Magen växer så att det knakar och här går man arbetslös med 39 dagar till bf

Men vår känsla är att lillskrutten/-an kommer lite tidigare än så. Detta med tanke på att vi blev framflyttade hela 17 dagar efter första ultraljudet och sedan dess har den lille, enligt de mätningar som barnmorskan gjort, hela tiden legat ovanför tillväxtkurvan. Kanske landar vi till slut på runt den 24 september som det var sagt först? Inget mig emot, nu när man längtar ihjäl sig.

Att gå arbetslös är däremot ingen höjdare, eller visst är det skönt att vara ledig och vila upp sig men samtidigt har jag sagt att det bara är att ringa om vikarie behövs så på så vis vill man inte planera upp dagarna så mycket. Jobbigt är också att man vet att de kan ringa kl. 7 på morgonen och fråga om man skulle kunna jobba. Vet man det redan dagarna innan är det ju inga problem för då är man ju redan inställd på det hela.

Nu är det dags för mig att få i mig lite frukost. Därefter ska jag ut och måla. Dessvärre inga toppentemperaturer att måla i men vissa saker och ting måste göras innan det är för sent och då måste man utnyttja den tid på dygnet då det är mest gynnsamt att hålla på.

Tjing!

RSS 2.0