En vanlig tisdag

Jag vill inte, vill inte, vill inte plugga...

Undra vad man ska laga för mat idag? Det är så fruktansvärt tråkigt att man lika gärna kan låta bli då man ändå ska äta ensam. Och sedan tar det bara tid. Innan det blir någon form av matlagning ska jag dra runt en sväng med sugaren här i lägenheten. Imorrn bitti kl. 8.00 ska de komma och installera in det nya bredbandet. Det håller på att bytas från Com hem till Telia här i husen. Må de inte hålla på längre än till 9.00 då jag måste åka och jobba. Men för säkerhets skull så förberedde jag dem på jobbet att jag kunde bli något sen. Får väl ta igen det på torsdag om inte annat. Imorrn måste jag även hoppa över rasten och åka en halvtimme tidigare då vi ska ha seminarium på MIUN.

Har även världens ångest över att jag inte har tid till att träna. Pengarna bara försvinner utan att jag utnyttjar träningskortet. Det är hemskt! Ska säga upp årskortet där också. Först och främst är det rätt dyrt och sedan, om jag skulle få nytt jobb så kommer jag eventuellt få ett friskvårdskort. Var jag kommer träna sedan får vi alltså se...

Nu ska jag ta och köra igång dammsugaren som sagt.

Enorm ångest!

Hej!

Det var ett tag sedan nu... Ursäkta! Egentligen bör jag inte sitta här och skriva nu heller för den delen... :S Istället bör jag sitta och läsa om hur man handlar i situationer då barn råkar ut för t.ex. skall-, nack- eller ryggskador. Jag vill säga att jag är döööleee på att plugga. Man får slita som ett djur. Jobbar alldeles för ofta över på jobbet... Förra veckan blev det typ 7 timmar, veckan innan det nästan 14. Det som blir lidande är såklart skolarbetet.

Imorrn har jag och Patrik varit tillsammans i 10 månader. Vi börjar närma oss ett år. Det är egentligen helt sjukt vad tiden går fort. Jag har bara en månad kvar på mitt jobb, eller ja...sista veckan utom måndagen är jag inne i skolan och tar ut semesterdagar så faktum är att min sista arbetsdag kommer att bli 25 maj. Vad händer sedan? Det kan man fråga sig. Finns det någon förskola i Sundsvall eller Härnösand som behöver personal månne? För jag tvivlar ju på att det kommer att finnas jobb i skolan. Dessa sjuka indragningar. Lärare får gå, de lärare som blir kvar får enligt mig övertaliga klasser och det slutar väl med att hela lärarkåren går in i väggen. Min lillebrors svärmor som är lärare på högstadiet berättade i helgen, vi var bjuda på middag hos päronen allihopa, att de i klasserna på den skolan hon jobbar på nu har 30-35 elever. Det är helt sjukt! Finns ju inte en chans att tillgodose alla elevers behov då inte.

På tal om helgen. Igår söndag var jag och Patrik och mina päron på Vårmässan. Vi köpte en huvudmassagevisp eller hur jag nu ska kalla det. Ni ska bara känna hur skönt det är, man ryser i hela kroppen. :)

Jaja, nu får jag ta tag i det här... Pluggar lite till så att det sitter i huvudet imorrn bitti när jag vaknar. Väntar på att kärleken ska ringa snart så jag får höra hans röst... Han är saknad...

RSS 2.0