Snart bor vi i en djungel!

Det blir bara fler och fler blommor i lägenheten. Jag vet inte var vi ska göra av alla. Dessutom kommer det en stor rackare till på lördag som står ute hos mamsen och papsen nu. Just nu har jag 4 st blommor som inte har någon fast plats. Inte ännu i alla fall. Men det kanske blir bättre när renoveringen är färdig. :)

Kärlek


Nattis knäppte kort på mig och älskling under Gatufesten. Snappade upp det i hennes fotoalbum på facebook och här är det. Att en annan ser helt miffo ut i håret behöver ni ju inte tänka på. ;) Typiskt att det skulle börja regna precis när vi gick hemifrån.

3 månader idag och sambo på riktigt

Idag (just nu egentligen igår) har jag och Patrik varit tillsammans i 3 månader, ett helt kvartal! :) Och på samma dag blev vi sambosar på riktigt. Vi tömde ur det sista ur hans lägenhet, städade ur den och lämnade in nycklarna. Men som vi har stressat!! Jag är helt dödsslut. Efter att Patrik åkte iväg och jobbade igen har jag pillat på med allt som legat i kartongerna. Packat upp, diskat sådant som skulle diskas o.s.v. Jag har knappast varit rastlös i alla fall. Nu ska en väldigt trött Suz gå och sova så att hon kommer upp i skolan imorrn.

Älskar dig P...och det finns inte ord till att förklara hur mycket.

En enda stor röra!

Nu är det en vecka sedan jag hade världens dunderbrakshuvudvärk, nästintill migrän. Har i alla fall aldrig haft så ont i huvudet någon gång. :S All stress och allt pluggande som gör det i kombination med för lite luft. Tror jag... Men denna vecka har jag i alla fall klarat mig utan sådant...

Det finns inte så mycket att säga. Jag och Angelica har pluggat hela veckan lång, kommer fortsätta till imorrn eftermiddag men sedan är det helg. Det känns som att man bor i sovrummet och att det ser ut som ett bombnedslag i resten av lägenheten, fast det egentligen inte gör det. ;) Men de som känner mig är nog ganska van vid att det som oftast är städat och snyggt, jag känner mig inte komfortabel när det ligger grejer utspridda överallt. Jag längtar verkligen till all renovering är avklarad så man kan känna att det finna någon lycka med städningen. Som det är nu smutsas det ju bara ner stup i ett. Och kommande helg är inte heller ett undantag. Då ska vi rensa och städa ur Patriks lägenhet, vi kommer ta hans sängar hit och sedan ska det förstås även hit en massa andra grejer.

See you later aligator...

Jag hade egentligen inte tänkt att skriva...

Faktiskt! Men jag gör det ändå... Helgen är över och den gick som vanligt alldeles för fort. I fredags var Patriks syster och hennes familj på besök här. Vi åt pizza och kollade lite film. :) Igår var det Dansgalan i Härnösand så där gjorde vi oss ett besök också. Kussen var också där! :) Dansade gjorde vi också, trots att det var fullsmockat på dansgolvet. Måste träna lite mer till nästa gång. ;) Älskling försökte lära mig men jag var alldeles för ofukuserad så jag bara skrattade hela tiden. Men när jag väl skärpte till mig gick det väl sådär hyfsat. Innan dansen i Hsand var vi hos mina päron och kollade på MoDo-matchen. Papsen ringde på fredagen och frågade om vi skulle komma och kolla på den, då inte Timrå spelade. So we did! Oavgjort.

Idag gjorde vi ett besök i stugan, stod och myste bra länge nere på bryggan i den sköna solen. Höstdepressionen hägrar dock! På vägen hem till Sundsvall köpte vi blomjord så jag har planerat om några blommor som älskling hade i sin lägenhet ikväll efter att han åkte iväg till Sippmikk igen. Däremot börjar det bli så mycket blommor här i lägenheten att vi inte vet var vi ska göra av alla....

Nu är det dags för mig att sova, Angelica dyker upp vid 8 imorrn bitti.

Tjejen som inte har något liv

En perfekt beskrivning av mig just nu.

Jobbade igår kväll, jobbade i natt. Kom hem imorse och sov till kl. 11. Dusch, frukost... Angelica kom kl. 12. Vi satt och pluggade tillsammans till kl. 15 och sedan har jag suttit och pluggat och skrivit litteraturbakgrund själv fram till nu med ett kortare break för mat. Nu är jag värd att se en film. Ps I love you blir det. :) Den ska tydligen vara ganska bra, och tårar ska det tydligen komma också. ;) Sedan blir det sängen och en ny dag med plugg och jobb att se fram emot...eller inte!

Och min älskling har åkt...

Det känns lika hårt varje gång... :( Även om han nu varit hemma sedan i onsdags kväll så känns det som att dagarna bara springer iväg. När han gått ut genom dörren så blir man bara deppig och tårögd. Hatat söndagar, det har man ju gjort även förut, men jag vet inte om jag hatat dem lika mycket som jag gör nu.

I torsdags var vi ute i Birsta och shoppade lite... Hämtade älsklings fåtölj och köpte ett skriv-/databord in till sovrummet. Blev riktigt nice faktiskt och det är skönt att jag kan ha en fast arbetsplats nu när jag pluggar, men även sedan när jag börjar jobba kommer man ju behöva sitta en del vid datorn... Transformatorn på min strömkabel till min laptop small sönder i torsdags den också, så nu måste jag köpa en ny sådan för att kunna använda min dator. Jag tackar gudarna föratt jag sparat allt skolarbete på den externa hårddisken, det säger jag bara. Annars hade jag gråtit nu kan jag säga...

I fredags åkte vi till Härnösand...tog med lite grejer från älsklings förråd och så... Middag åt vi hos hans mamms. Sedan plockade vi upp Andreas och åkte hem till Sundsvall igen. De satt och spelade NHL 09 som kom ut i torsdags. Jonna kom hit efter jobbet så hon och jag låg i sovrummet och kollade på en film under tiden de satt i vardagsrummet och tjoade. Det var ett himla liv ibland kan man säga.

På lördag fixade Andreas trådlöst internet till oss, najs najs! Ett jäkla strul med de där inställningarna. Sedan åkte vi till Careta och kikade på bilar. Strax före 17 skjutsade jag Jonna till hennes personalfest, och när jag kom hem åt vi BiteLine-pizza som vi beställde hem. Därefter blev det en tur till Härnta för att lämna Andreas. På vägen hem åkte vi till mina päron, jag hade lovat papsen hjälp med en jobbansökan. Sedan blev det hemåkning och då kom Patriks kompis Kenneth på besök. De surrade medan jag låg i soffan och kollade på en kass film, Vampire Bats. Vid 00.30 åkte jag och skjutsade hem Jonnster från festen och sedan när jag var hemma igen blev det sängen.

Denna deppsöndag har vi inte gjort så mycket. Vad brukar man göra på deppsöndagar? Älskling åkte för 45 minuter sedan så nu är jag ensam igen...till på torsdag. =( Ska jobba både ikväll och i natt. Sedan blir det tidig uppstigning imorrn för jag och Angelica ska skriva litteraturbakgrund till uppsatsen.


Bilder bilder...här kommer de! :)

Nu har jag fått tillfälle att knäppa lite kort i vardagsrummet... :D


Längtar till vår ryamatta kommer. :P Samt de nya tygerna så att jag kan sy
nya gardiner.






Älskling fick sin efterlängtade fåtölj. ;)




Och här ska vi ställa ett matsalsbord så småningom, när vi hittar något fint. :) 

Nästa helg börjar vi troligtvis med lite renovering i hallen, kanske tapetsering där om två helger. 

Bilder kommer snart

En hel vecka sedan sist... Renoveringen av vardagsrummet är färdigt och jaa, det kommer bilder så småningom... :D När vi fått upp lite på väggarna här... Troligtvis sker det i helgen, älskling har ju inte varit hemma men nu är han på väg hem. Längtar så mkt! :D

Jonnster kommer hit soon I guess, vi ska kika på film! :P

Sjuttioelfte gången jag besökte biblioteket...känns det som!

Idag har jag svirat runt på bibliotek. Herregud vad omständigt vissa saker ska vara. Fjärrlån hit och dit. Vet inte riktigt hur mycket litteratur som lånats, måste vara uppe i 30 böcker nu. Det är inte det lättaste att hitta bra litteratur om "tysta" elever. Och pluggar, ja det gör man hela dagarna långa.

Imorrn bitti har jag tagit på mig ett extrapass jobb. Fick ju bara ett pass schemalagt denna vecka och pengar det behövs. Skippar den tänkta träningen ikväll och kör ett gympass imorrn direkt efter jobbet istället. Om 24 timmar är förhoppningsvis min älskling hemma igen! Läääängtar!

Nu ska jag äta mat och fortsätta med pluggandet.

MATTKÖP

Idag har jag beställt en ryamatta på Jotex. Ordinariepris 1499 kr. Fick hem erbjudande idag, 50% på valfri vara så det var ju bara att slå till! :) En sådan matta för 799 kr med frakt är inte dumt alls! :) Ska dessutom beställa gardintyg med mamsen, som för övrigt inte finns inne för leverans förrän 25 november, men fram till dess får vi ha några andra gardiner i vardagsrummet. Längtar till helgen och tapetseringen! :) Vi ska dessutom köpa möbler och lite inredningsgrejer. Ska bli såå kul!  Älskar att shoppa sådana saker! :P

RSS 2.0