Jag undrar jag...

Jag undrar jag om det kommer bli något åtegående till det gamla livet. Det kommer ju vara lika stressigt nu som det har varit under hela den här terminen hittills. Tycker inte om det här med att umgänget med vänner faller bort. =( Ibland, eller ganska ofta, suger det att gå i skolan. Och särskilt att läsa en C-kurs då det krävs mer av en. Nu är uppsatsen klar, v.46 ska den examineras och då kommer man att vara lagomt nervös. Fram till dess får man bo i böckerna. Idag började jag även med att måla om en köksstol, billigare det än att köpa nya. Synd bara det tar en sådan sablans tid. Imorrn blir det nog att lägga målandet på hyllan i alla fall. Mån-tors måste skolan gå först.

Nu blir det sängen... Ska bli skönt att krypa ner under täcket men ensamt nu när det blir första natten av tre som jag åter sover ensam. =( Men min älskling finns i alla fall alltid i mina tankar. Man kan inte önska sig någon bättre och mer omtänksam än honom.

Snart en börda mindre på mina axlar

Nu är det inte långt kvar. Typ en sista korrekturläsning av examensarbetet och sen är det klarrt och betarrt!! När uppsatsen är klar ska jag återgå till mitt förra liv då jag hade mer tid för vänner och träning. Det känns så skönt att allt detta börjar närma sig sitt slut. Både med uppsats och utbildning. Vecka 1 är jag utbildad lärare, häftigt va? ;)

I helgen blir det även riktig ordning här i lägenheten också! :)

Shaky!

Fy fan! Idag hände det något hemskt. Jag och Angelica hade suttit i flera timmar och plitat med "vetenskapens heliga treenighet" - om generalisering, reliabilitet och validitet i under forskningsundersökning. Idag när vi insåg att det inte låg under metoddelen började jag febrilt leta efter avsnittet som vi skrivit. I en halvtimme var jag alldeles skakig och nästintill grinfärdig. Och när man känner sig som mest nervös och stressad hittar man inte det man söker. Men sedan visade det sig trots allt att det fanns på datorn, att jag till och med hade öppnat dokumentet men inte reflekterat över att det var det rätta. Den halvtimmen vill jag i alla fall inte återgå till... Hugaligen!

Nu ska jag hoppa i duschen efter en hel dags pluggande och sedan blir det lite kvällis.

Det blev framskjutet ännu en gång...

Vi hoppades ju på att få hallen färdig i helgen som var men P:s kompis som skall tapetsera hos oss var bortrest i helgen så blev det framflyttat ännu en vecka. Men saker fick vi gjorda ändå. :) På torsdagen åkte vi ut till mamsen och papsen och lånade släpvagnen. När vi kom hem började vi riva ut garderoberna och lastade dem på vagnen. På fredagen åkte vi till tippen och slängde skiten. En sådan befrielse! ;) Nu har älskling fixat allt inför skjutdörrsuppsättningen och tapeseringen här inne i sovrummet. På lördag kommer Micke hit och tapetserar både sovrum och hall så på söndag kan vi stoltsera med även en nyrenoverad hall och ett nyrenoverat sovrum :) Ja, om inget går fel alltså. Det kommer bli sååå underbart. Just nu ligger det kläder i hela lägenheten. Så är i alla fall känslan. Och dammigt är det här också, en massa byggdamm. Det är kaos i sovrummet. Så himla typiskt att jag skulle åka på en förkylning samtidigt också. Det var ju så att jag vickade på förskolan i onsdags. 6 timmar med barn i 2-årsåldern som är förkylda leder allt som oftast till att man åker på förkylning själv.

Men nu ska en trött Suz gå och drömma sött om sin kärlek så att hon vaknar pigg och med full energi till att plugga imorrn.

Hur det än är så känner jag mig oerhört lycklig!

Ser fram emot nästa renoveringsobjekt...hallen!

I helgen tänkte vi se till att få hallen klar. Vi har skjutit på det tillräckligt nu. En väldigt frän hall kommer det bli vill jag lova. :D

Suz har varit dålig på att träna de senaste veckorna men det skall hon ändra på från och med imorrn. Då blir det ett bodypump pass igen och har jag inte träningsvärk etter den gången så kan man undra vad som är fel. Examensarbetet har tagit väldigt mycket tid nu på sistone men det börjar närma sig slutet nu, vilket känns skönt. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite om hållbar utveckling till att mina ögon inte orkar vara öppna något mer.

Håller tummarna för att min älskling kommer hem imorrn. Saknar honom...


Första examinerande seminariet för hösten

Kursen började i måndags och idag har vi examinerande seminarium. Hållbar utveckling...
Nu ska jag äta frukost och åka till skolan om en timme.

Timrå förlorade mot Modo igår med 4-3. That sucks! Men det är ju tur att någon boendes i denna lägenhet är glad i alla fall...

RSS 2.0