Sally har kommit! :D

Har precis hämtat Sally på Hemköp. Nu har man sig något att roa sig med när man har tråkigt för man kan ju kolla på avsnitten om och om igen och ändå garva! :D

För övrigt är jag förbannat less!! Fick hem telefonadaptern idag som jag måste ha för att koppla in bredbandstelefonin. Och inte fan vill det funka heller! Grrr!

Nu vill jag bara att min gosis ska ringa och säga att han är på väg hit...

En månad...

Idag har jag och Patrik varit tillsammans i en månad. :D Tiden går fort när man har roligt som det sägs... Hoppas att det blir ett helt liv tillsammans, som det är nu känns allt bara alldeles perfekt!

Timrå vs MoDo


Detta är bakgrundsbilden på min dator. Jag och P är mycket oense om vilket som är det bästa laget.  P bytte min gamla bakgrundsbild till en Modologga i smyg så för att vara rättvis sökte jag upp denna bild. Ibland frågar jag mig själv hur jag kan vara tillsammans med en Modoit. ;) En sak som är säkert är i alla fall att när Elitserien börjar igen så blir det krig!! Jag räknar självklart att P kommer att sura när vi spöar Modo, förhoppningsvis varje match!! :D 

Skor, jag älskar att köpa skor!

Jag skulle kolla på nya skor i Stockholm men det blev inte så mycket av den varan och tur var väl det. Innan jag var och tränade idag gick jag en runda på stan... Har spanat in två par skor på Nilson som jag velat ha men inte haft råd med förut... Nu kostade de 199 kr/paret och lönen har ju kommit så det var bara att slå till! Dessutom köpte jag mig ett par nya flip flops på Intersport. :D Jag älskar att köpa skor! :P






STOCKHOLM

Har ju varit i Stockholm mellan fre-sön med gosis, Joel och Carro och tre andra kompisar till P. Vi bilade ner i fredags, parkerade vid Arlanda och tog Arlanda Express in till huvudstaden. Jag och P bodde alldeles intill centralstation så det var riktigt smidigt. Vi började med att stadga oss på hotellrummet och sedan kom Joel och Carro som bodde på ett annat hotell bort till oss och sedan blev det en tur på stan.  De tre andra blev himla mycket senare, vi gick och väntade på dem i evigheter så att vi kunde få någon mat någon gång, hade vi vetat att vi fått vänta till typ klockan 20 så hade vi tagit någon skärgårdsbåt eller liknande, vilket vi nu istället inte hann med på hela resan. =( När vi blev less på att strosa runt på stan gick vi till systemet och handlade lite, sedan satt vi uppe på vårt hotellrum och drack till de andra tre sengångarna kom och vi äntligen kunde få gå och äta. Man var rätt dragen måste jag säga... Och plankstek fick man slutligen till middag. :P Mums! Efter att vi ätit färdigt åkte vi med sengångarna som skulle på krogen till Stureplan, sedan blev det tillbakaåk till hotellet och sängen för vår del. Sov väldigt gott den natten!

På lördagen var det hur varmt som helst ute. Över 35 grader i skuggan, kändes som att man höll på att smälta bort. Vi började med en promenad bort till Djurgården där vi satt oss och åt glass och väntade på sengångarna (det är så de får kallas från och med nu). Men till slut blev vi så less så vi tog bussen bort till Kaknästornet där vi var någon timme och fikade och så. Sengångarna kom dit till slut de också. Efter kaknästornet blev det Gröna Lund. Alla i gänget var riktiga fegisar, utom jag och Andreas. Vi inledde åkandet med fritt fall vi! ;) Var riktigt äckligt när man tappade andan i fallet. Hövva! :P Sedan blev det bara mindre pirriga åkattraktioner som genomkördes. Ingen berg- och dalbana... =( Satans hett var det att gå runt på grönan, fanns typ inte någon sittplats i skuggan. Efter 18 tog vi Gröna Lundsfärjan in mot stan igen för att söka något ställa att äta på. Vi var alla sugna på hamburgare så det blev ett sådant matställe på Gamla stan, dock åt jag kebabtallrik. Därefter var vi alla rätt trötta, en kombination av värme och vääääldigt mycket gående under dagen. Vi åkte helt enkelt tillbaka till hotellet för att duscha av oss och vila upp oss för att sedan gå ut på stan och kanske ta en öl. Men det blev lättare sagt än gjort. Vi hittade inte ett enda mysigt ställe där man kunde sitta ute. Det ställe vi hittade lyckades såklart stänga precis när vi kom. Det slutade med att det inte blev någon öl utan vi gick till hotellet och sov av ren lesshet istället.

Söndag... Efter 10 timmars sömn, vaknande klockan 10, insåg vi att vi var tvungen att kliva upp för att hinna äta frukost, som stängde kl. 11. När vi checkat ut begav vi oss ner till centralstation och låste in våra väskor, väntade in sengångarna och gick sedan in till stan. Blev ett par badshorts och två bikiniöverdelar inköpta för min del. Vi pratade om att vi skulle bada på vägen hem. Det slutade med en fika och sedan begav vi oss iväg hemåt, lite missnöjda över att vi inte hann med någon skärgårdsbåt... På hemvägen stannade vi och åt i Tönnebro, dock blev det inget bad, tappade suget när det blåste så mycket. Nu är man väl hemma, ganska skönt faktiskt. Jag har kapat av ett par av P:s jeans som han kladdat ner med något grejs så nu har de blivit shorts istället. Nu har jag även beställt Sally-boxen på CDON.com. :D

Ska åka och jobba om ett par timmar... Vill inte!    

Min födelsedag

Här är det som vanligt lite dåligt skrivande men det är nog vad man får räkna med när jag är med min älsklingsgosis. :D

Min självaste 23-årsdag började med jobb. Sedan fick man stressa hem för att duscha och göra sig i ordning. Patrik kom alldeles efter att jag kommit hem och gav mig ett jättefint halsband. Tack underbaraste!


Sedan var det öppet hus i min lägenhet hela dagen ungefär... Först kom mamsen, papsen, farmor, lillebror och Jennifer så det blev första omgången fika. Vid 18-tiden dök Niclas och Johan upp, kl. 19 Ellinor och vid 21 Emelie och Zandra. Så det blev såklart ännu mer tårta. Även om jag bett mina käraste vänner att inte köpa presenter så hade de ju ändå köpt sådana... Att de aldrig kan lyssna! ;) Jag är i och för sig likadan själv så... ;) Tack för presenterna i alla fall! :) När alla åkt hem la jag och P oss i soffan, åt lite popcorn och myste till Sally. Kommer även få boxen med alla Sally-avsnitt av lillebrorsan! :D 00.40 blev jag tvungen att lämna sötisen och åka och jobba. Hade så gärna bara velat ligga och sova med honom istället för att jobba natten... Men en lyckad födelsedag i övrigt blev det i alla fall, även om jag kände mig väldigt matt i kroppen. 

Trodde jag ja...

Nehepp, blev ingen ledighet som jag trodde. Först säger de att schema fram till v. 31 är satt men inte då. Idag fick jag ett mess med infon att hon höll på att göra schema för nästa vecka nu. Så jag åkte på hela 5 pass med början på söndag natt...och vi som kommer hem från Stockholm den kvällen...jag kommer vara döslut då kan jag tänka mig. Men man får väl se det positiva med att man får en skaplig lön nästa månad också, dock är det ju en nackdel att jag inte får vara med min sötis lika mycket som jag vill...nu när han har semester och allt. =( Nu har jag 77 timmar schemalagda för juli månad. Med OB-tillägg och semesterersättning blir det väl kanske närmare en 8000 kr rent då i alla fall efter skatteavdraget. :P Sedan blir det till att räkna ut hur mycket jag får jobba när skolan börjar så att man inte åker på en smäll och studiebidraget blir mindre än vad det redan är. Det är mycket att tänka på här i livet...

Här har det varit full rulle hela dagen. Jag har tvättat, torkrummet suger som vanligt så man får hänga upp typ allt i lägenheten när tvättiden är slut. Sedan började jag att städa, har dammtorkat så nu är det bara dammsugning och golvtork kvar. Jag har även bytt gardiner i sovrummet och i köket och sytt en duk till bordet i vardagsrummet. Gick bort till faster och plockade lite hallon som jag ska ha ovanpå tårtan imorrn, jordgubbarna verkar ju vara slutsålda. =( Sedan lagade jag mat och bakade kladdiga chokladmuffins samtidigt, det gäller att vara effektiv. ;) Nu har jag precis ätit också så det är väl bara att diska undan och köra igång röda faran så att dammet försvinner härifrån. Tjoflöjt!

Stressigt värre

Bara en förmiddag och en natt kvar nu innan jag är ledig fram till åtminstone 3 augusti. :D Idag fick man allt kliva upp tidigt och tvätta minsann... Måste ju ha rena kläder till Stockholmsresan. Så har inte blivit så många timmars sömn här på morgonkvisten sedan jag kom hem från jobbet.

Var nyss nere på expeditionen och pratade med dem om kattpissdoften vi fortfarande har i trappuppgången. Så äckligt! Snart måste jag springa ner till tvättstugan igen...Full rulle! Ska även hinna baka och städa också. Plus kanske köra body pump kl. 17. Hur ska jag hinna med allt?

Stor saknad

Promenaden med kussen blev nästan inställd när det började spöregna och åska tidigare ikväll men sedan försvann de elaka molnen och vi tog oss en promenad på över en timme ändå. :) Väldigt skönt ute måste jag säga. Var tillbaka hemma vid 23.30 och precis när jag kommer innanför dörren så ringer min gosgris. Fasen vad jag saknar honom redan... Längtar såå till onsdag och det är inte av den anledningen att jag fyller år (jag ser då inte fram emot att bli äldre precis) utan för att jag får träffa min gosprick då. Tänk att man kunde bli så galet kär igen... :D

Noll koll!

Idag var jag in till Birsta för att handla lite mat och tårtingredienser. På onsdag blir man ju ett år äldre. Smet in på Jysk en sväng för att kolla om de hade någon lämplig bäddsoffa åt mamsen och papsen som de ska ha nere i friggeboden vid sundet. Hittade 2 st som skulle kunna vara aktuella. :) Sedan gick jag in på Telia-butiken på Birsta City för att byta till bredbandstelefoni eftersom det blir billigare för mig att ha det. Snacka om att personalen inte kan någonting där. Vad jävulskt de ska lura en massa folk på pengar där. Jag blev tvungen att ringa kundtjänst när jag kom hem för att kolla så att den information jag fått stämde, och NEJ, det gjorde den inte heller. Inte på långa vägar. De försökte lura mig på närmare 150 kr i kvartalet, vilket ju blir 600 kr om året. 

Nu ska jag ta och diska upp lite och sedan blir det en långpromenad med Jonnster. Hon åker ju till Stockholm imorrn med en jobbarkompis och sedan ner till Motala så henne ser man nog inte ryken av på över två veckor.   

Fortsättning...

Nu är jag tillbaka igen så nu kommer fortsättningen...


Lördag:
Dagen började med frulle på Rutiga duken med Joel och Carro. Sedan strosade vi runt i den pyttelilla stan en stund innan vi gick bort till J & C för att få skjuts ut till Patriks syster där vi hade bilen. Sedan åkte vi in till Fresks och inhandlade lite grejs så att P kunde snickra klart vår säng i stugan. Blev skitbra tillslut! Jättemysigt! :D J & C kom till stugan sedan med Carros systerdöttrar som de var barnvakt till så den äldsta tjejen badade. Var meningen att vi alla skulle göra det men det mulnade på så dant så vi tappade suget. Joel hade med sig tårta som blivit kvar sedan fredagen så sedan blev det fika och jordgubbstårta! Mmm! På kvällen blev det lite jobb, så rastlös som man är. ;) Jag målade en stugvägg.

Söndag:
Härligt väder, så typiskt att det skulle vara bästa dagen när man var tvungen att åka hem. Vi höll alla på att grejsa i stugan och jag målade ännu lite mer stugvägg. Vid 15-tiden skjutsade Patrik hem mig och sedan var det bara till att fara och jobba kl. 18. :(


Veckoslutets bravader

Färre och färre inlägg blir det, men nu har man ju ett liv också. ;) Har varit med min sötis ända sedan i onsdags. Hur underbart som helst!

Onsdag:
P kom ganska sent eftersom jag tränade på kvällskvisten så vi hann inte med så mycket. Vi var tvungna att lägga oss i tid eftersom vi skulle upp och hämta hans brorsa, som varit på Iron Maiden, på tågstationen 04.10. Väldigt knepigt att kliva upp den tiden man man säga... När vi skjutsat hem honom till Härnösand åkte vi till Patriks lägenhet och sov några timmar så att vi inte skulle vara helt döda.

Torsdag:
Vi startade dagen med en frukost på Tullporten med Joel. Mättande! Sedan gick vi på systemet och där gick det ju som det gick. Haha! Jag hade ingen legitimation med mig just då, P och Joel hade plockat åt sig dricka och Joel hade så mycket så jag tänkte att jag skulle vara snäll och hjälpa honom att packa medan han betalade. Nä, då säger hon som sitter i kassan, jävla drygjävel för övrigt, att jag måste visa leg annars kan inte köpet genomföras. Så sedan fick vi gå tillbaka till bilen, vilket var en bit, för att hämta det där förbannade legget och sedan åka tillbaka till systemet igen. När Joel står och ska betala börjar drygjäveln i kassan ifrågasätta om vi tagit med oss några flaskor eftersom hon räknade som en kratta. Då blev man helt plötsligt också anklagad för att ha stulit mitt uppi allt. Vi var så jävulskt less så det fanns inte. Efter mycket om och men åkte vi i alla fall ut till stugan och var där i några timmar. P:s syster med familj kom och hennes karl fyllde år så vi fick jordgubbstårta! Mums! Ungarna åkte lite ring och vi andra njöt i solen då den väl var framme. Sedan bar det in till stan igen, till P:s lägenhet för att göra oss i ordning inför en middag på Hamnkrogen med tre andra par. När vi var färdiga gick vi till Joel och Carro för att förfesta lite och sedan fick vi skjuts ner till restaurangen. Där åt vi gott och drack för dyra pengar. Inte var det billigt inte. :S Till Hamnkrogen kom även Elin Lanto och Brolle så Carro fick en väldigt fin bild på dem på sin kamera. ;) Slutligen gick vi in på Statsfest-området och kikade en sväng och sedan blev det promenad till P:s lägenhet för att sova.

Fredag:
Under fredagen kändes det som att det var väldigt stressigt alltihop. P:s syster ringde vid 12-tiden och frågade om vi ville följa med till Mannaminne så det gjorde vi. Men hade vi vetat att det skulle ta en sådan tid som det gjorde hade vi nog aldrig hängt på. När vi kom hem så var vi bjudna till Joel och Carro på tårta eftersom Joel fyllt år, för det första kom vi en timme för sent och för det andra hann vi inte stanna där särskilt länge eftersom vi var tvungna att åka till Patrik och göra i ordning oss igen. Sedan fick vi stressa iväg till P:s syster där det blev grillat. Sedan satt vi där hela kvällen och förfestade till det blev dags att åka in till Statsfesten. Var inte det lättaste att få tag i taxi. Väl där var det väl ingen höjdare heller. Vi gick hem vid 1-tiden någon gång, väldigt trötta...

Nu hinner jag inte skriva mer för denna gång, ska iväg och jobba natten men det kommer mer imorrn när jag är på benen igen.

Det börjar närma sig... :D

Åhh, snart ska jag få träffa min gosis! :D Har längtat ända sedan i söndags kväll då han for här ifrån...

Nu ska jag ut på balkongen och sola en stund, sedan ska jag packa, ska ju vara upp över Härnösandstrakterna från imorrn till på söndag med sötisen. Därefter blir det träning och sedan kommer P! :D

Huvud, axlar, knä och tå...

Fyndig rubrik va? Skrev det som först poppade upp i mitt huvud. :P
Åhh jag saknar verkligen min Patrik huuuur mycket som helst! Kan det inte vara onsdag kväll redan nu?

Igår kväll var jag med Anna en stund. Var ett tag sedan sist kan jag lova. Var meningen att vi skulle se någon film men så blev det inte. Istället kollade vi på en massa bilder och till det gick det mycket tid åt. Sedan var det Lyxfällan som vi också kikade på... Blev relativt tidig läggning igår, skulle upp 5.30 imorse, började jobba 6.30. Och tiden går alltid lika sakta på förmiddagarna. Jag förstår inte. Efter jobbet cyklade jag direkt till Ego och gymmade en timme. Nu har jag ganska nyligen kommit hem och ska ta och hoppa in i duschen. Ikväll vet jag inte vad som händer? Vara med Jonna? Kanske, får se vad hon har planerat in.

Han som får mig att sväva på moln...


Här är min lilla gosgris som jag så fint brukar kalla honom numera. ;) Helt underbar och alldeles för snäll. Har jag varit bortskämd förut så är det ingenting gentemot vad bortskämd jag blir av P. Känslorna växer mer och mer för varje dag som går. Saknar honom sjukt mycket nu när han inte är med mig... =( Ibland tror jag att jag drömmer men ännu mer underbart är det när man vaknar upp och inser att allt är verklighet, att han är min... Jag svävar på moln nu...  

Tillbaka till "den riktiga staden" igen. ;)

Hej på er!

Jag har som synes varit borta med vinden i några dagar. Jag har ju varit med min gosgris och då finns det ingen tid för datorsittande, har inte ens haft tillgång till någon dator sedan i torsdags. :D Men det är väl nu jag får återberätta allt. :P

Onsdag:

P kom hem från Sipmikk där han jobbat under veckan, han fick äntligen semester och kom till mig sedan på kvällen. Vi åkte och handlade på en gång så vi hade middag att äta, lövbiff och potatissallad. Mums! Sedan kikade vi på film, åt kladdkakan som jag gjort och bara myste. Tur att han tycker om att kramas lika mycket som jag. :D

Torsdag:
Vi klev upp skapligt. Hade bestämt att vi skulle åka till mina föräldrar och hälsa på. På vägen dit stannade vi på Birsta City där vi tog en fika/frukost och sedan skulle vi se om det fanns någon tid för att klippa P på Trudes men vi orkade inte vänta så vi åkte vidare till Tynderö där det var soligt och skönt. Päronen och Jonnas päron var precis på väg ut på promenad så vi gick en runda med dem. Sedan blev det fika. Efter fikat så gick jag och P ner till sundet. Var ju tvungen att visa honom hur underbart fint det var där nere. ;) Näst på tur stod middag, god mat som vanligt. Vi blev kvar rätt länge men slutligen åkte vi hem till mig igen och kikade på film och bara degade i soffan. Vi bokade även in oss på hotell i Stockholm. :D Vi ska åka dit 25-27 juli med några av P:s kompisar. Ska bli riktigt kul! Tur man fått lön då. ;)

Fredag:
Relativt tidig uppstigning igen. Skulle kolla på en bäddsoffa åt mamsen men det blev aldrig av då hon ångrade sig. Vi åkte upp till P:s stuga uppöver Älandsbrotraken och på vägen dit plockade vi upp Joel och Carro som liftade. Sedan blev det ett himla farande hit och dit tyckte jag. Till stugan, in till stan till P:s lägenhet, på Fresks, till P:s syrra, åter till stugan sedan blev det middag hos P:s mamms. Gött var det! Jordgubbar till efterrätt! Sedan var man lika mätt som alla andra kvällar. På vägen tillbaka till stugan skulle vi hyra en film men hittade ingen vi ville se riktigt så då köpte P En fyra för tre-boxen. Skitbra! :D Fattar inte att de inte visat den serien i repris? Nu har vi hunnit se alla avsnitt. :)

Lördag:
Totalt skitväder!!! Regnade typ hela dagen och man ville ju inte sitta och uggla i stugan hela tiden heller. Därför tog vi en tur med bilen, över med färjan till Hemsön, och åkte runt där lite. När vi kom tillbaka därifrån åkte vi hem till Joel och Carro, Carro jobbade så Joel var ensam hemma. Där blev det att vi såg på Rädda Willy som gick på tvn. Joel kom sedan till stugan där vi grillade och åt väldigt gott. P är mästergrillaren. ;) När Joel åkt hem såg vi på ännu lite mer av En fyra för tre och sedan blev det någon film som gick på tvn.

Söndag:
Deppsöndag. Vaknade av att P:s mamms kom till stugan imorse utan att vi hade en aning om det. Har varit hur seg som helst. Spelade lite badminton med min gosgris ett tag men blev ju så blöt om fötterna. Sedan åt vi middag och tillslut var det dags att åka hem. P åkte hem för en stund sedan. Nu måste jag klara mig utan honom till på onsdag eftersom jag ska jobba och han ska vara ute i stugan och snickra och greja. Tycker om honom mer och mer för varje dag som går...

På torsdags ska vi med Joel och Carro och eventuellt några flera och äta på Hamnkrogen i Härnösand. Till helgen blir det Härnösands stadsfest. Vi får väl se om jag kommer tycka att den där staden är lika hemsk om ett tag som jag tycker just nu. ;) Man har ju förmåga att förknippa den med skolan...


En glömd födelsedag

Glömde att gratta min brorsson Chricke som fyllde år igår, grattis till honom!

Igår kväll var jag hos Frida. Roligt att träffa henne igen. När jag kom hem kikade jag på I am legend och sedan blev det sängen. Eller jag låg och läste en timme först. ;) Imorse var man trött som en gnu när man vaknade dessutom men det var bara att kliva upp då det var bestämt att jag och Ellinor skulle gymma kl. 11.30. Så nu är det gjort, har bara duschen kvar som jag inte orkat med ännu. :P Bytte tvättstugetid till idag så kl. 15 ska det tvättas också. Skönt att få bort det så slipper jag tvätta till veckan. Idag kommer P äntligen hem igen! :D

Nu blir det dusch!

Nästan en veckas lathet

Jag har inte tränat sedan i torsdags? Och helgen var ju bara full av onyttiga saker så nu är det skärpning som gäller! Därmed blir det ett pass body pump klockan 17. Imorrn blir det gym och på torsdag tänkte jag mig body pump igen. Sedan är jag tyvärr rädd att det blir slött i helgen igen... Ska upp till P:s stuga och vara där. Ska både bli spännande och mysigt och vad jag förmodar får jag nog också träffa en del av hans familj. Kan bli lite nervöst. ;) Men det går säkert bra. :P

Har precis kommit hem från ett kortare besök i Birsta. Hade ingenting att göra så då åkte jag dit och spenderade min rabattcheck på Onoff som jag hade. Blev en spindel med cd-skivor att bränna på, lite sköljmedel och lite andra hushållsbehov. Har inte gjort av med mer än 125 kr och jag har fått mycket för de pengarna. ;) Messade Frida förut och frågade om hon skulle vara hemma ikväll. Tänkte nämligen göra ett besök där för det var väääääääldigt länge sedan. Däremot jobbar hon till 21 så vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag ta och bädda rent i sängen och sedan suga lite damm. Måste bli slut på de här slöfasonerna nu!!

Martian Child

Har precis sett klart på filmen Martian child. Tyckte faktiskt att den var rätt bra, även om jag inte hade så höga förväntningar innan. :D Sitter och lyssnar på lite Nils Lofgren och funderar på om man kanske ska gå och lägga sig... Sedan hur lätt det blir att somna är en helt annan fråga...

Den sjuka tröttheten!

Idag har det varit en tröttdag. Det var bestämt att jag och Jonna skulle ta en ride till Tynderö idag, där hennes päron är för tillfället. Av den anledningen bestämde jag mig för att kliva upp kl. 12. Det gick som det gick efter 6 timmars sömn efter nattskift. 12.20 tog jag dock beslutet att kliva upp, och tur var väl det eftersom jag förmodligen hade somnat om helt och hållet om jag legat och blundat en minut till... Jag fixade mig i ordning och åt lite frulle och sedan kom Jonna och hämtade mig strax efter kl. 13. På vägen ut blev det ett stopp på Maxi, Jonnster skulle köpa slingfärg. Väl där ute blev det först lite fika och slappning och sedan slingade jag hennes hår. Hon kan inte riktigt bestämma sig för hur hon vill ha det, om håret ska vara mörkt eller ljust. Förra sommaren var hon ljus, sedan färgade hon mörkt, som hon nu varit ett tag, och nu vill hon bli ljusare igen. Nästa gång hon börjar prata det minsta om att färga mörkt igen så ska jag säga till på skrapen. ;) 

Det blev gomiddag där ute, grillad kyckling, klyftpotatis och tsatsiki. :P Vitlökssmaken hägrade i käften efteråt. Efter middagen höll jag på att somna, hur seg som helst, men hann i alla fall hålla mig någorlunda vaken till jag kom hem igen. Då blev jag så rastlös att jag la mig i soffan, som tur var ringde P och höll mig vaken ännu en stund, men sedan var det kört. Sov en stund innan Lyxfällan började. Sedan det tog slut har jag inte hunnit med så mycket mer... Får väl se vad den fortsatta kvällen har att erbjuda. En film kanske?  

Och så gick det några dagar...

Har inte skrivit på två dygn men har ju varken haft ork eller tid... Har ju varit med P sedan i fredags. På fredag kväll lagade vi god mat, satt och drack lite bara vi två här hemma, åt en massa godis, spelade yatzy med mera... Sedan tog vi en promenad ner till stan och Gatufesten, och det var ju självklart att det skulle börja regna så fort vi kom utanför porten typ, och vi hade inte något paraply med oss. Därför fick vi stanna till hos faster och låna ett men det behövde vi såklart inte använda så mycket... Väl nere på stan träffade jag en del polers, både sådana man inte träffat på flera år och de man umgås med ganska mycket. Vi strosade runt och kollade på bl.a. Mange Schmidt och Petter...  Vi kom väl hem, efter en skavsårspromenad, vid 02.30 någon gång och sedan blev det sängen.

Usch vad länge vi sov på lördagen...till 13.30. :S Dåligt samvete, ja! Sedan åkte vi till stan för att fika med P:s kompis och hans tjej. Mye trevlans! :) Därefter blev det mest en slappardag med massa godisätande, film och jordgubbar med grädde. Myys! :D Vid 02.30 fick vi åka och hämta lillebror och Jennifer i stan också, så snälla som vi var.

Imorse sov vi ännu längre, eller vi låg vaken i sängen till 14.30. Ännu mer dåligt samvete! Sedan har det inte hänt mycket på hela dagen. Knappt rört en fena, förutom då vi åkte och handlade lite. Nu har P åkt hem och kommer jobba borta till onsdag, men sen har han semester. :)

Nu ska jag packa väskan... Drar ut till Tynderö imorrn. Jonnsters päron har kommit upp hit idag och befinner sig numer där ute så vi ska dit. Ska även passa på att slinga hennes hår...


Snart nattskift...


Väntan...

Hej och hå! Finväder och värme idag med, vilket är kanon när jag och P ska på Gatufesten. :) Han är på väg hit nu så jag sitter och väntar. Har precis ätit frukost. Nattens jobb är avklarat och dessutom kommer jag jobba söndag natt åt en annan som inte kunde då så då behöver jag ju inte ha sådant dåligt samvete över att det inte blir någe jobb nästa vecka. :P Nu är det dags att diska lite och borsta nötterna... När P kommer ska vi åka in till Birsta, gå på systemet och handla lite mat.


Nu är jag värd vila

Allt dagsgöra är typ gjort och nu ska jag bara lägga mig i soffan och njuta fram till jag börjar jobba ytterligare ett sketet nattskift.

Duktig flikka!

Igår hann det inte bli något bloggande och det har väl hänt lite sedan sist jag skrev. Bland annat har jag slingat håret. Blev rätt ok faktiskt. :) Mamma fixade biffen under tisdags kvällen, blev rätt sent så jag hann aldrig slinga hennes hår. På onsdagen så höll vi som vanligt på nere vid sundet. Rensade ur stugan och flyttade över allt in till förrådet. Snacka om mycket grejer som har ockuperat den där stugan. Efter att vi varit upp till huset och käkat lite lunch for jag och mamsen ner dit igen, papsen åkte och köpte målarfärg. Då fick jag grovrengöra fönster och putsa dem, tillslut blev det dags att åka så att jag skulle hinna in på apoteket innan de stängde. När man kom hem var det bara att köra igång med maten, P ringde också. När jag ätit blev det en timmes tupplur, därefter iordninggörande och cykla ner på stan på Gatufesten. De första timmarna strosade jag omkring själv och tittade på folk. Träffade några man kände, bl.a. Frida, som ville att jag skulle komma och hälsa på något. Får se om det blir av till veckan då jag är ledig från jobb, eftersom jag var så klantig och glömde ange tillgänglighet. Men å andra sidan så sattes schemat 2 dagar tidigare än vanligt och hade det inte gjort det så hade jag inte kunnat tidrapportera nattens pass utan att ange tillgänglighet för 2 veckor framåt. Det är bara att hoppas på att det här fina vädret håller i sig till veckan nu då...

På Gatufesten hookade jag tillslut upp med Ellinor. Hon kom dit med Jossan i båt så vi åkte en liten kortare sväng i ån. Kändes för övrigt som om att alla tittade på oss. ;) Sedan gick vi upp på stan igen, mötte upp Rishögen och sedan gick vi in i Daltonstältet där Jonna and the gang satt. Sedan var klockan alldeles för mycket så att jag blev tvungen att cykla hemåt, med ett nattskift framför mig. När jag kom till Hemköp i Granlo ser jag Jonas och blir lite smått förvånad, liksom han blev över att se mig. :) Det var gårdagen det...


Nu har jag klivit upp för 45 minuter sedan...vaknade när P ringde fast gick inte att prata med honom eftersom han inte hade någon mottagning. Men han ringde sedan igen. :) Har tagit tag i tvätten och kastat in dem i garderoben. Bara lite strykning kvar nu... *suck* Ska väl ta och äta någon frukost också. Fint väder och varmt som tusan ute. Klockan 18.10 är det body pump. Första träningspasset denna vecka, jag kommer nog ha träningsvärk imorrn...


Denna eminenta skylt har grannarna där mina föräldrar bor satt upp för
att retas med de grannar som inte tycker om deras hund. Fick syn på
den när jag hämtade posten åt mamsen och papsen. :D Haha!
Tycker den är klockren jag! :P

Röda fingrar

Här snackar vi inte gröna fingrar utan röda! ;) Har varit nere vid sundet och hjälpt mamsen och papsen att måla. Kan inte bara denna allergi försvinna? Sådana jävulska problem jag haft idag. Imorrn när jag åker hem blir det nässpray och ögondroppsinköp och därmed basta!

En hemsk natt

Denna natt har inte varit rolig. Allergiproblem och kliande ögon så har inte sovit så bra. Idag skulle jag tvätta också, tog med mig tvätten hit ut så att jag ska slippa kliva upp kl. 11 på torsdag morgon och tvätta när jag måste sova efter mitt nattskift. Klev upp kl. 10 idag och då hade mamma redan kört igång med tvätten min. Snällt! Den sista maskinen var igång så det blev bara att hänga ut den för mig när den var klar. Lättsamt, ja! :D Näsan rinner och jag måste ta mig en dusch. Ikväll ska mamma slinga håret på mig, och jag på henne. :P

Saknar min Patrik...

Besök hos grannarna

Lilla solstrålen Maja har börjat gå! :D Världens sötaste lilla unge. :P Full rulle var det, lådor och skåp som öppnades, stolar som drogs runt. De är ju bara för söt de små liven. :D Gick ut på promenad med mamsen och papsen och så blev det att vi gick och hälsade på Olssons helt enkelt. Jag hade slagit igång en film som jag börjat se men jag somnade redan efter typ 10 minuter och sedan vaknade jag av att mamsen ropade och frågade om jag skulle med ut och gå och så blev det. Måste ju somna ikväll också. Eller ganska snart faktiskt. Ska se om jag hittar mig någe kvällis sedan blir det sängen.

Gonatt!

RSS 2.0