Sysslorna är då inte för få

Hej!

Nu har vi äntligen fått internet hit till huset. Man har känt sig lite handikappad utan må jag säga. Bara för att man inte haft tillgång till det har man behövt kolla upp en massa grejer. Alla ni som läser är säkert jättenyfikna på hur det ser ut här kan jag tänka mig? Jorå, det kommer bilder men det står fortf. en massa lådor överallt med grejer som ska komma på plats så ni får vänta lite till. ;) Men jag lovar, de kommer... :)

Nu börjar man bli varm i kläderna vad gäller jobbet också. Känner mig inte lika vilsen nu som för några veckor sedan. Ska jobba heltid i två veckor framöver. Först ska jag jobba i klass 3 då den läraren är tjänstledig i två veckor och därefter, för att ta igen min spec-tid kommer jag jobba heltid med spec i två veckor. :) Härligt med pengar i dessa tider. Vi är bara sååå sugna på att börja renovera badrummet i höst istället för till våren som vi sagt tidigare.

En annan härlig nyhet är att Patrik bara jobbar borta en vecka till. :D Han ska börja jobba hemma igen åt sin tidigare arbetsgivare. Ska bli så skönt och kunna träffa honom varje dag. Det har vi inte gjort mer än under semestrar och ledigheter under hela tiden vi varit tillsammans. Det blir helt klart en omställning.

Det var allt för denna gång, nu ska jag kila ner i hobbyrummet och rensa i kartonger. Måste städa upp där för till veckan kommer nya soffan och då måste vi trycka in de gamla sofforna där tills Patriks grabbrum blir färdigt.

Ha det gott!

RSS 2.0