläder... Eller det är faktiskt snarare ett måste. En massa linnen och två par träningsbyxor till skulle inte sitta helt fel. :P Men så var det ju det där med pengarna då...


Nr 99

God morgon alla små själar!
Mitt 99:e inlägg på denna i nuläget inte längre nystartade blogg...

Jag offrade mig och bytte tvättid från igår (11-15) till idag (7-11) bara för att kunna träna med sötisarna. Jag kan ju säga att jag skarpt ångrade mitt val imorse när det var dags att kliva upp. :P Jag sprang ner till tvättstugan, slängde i tvätten, sprang upp och gick och la mig i sängen igen. Likadant efter att jag slängt i både den tredje och fjärde maskinen. Klockan 10 ringde de från Sundsvalls Tidning och skulle försöka kränga på mig ännu ett årsabonnemang, men glöm det. Jag skiter väl fullständigt om jag skulle få 550 kr i rabatt. Så efter 13 juni är man utan tidning igen. Jag är fortfarande student...

Idag tror jag inte att det kommer hända någonting roligt, tyvärr... Bara plugga forskningsmetodik.
 

Löptur längs Selångersån

Finns det något underbarare än att ställa sig i en dusch efter ett löppass? Inte mycket som slår det tror jag. :P Idag har vi verkligen plågat benen på alla sätt och vis, först i förmiddags på gymmet där vi räknade ut att vi måste ha kört alla delar av benen, och sedan nu på den 5,7 km långa och mysiga löpturen som jag och Emelie tog längs Selångersån. Mycket märkligt om man inte skulle känna något imorrn. :P

Nu måste vi komma igång med simningen också...

Back on track!

Nu kan man verkligen säga att träningen är återupptagen på allvar! :D Denna vecka har det blivit träning 5 dagar.

Måndag: Gym
Tisdag: Vila med fet träningsvärk i hela överkroppen.
Onsdag: Body pump
Torsdag: Vila framför hemtenta...
Fredag: Lätt löpning runt Sidsjön, 3,1 km.
Lördag: Body pump
Söndag: Gym och löpning med Emelie ikväll.

Sedan får man ju inte glömma att det blivit 8-9 km på cykel till och från träningen varje dag. Men imorrn blir det vila och återhämtning. Hur lockande det än må vara att köra pump imorrn kväll så måste jag avstå. :P Tyvärr...

BODYPUMP

8 km på cykel i motvind och ett bodypump-pass på en timme har jag klarat av såhär på morgonkvisten. :D Underbart att slippa armhävningarna som jag hatar mest av allt. :P Idag blev det Danne som tillslut höll mig sällskap för tjejerna var ju lite lata. ;)

Dags att göra någon nytta och städa lite då kanske.

Transformers

Det blev en kusinkväll ikväll. Efter att vi varit på BC åkte vi till Maxi och handlade, bl.a. så att vi kunde göra varm smörgåstårta till middag. :P Sedan åkte jag hem ett tag, Jonnster skulle städa klart hemma. Själv satt jag i telefon med en underbar H i nästan två timmar. Hittills verkar det alldeles för bra för att vara sant. Imorrn...längtar! Sedan åkte jag bort till Jonna, vi gjorde mat och sedan kollade vi på Transformers som Jonnster fått låna av "eyecandy". Har ganska nyligen kommit hem och ska gå och lägga mig alldeles strax. Ska upp och köra pump imorrn kl. 9.30 så då gäller det att vara relativt pigg. :)

Nattinatt!

SoKuSa = B!

Såg att Pippi hade fått betyg på första delkursen för den här terminen så då blev ju även jag tvungen att gå in och kika på ladok. :P Jag fick ett B! Wiihoo! :D

Har nyss kommit hem. Har skjutsat farmor till Matfors. Det var någon gammal orienterarkompis till henne som skulle begravas... Sedan åkte jag och sprang ett varv runt Sidsjön vilket var mysigt, dock lite blåsigt. Om en timme ska jag åka inöver Birsta. Hämta upp Jonna på jobbet och sen ska  vi på Birsta City och glo efter en present till hennes jobbarkompis. Kvällen är däremot oplanerad.

För övrigt blir jag döless på att jävlas med bildskärmsinställningarna... Igår satt jag och skrev tentan i soffan med datorn uppkopplad på TV:n. När jag skiftade över bilden igen så fick jag inte till skiten. Hur många gånger ska man behöva jävlas med det där? Får försöka mig på det igen när tålamodet kommit tillbaka.

Nu duschen...

Varför kan man inte få känna såhär alla dagar? :)

Åhh! Det går inte att beskriva denna känsla. :P Det liksom bara spritter i hela kroppen av glädje. Och det är inte för att jag precis skrivit klart hemtentan, som jag ju faktiskt gjort. ;) Lördag...kom till mig! Fort! :P Din röst...Mmm... :D

Nu ska jag slänga i mig lite mat, duscha och gå med gammracern till faster för att pumpa upp de stackars däcken. Om de är hemma d.v.s. 

Livet är underbart just nu! 

Helkropps...

Jajjamensan, imorrn har man en helkropps-träningsvärk. Pumppasset var som vanligt väldigt roligt, men jobbigt. :P Synd man aldrig kommer ihåg vad man ska ha för vikter. Haha! Men det är väl sådant man lär sig med tiden. :P

Det är astrist väder ute, vilket är tråkigt idag, men imorrn gör det mig inte det minsta om det regnar. :P Ska ju ändå sitta inne hela dan och plita på hemtentan. Hoppas att det går lika bra denna gång som det gjorde sist.

Jag riktigt längtar till helgen! Utan att avslöja för mycket kommer det bli en spännande helg. ;)


Algot...

Den sedan en månad försvunna Algot har nu hittats död på Bali. Jag lider och förstår hur förkrossande det måste vara. Idag finns mina tankar hos alla hans anhöriga... Att förlora någon är inte lätt och det hela får mig bara att tänka på den tragiska olycka som hände min morbror i Motala. Den dagen tillhör bland de hemskaste dagar jag haft i mitt liv. Jag har inte återvänt till den plats där hans hus en gång stod sedan den dagen var kommen och bara tanken på att göra det gör mig tårögd.

Relaxarkväll och uppladdning inför morgondagen

Ikväll har det varit relaxingkväll... Men kan ju behövas då man ska iväg och träna pump med Ellinor vid lunchtid imorrn. Hoppas det är finväder så att man kan cykla dit. :P Min snälla mamma tankade fulltank åt mig idag när hon lånade sin egna bil upp till skräckstaden Härnösand. Så snällt så! :D När jag lämnade den var det typ en kvarts tank kvar. ;) 

Det ska bli en spännande helg måste jag säga. ;)  

Yeeeyh!

Mitt mål inför hemtentan på torsdag är avklarat! Yiihoo! :D Känns skönt och hoppas att man har någon nytta av det hela men det tror jag ju. Annars måste både jag och Angelica vara yra som små stackars hönor i ett hönshus. :P

I natt blev det hela 10 timmars sömn. :D Skönt. Jag sover finfint i det rummet som mamma och pappa hade för bara några veckor sedan. De flyttade upp till övervåningen igen eftersom de tyckte att de sov bättre där. Till mitt gamla rum. Jag undrar jag hur många gånger det har flyttats upp och ned här.

Jag har träningsvärk i hela överkroppen och i alla delar som vi tränade igår förutom biceps. Självklart skulle jag missa pump-passet kl. 12 som Emelie och vad jag förmodar också Sandra var på. :( Jag och mamsen gick på en promenad bort till kyrkogården istället. Fattar dock inte varför det ska blåsa så förfärligt. Från det att vi kom hem har jag sedan suttit och pluggat men nu är jag äntligen klar. Väntar på lite käk, sedan ska jag ta och åka hem. Vad som händer ikväll vet vi inget om. Det enda jag vet är att jag skulle behövt ta en dusch. 

Strax dax att packa ihop datorn. 

Puusss 


Tlött!

Jag är gristrött! Skulle somna i ett nafs om jag gick och la mig.

Sitter hos päronen nu. Det är lugnt och tyst, de har gått och lagt sig, vilket det är dags för mig att göra snart också.
Har pluggat fram till nu och ännu mer blir det imorrn.

Giffarna vann mot Halmstad med 2-1 ikväll! Naaaaajs! :D

Nu var den här lyckliga dagen över tyvärr... God natt!

Mitt sug är tillbaka! :D

Ni kan inte förstå hur roligt det var att komma igång med träningen idag. :D :D Nu har jag införskaffat mig ett årskort på Ego och Ellinor likaså! Hur roligt som helst! Nu är vi 4 st som kan träna tillsammans! :D

Det blev för min del uppvärmning med en cykeltur ner till stan, sedan blev det ett gympass med Emelie och Ellinor och sedan avslutade jag det hela med en cykeltur hem med slutkörda armar i motvind. Nu har jag precis duschat och håller på att göra lite gröt. Idag är det nästan så att det känns roligt att plugga. Och det är långt ifrån alla dagar jag känner så. :D

Ikväll kanske jag åker ut till Tynderö också...


Börjar om på nytt...

Nu gör jag ett nytt försök! Imorrn ska jag köpa årskort på Ego och köra ett pass på gymmet med Emeliefanten! :P Sedan har jag ikväll även bestämt att jag ska börja simma regelbundet, kan ju gå och simma varje dag med mitt årskort om jag hade velat det. Nu ska jag komma igång på allvar! Igen!

Puss på er...
Nu är det nattitime!

Det är inte roligt...

Kommenterade ett inlägg på Lindas, Emzis kusins, blogg igår, om det här med pollenallergi och att jag klarat mig rätt lindrigt hittills och inte kännt av det så mycket ännu... Det fick jag ju snabbt ångra kan jag lova. Johan kom hit en sväng igår kväll så när jag gick för att öppna porten tog jag med mig soporna jag samlat på mig och slängde dem i samma veva. Den korta promenaden på 40 meter var alldeles tillräcklig för sedan drog det till med nysar och kliande i ögonen. Och även nu känner jag att ögonen är irriterade så det blir nog till att köpa de där ögondropparna tillslut. Fan fan fan! Men det är väl nu det börjar bli som värst för mig, när björken slagit ut. Hövva! Var lyckliga ni som inte lider av pollenallergi säger jag bara. Ni som inte lider av allergi överhuvudtaget.

Nu blir det frukost och sedan ska nästan hela dagen ägnas åt tentaplugg.

Den lååånga städdagen...

Jag har inte gjort annat än att städa idag ska jag säga er. Eller jo, formaterat om datorn förstås men det pågick under tiden jag städade. Man kan kalla det en riktigt grov vårstädning. Jag har putsat alla fönser och de är ju inte särskilt små, och det finns ju inte bara ett heller. Tog sin lilla tid. Sedan tyckte jag att persiennerna i vardagsrummet och köket var så himla smutsiga, kan inte ha varit någon som rengjort dem på jag vet inte hur länge. Det görat tog väl den allra längsta tiden. Skulle någon ha sett mig skulle de ha klubbat ned mig med ett basebollträ och tyckt att jag varit helt åt skogen koko i huvudet. ;) Sedan har jag rengjort duschkabinen som för övrigt var nedkladdad i grädde den också. När jag stod och duschade hittade jag även grädde i badrumstaket. Det gick vilt till igår kväll med andra ord. ;P Sedan har det dammtorkats, dammsugits och golvtorkats i alla rum. Vid 21-tiden var jag klar och då hade det inte blivit någon seriös middag direkt... Två portioner mannagrynsgröt. :P Någon dag måste jag ta och torka av trallen jag har ute på balkongen också. Den har blivit lite smutsig i vinter... Pedanten har gjort sitt för idag.

Nu sitter jag och väntar på lite folk som ska komma hit... Passar på att mysa lite för mig själv med tända ljus när man ändå är ensam. :D

En underhållande kväll!

Ja herrehud, man kan onekligen säga att denna fredagskväll blev något utöver det vanliga! Vad sägs om gräddkrig i min lägenhet? Emelie och Nicklas började, sedan hade man diverse gräddfläckar på både golv och väggar i viss mån. En annan fick vara snabb att torka. När jag gjorde mig ett försök till att hålla de två fienderna ifrån varandra så fick jag själv grädde kladdad i hela ansiktet. Så vi har inte luktat någe vidare gott ikväll i alla fall, trots diverse avsköljningar av både ansikten, hår och andra kroppsdelar som armar. Om man säger såhär...det är väl ganska tur att man ska göra en riktig grovstädning imorrn.

Annars idag så har det varit skolgång och grupparbete. På vägen hem åkte jag till mamsen och papsen och hälsade på. Gick bort till Jossan och Anders och det hela slutade med att vi spelade pingis i deras garage. :) De hade fått den ytan över så det hela slutade med att de fick låna vårt gamla pingisbord som bara stått i åratal. Skitkul när jag inte rört en racket på 5 år. :D Tog ett tag innan man vant sig och lärt sig spela med de där "billiga" racketarna från självaste Ica Maxi. ;) Ingenting om man jämför med den 1000-kronors racket en annan hade själv när man var aktiv och tävlade och det skulle limmas inför varje träningspass och inför tävling. Men det fanns ju en viss tjusning med det också. Framför allt det underbara klickande ljudet man kunde få till ibland. :P

Nu är det för mig dags att sova. Imorrn ska en omformatering av min dator ske (om jag orkar) och sedan blir det ju då grovstädning (kan ju verkligen behövas nu).

Gonatt!

GH-kväll!

Igår kväll hade vi åter Guitar Hero kväll här hos mig. :D Jag hade besök fram till 24 cirkus och sedan somnade jag såklart inte på en gång, denna gång troligen för att jag klivit upp alldeles för sent. :S Om jag inte somnar på stört ikväll, ja då är det något som är fel. Skönt att det är fredag imorrn i alla fall. Fast för varje dag som går, ju närmare kommer man de där två hemska tentorna. Usch! Jag tycker inte om tentor. I helgen ska jag plugga som en idiot.


Lägenhet förr och nu

När man är lite väl rastlös kan man få för sig att börja titta på bilder. Ganska intressant att se hur det har förändrat sig här i min lägenhet sedan jag flyttade in. :)

Förr
        

         


Ni ser vilket vackert badrum man hade till en början. Det stod man ut med fram till i sommaren 2007. Som synes har man inte hunnit köpa på sig så mycket grejer och gardinerna fick man allt låna från mamsen till att man sydde sig egna. ;) Soffan och fåtöljerna köpte jag av han jag köpte lägenheten av. Sängen likaså. Blev ju mindre bära för oss båda...

Nu
        

        


Var har tiden tagit vägen?

Det känns som att jag klev upp nyligen men klockan är ju snart 15. :S Kan kanske visseligen ha att göra med att jag fortfarande sitter i morgonrocken? ;) Jag har varit så lat så att jag inte kommit in i duschen ännu, fast att det skulle behövas. Hela förmiddagen har ägnats åt svensk utbildningshistoria och nu försöker jag ta mig igenom en kursbok om läroplansteori. Hur tråkigt som helst men det blir mest att man skummar igenom texten och läser det som ser intressant och viktigt ut. Men hur de hade tänkt att man skulle koppla all denna litteratur till vår uppgift om pedagogiskt arbete, den lektion/det arbetsområde vi skulle genomföra, det är för mig ett stort frågetecken. För mig känns mycket av litteraturen rätt orelevant. Vi får väl se vad de säger på fredag då vi ska få info om hemtentan.

Nu blev det ännu ett ointressant inlägg med de skolrelaterade tankarna som svävar i mitt huvud.

Årets första cykeltur!

Ikväll har vi varit och fikat ett gäng på 9 pers! Trevlans! :D Och jag var så duktig att jag cyklade till stan. Så nu är årets första cykeltur ett faktum och imorrn har man väl enligt traditionen också ont i röven.

Imorrn blir det skolk från föreläsningarna och istället ska man sitta och förbereda sig inför en förbannat onödigt sent genomgången gruppuppgift som även heller inte är den minsta. Alla har vi idag varit mer eller mindre på dåligt humör efter introduktionen av uppgiften. Ibland känns det verkligen bara som att de stoppar in en massa uppgifter för att vi ska få ännu mer att göra än det vi redan har att stå i.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te till en film tror jag. Man har ju sovmorgon imorrn. ;)

Nu har jag nog ställt till det för mig själv igen...

Just i detta nu ångrar jag starkt att jag valde att sova i över en halvtimme tidigare under kvällen. Igår kväll låg jag och läste i soffan och var sååå trött, slumrade nog till en stund när jag tänker efter. Sedan när jag väl lade mig i sängen för att sova på riktigt tog det 1½ timme så klockan var nog 00.30 innan mina ögon slocknat. 5½ timmars sömn är på tok för lite när man har innevecka. Nu är jag rädd att jag kommer att drabbas av detta även ikväll. :S

Jag har en osocial vecka framför mig...

En engagerad kubbspelare! ;)


Kubbspel på hög nivå ska ni veta! ;) Ser ni inte vad otroligt fokuserad jag är på att få ned de där kubbstackarna. Och nu gick Peters dröm i uppfyllelse också. Haha!

Bilder från gårdagens fest!

Här kommer lite bilder från gårdagens fest, tagna av vår eminente sms-kung och numer också stjärnfotograf Peter! ;)

image34
Gruppbild (Johan, Emelie, Ellinor, Suz, Linda, Bella och Sandra)

image35
Peter, Johan, Ellinor och Suz... Lite suddigt men... ;)

image36
Emzipemzi och sms-kungen

image37
Cool bild på Linda!

image38
SANDRA!

image39
Sötstumpis!

image40
Man ser nog mer packad ut än vad man var. ;)



Nu är vi anmälda till examensarbetet HT-08!

Tänka sig att vi hittade ett ämne vi ville beröra till slut. Vad det blev får ni veta vid ett senare tillfälle... Nu är allt anmält och klart i alla fall så nu behöver vi inte bekymra oss mer om det.

Jag har bajsigt virus på min dator nu så den måste formateras om. Problemet är bara att det inte finns det minsta tid till detta, inte nu i veckan i alla fall. Ett problem att ta tag i till helgen i så fall. Fast det skulle vara nice att få det fixat ikväll. Synd det tar sådan förbannat lång tid bara. I så fall måste jag starta, SNART!

Dagens pinsamma!

Jag har i flera dagar planerat att jag ska göra köttfärssås a la mamsen och det var tänkt att det skulle ske idag. Men jag glömde ju att inhandla lök i fredags när jag var på affären så jag fick allt ta mig en promenad bort till Hemköp och fixa det nu. En enstaka liten lök köpte jag (är ingen total lökälskare även om jag äter det), till ett pris av 1 krona. Haha! Gissa om det var lite pinsamt. Dessutom betalade jag med två av mina 3 befintliga 50-öringar som jag hade i plånkan sedan drog jag till med en kommentar som "Det är då alltid man ska glömma något" till killen som satt i kassan. ;)

Fucked up?!

Något skumt är det. Min msn skickar skumma länkar till folk och sedan står det att mitt konto loggats in från en annan dator. Är det virus så blir jag less! Sedan ringer det skumma 08-nummer till min hemtelefon men jag vägrar svara för det är från nåt telemarketing-företag. Det verkar inte löna sig att vara registrerad på NIX. De kan allt söka sig till någon annan för här tänker det inte svaras. De ringde för något vecka sedan också...

Nu kan man börja utnyttja sin balkong till fullo igen. :D Har suttit ute i bikini och solat lite samtidigt som jag läst lite inför värdegrundsseminariet. Känner mig inte särskilt förberedd.

Nog är det som det är alltid...

Det är söndag och i mitt liv innebär söndagar ju oftast också plugg. Inget undantag idag. Märkligt nog så är det ju som oftast också finväder dessa dagar, då man som mest behöver plugga. Det var 10 veckor sedan jag hade innevecka i Härnösand sist, det känns inte som att det redan gått 10 veckor. Imorrn är det dags igen och jag behöver väl inte säga hur mycket jag inte längtar? Dödens veckor!!

Idag ska jag och Angelica bestämma oss för ämne att skriva vårt examensarbete om. Ska jag vara ärlig vet jag faktiskt inte riktigt vad jag skulle vilja skriva om... :S Egentligen bör jag ju veta det nu. Men det blir nog bra, ska ta mig lite tid till att spåna på det fram till efter 15 då hon kommer hit. Man kan ju heller inte ta vad som helst utan det bör ju vara något som någon redan forskat på så att man har någon bakgrund.

Och sedan var det ju fest igår, men jag väntar lite med att skriva om det till jag förhoppningsvis fått en massa ugly pics av Peter. ;)

Nu måste jag börja snåla igen. :P

Blev en dyr runda på Birsta City. Shoppade för över 1000 kr men fick i och för sig rätt mycket för pengarna. En outfit inför kvällen t.ex. ;) Och en ny jacka, som jag sökt efter... Nöjd, nöjd!


Dagens uppdrag

Nu känner jag mig banne mig stolt över mig själv. Jag har skrivit klart den individuella redogörelsen för VFU-uppgiften och kopplat litteratur till resultatet av vår undersökning. Jag har ätit frukost och nu borstar jag tänderna och ska åka till Birsta City och glutta lite. Min känsla är att det kommer att gå åt h*vete med pengarna denna månad också.   


Ska det vara så svårt att få tag på mogen avocado?

Jag tror att jag åkt Sundsvall runt för att hitta två ynka avocadosar som jag tänkte ha i min guacca ikväll. Men för att hitta mogna och inte knallgröna fick jag besöka tre affärer. Men jag hittade tillslut mina två, sedan är det ju frågan om hur de ser ut inuti.

Ikväll har man jobbat sitt allra sista pass på Poståkeriet. Det känns  så jävla underbart samtidigt som det var med vemod och utan jobb jag gick därifrån. Men det ser ändå ut som att jag kommer att få mig ett jobb framöver. Får troligtvis reda på det under nästa vecka.

Nu ska jag ta på mig mysbrallan, tvätta bort sminket, göra guacca och mysa ner mig i soffan till en film. Det tycker jag att jag är värd efter denna dag. Jag har pluggat, sedan har jag varit med Nina på stan och strosat i tre timmar. Var väldigt länge sedan vi umgicks så det var mycket trevligt. :D Det är ju inte alltid så lätt när man för tillfället bor på olika orter, tyvärr.

Jag sitter fast!

Det har tagit stopp för mig! Jag sitter fast! Jag kommer inte längre. Sitter och skriver en individuell skriftlig redogörelse som får omfatta max 2 datorskrivna A4-sidor, jag har skrivit en och har en del kvar. Är jag för duktig på att pladdra? Hur det än är så vet jag liksom inte riktigt hur jag ska göra i fortsättningen...måste diskutera det här med Angelica som jag tror gjort samma uppgift idag, men hon svarar inte i telen... :( Jag som hade tyckt att det varit så skönt att få bort denna uppgift idag. Vi får se hur det går...

Hipp hipp hurra för idag är det mamsens födelsedag! Jag åkte ju ut till Tynderö igår eftermiddag och sov över där i natt. Sov som en stock. Gick och lade mig vid 24 och sov till 11.30. :O Sedan har det bara blivit en massa ätande. Vet inte hur mycket jag proppade i mig under 2 timmar.

Nu ska jag se Lyxfällan...

RSS 2.0