Hur många av er super ikväll?

Ja, hur många finner nöjet med att supa ikväll?


Valborg

Magen kurrikurrar och i samma veva som jag pluggar så tänker jag på att jag måste söka mig ett nytt jobb. Så jävla tärt! Det finns inte ord hur förbannad jag är på PÅ som behandlar oss såhär. Jag är mer förbannad över deras beteende än vad jag är förbannad över att inte ha något jobb, för min förhoppning är ju ändå att de fixar ett nytt åt mig.

Idag är det ju Valborgsmässoafton. Det är jättefint väder ute och väldigt varmt. Vad gör en annan då? Jo, sitter och pluggar. Skriver en VFU-uppgift som jag bör ha skrivit åtminstone för ett par veckor sedan. Men det kallas väl lathet tror jag... Är på slutspurten nu i alla fall, utvärderingen av den utemattelektion jag hade. Mina ögon är inte på topp, pollen tror jag närmare bestämt. Allergin börjar krypa sig på. Det är ju det som är hela nackdelen med våren/sommaren.

Planer för ikväll? Nej, för tusan! Har det någonsin varit så att jag haft särskilt stora planer inför denna dag? Ikket! Så himla överskattad dag. Men nyligen ringde mamsen och min bror och hans familj skulle dit och äta ikväll så nu blir det nog så att jag åker ut dit ikväll och sover över. Och imorrn fyller mamsen år, hon har även namnsdag, om man gör en översättning från hennes finska namn Vappu till svenska så blir det Valborg. Inte alla som har en mamma som heter Valborg inte. ;)
Nu tror jag att det är dags att fylla på magen med någon form av föda. Så den inte behöver kurra ihjäl sig. Sedan MÅSTE jag skriva klart den här uppgiften så att jag kommer iväg någon gång.


Arbetslös!

Idag har jag varit på information om examensarbete i Härnösand och på vägen hem fick jag ett mindre trevligt samtal från jobbet. Emeli hade 3 min innan hon ringde mig fått reda på att Poståkeriet skulle ta hempaketutkörningen i egen regi från och med nästa vecka. Jo, ni läste rätt, från och med nästa vecka!!! Visst är det en jävla bra framförhållning??! Så jävla dålig stil. När sådana där saker ska ske kan man ju åtminstone vara ute minst en månad före, nu var det 6 dagar. Fyyy fan! Nu är det bara till att hoppas att jag får ett nytt jobb, att de ger mig det jobbet jag vill ha. Annars får man gå arbetslös i sommar och leva på nudlar.

Nu är jag sur!


Lite extra cash till nästa månad. :P

Nog har man ett liv som är rätt fullt upp alltid. Uppstigning 08.00... Kl. 09.00 var jag på MIUN för att träffa studiegruppen. Där satt vi fram till 12-12.30 eller något. Hann inte mer än komma igång med pluggandet hemma så ringer de från jobbet och frågar om jag kan jobba då Erika var sjuk. Man fick dra på sig jobbuniformen och dra till jobbet 20 minuter senare. Väl där hade jag tre timmar framför mig med jobb som jag tidigare inte är inlärd på så det blev ju lite spännande när man inte visste hur det skulle gå. Och den där jävla dörren som ringer, tur man inte hade någon otrevlig kund idag i alla fall. För sådana tycker inte jag om. 7 timmars jobb ikväll blev det, då jag egentligen skulle ha varit ledig. Men mer pengar nästa månad skadar ju inte. ;) I need the money! :P

Efter jobbet blev det typ som vanligt ett besök på Maxi. Otroligt nog träffade jag på min handledare som jag hade under praktiken nu. Den chansen är ju inte särskilt stor. Vem tror ni inte vill släppa iväg mig från kassan och hem? Sötstumpis såklart...och min glass den bara smälte. :P Jag har blivit glass beroende. Men tillsist kom jag iväg i alla fall, hem och duscha för sedan blev det besök. Så ikväll har gänget spelat guitar hero här hos mig. Jag och Sandra ägde för övrigt. ;)

Nu blir det natti natt!
Puss


Man börjar bli en onyttig människa...

Nu är Toyboy ren och fin både in- och utvändigt fast inte så ren och fin som den skulle ha varit om pappa hade haft lite avfettning... :/ But but...nästa gång det blir tvätt blir det en seriös sådan med vaxning och hela kittet. Men som jag stod ute och frös igår, fingrarna höll på att ramla av när jag spolade av bilen med kallvatten.

Sedan blev det MAX senare på kvällen, med Ellinor, Peter, Johan, Sofia och Jonnster herself. Och det är absolut inte bra gjort av mig att äta på MAX två gånger på 3 dagar... Först skulle jag inte äta men blev liksom så ändå... Sedan slutade kvällen med att jag och Ellinor åkte hem till mig och spelade guitar hero i nästan 3 timmar. Men nu är vi köng på gitarren! Inte! ;)

Drömde gjorde jag i natt också. Jag drömde att jag skulle renovera i lägenheten fast det skumma var att det var min lägenhet fast den hade fler rum. Fick det inte riktigt att gå ihop.

Nu ska jag stoppa i mig lite frukost och sedan börja plugga....hela dagen lång troligtvis. Back to the normal nu när praktiken är över. Och det är inte lite att göra om man säger så...

Tjingeling!


Skönt men samtidigt tråkigt

Idag har jag gjort min sista dag på VFU:n för den här perioden. Det känns skönt samtidigt som det känns oerhört tråkigt på så vis att man nu blivit varm i kläderna.

Sedan har man jobbat, som vanligt. Det blev inte förrän ikväll jag tog tag i fruktsalladen och fick den gjord. Så nu har jag smaskat i mig lite sådant nyttigt. :P

Igår kväll var jag med Andreas. Vi åkte först och köpte Max-mat som vi satt och käkade i bilen och sedan åkte vi hem till mig och kollade på The bucket list. Sedan var jag tvungen att skriva ned de sista reflektionerna så att jag hade något att säga idag på utvärderingen. ;)

Nu är jag trötter... Undra om det ska bli tidigt i säng? Var och handlade förut så jag träffade på Johan och han skulle ringa när han slutat men nu vet jag inte om jag orkar hitta på något. Skulle behövt skriva ned intervjuerna som jag har inspelade på mp3-spelaren istället...

Imorrn blir det Tynderö-svängen för att byta till sommarskor på bilen och tvätta den ren och finbåde in- och uvändigt. Och självklart har jag ju pluggande att göra också. Hoppas man får grillat imorrn, sa till mamsen att vi ju kunde grilla så jag hoppas det blir lika underbart och fint väder som det varit heeela veckan. :) Jag har bränt mig på nosen och ser just nu ut som Rudolf igen. :)


Magen kurrar...

Jag är hungrig som ett litet odjur! :P Men tyvärr får man vänta med middag till 20.30 ungefär. Vi ska till Bite Line och äta eftersom Linda, Emz kusin, fyller år idag! Så ett stort grattis till henne! :D Även att det just idag är 4 år sedan jag tog körkort. :D

Idag fick jag min lönespec och på fredag ploppar det in dryga 4000 kr plus studiebidrag på kontot. Niiice! Lönen var faktiskt lite högre än jag förväntade mig så det var ju bra. :)

Imorrn är det min sista dag med barnen på skolan för fredagen handlar ju bara om utvärdering och grejer med min handledare. Så himla typsikt att man ska sluta när man blivit riktigt varm i kläderna. :( Men samtidigt känns det grymt skönt. Jag och en annan praktikant ska bjuda alla sötungarna på fruktsallad och glass imorrn. :)

Idag blev jag kär...i en liten pojke som heter Ture. Såååå fruktansvärt söt han var och bara namnet gjorde ju honom så ännu mycket sötare. :D

21

Grattis till brorsan som fyller 21 idag! Och grattis till kussen som fyllde lika många år igår...

Nu är jag hemkommen från jobbet och magen kurrar som tusan. Blev ju bara gröt jag hann få i mig innan jag åkte och jobbade, knappt så att jag hann det heller. Men nu är det den sista tisdagen på praktiken så framöver slipper jag dessa stressdagar.

Nu ska jag diska och göra lite fruktsallad. :P

Bergsåkersrundan

Min handledare är sjuk. Hon var borta typ hela förra veckan och sedan fick vi utvärdera veckan hemma hos henne i fredags. Och nu har hon själv åkt på det virus som den äldsta dottern åkte på först, och sedan även den yngre. Hon kommer inte till skolan imorrn heller och frågan är ju om hon gör det på onsdag... Vi får väl se.

Nu har jag sprungit Bergsåkersrundan på 33 minuter och den måste vara minst 6 km tror jag. Och jag var heller inte supertrött när jag kom tillbaka. Nu är jag röd i fejjat och ska hoppa in i duschen. Sedan ska jag ringa och höra med brorsan om han är hemma så jag kan åka ner och dumpa presenten hans där. Och sedan ska jag till Sandra en sväng tänkte jag.

En dag fylld av aktiviteter...

Det har inte varit mycket till relaxstunder idag inte. Inte på hela helgen heller skulle man kunna säga. Idag var man ute i underbara Tynderö och jag och Jonna har insett att vi måste åka ut dit lite oftare i sommar. :) Åka dit ut och grilla och bara vara. Mamsen och papsen har planer på att bygga en liten grillplats nere vid sundet, vilket jag ser gööörmycket fram emot. Gud vad mysigt! :) Och mina käraste vänner, ni kan se fram emot en hemmafest i mina föräldrars hus i sommar. :D Kanske när jag fyller... När vi var där ute passade vi på att göra ett besök hos Jossan, Anders och lilla Maja. Jag hade inte sett lilla Maja på flera månader så var ju helt klart tvungen att spana in den lilla goa och glada tösen som nu är så mycket som 9 månader gammal. Hon bara flinar! :D

På vägen hem från Tynderö så ville Jonna spana in Coop och hon blev precis som alla andra som jag pratat med inte särskilt imponerad. Därefter åkte vi hem till henne och dumpade bilen och sedan tog vi en promenad bort till faster. Denna gång skulle vi testa en ny väg men det slutade med att vi hamnade ute i leran. ;) Men vi hittade oss till kända marker tillslut i alla fall. Och det var ju härligt att vara ute i det fina vädret. Hos faster blev det sedan tacobuffé, smaskens! Sedan hade vi lite förhör med brorsan, eller Jonna hade för jag valde att hålla mig på lite avstånd. ;) Det ser i nuläget ut som att vi ska på Bite Line på söndag i alla fall. Jonnster ska bjuda brorsan på mat då, som en födelsedagspresent.

När jag tillslut kom hem vid 19.30 så var det bara till att fortsätta med pluggeriet som jag påbörjade hos päronen. Så nu är det i princip färdigplanerat för hela veckan, bara det att det är en massa grejer som ska fixas och ordnas så att jag kan genomföra allt. :S Det är ju det som tar en sådan fasansfull tid.

Nu är jag i alla fall väldigt trött och ska gå och lägga mig precis NU!
God natt och hoppas att ni haft en lika trevlig helg som jag. Men som vanligt blev det alldeles för lite sömn...

Utemöbler!

Jag har tagit ut mina utemöbler på balkongen! :D Nu väntar jag bara på värmen så att man kan ligga och steka där i sommar! :P

Igår var det fest och jag blev sådär lagomt skönt berusad. Däremot ingen utgång för min del utan vi åkte några själar till Max där Sandranovic köpte sig en burgare. Själv träffade jag Linda i klassen där och vi var så tragiska att vi satt och pratade om vår praktik sådär på natten.  

Frulleätande pågår. Har ont under min nagel dessutom... Satt och sprätte upp sömmar på ett par jeans förut och råkade liksom träffa lite fel med sprättaren så jag körde in den under nageln. Aj!

Dagens görande: Besök hos mamsen och papsen då Jonnster ska byta till sommarskor. Middag hos faster där vi ska fira brorsan och kussen som båda fyller 21 imorrn måndag, respektive på tisdag. Det skiljer otroliga 4 timmar mellan dem. ;) Planera veckans lektioner. Sova.

Oj, vad saker jag gjort idag!

Det har varit en spännande dag detta. Glad för brorsans skull också. ;)

Nu har jag snart hunnit med allt som jag planerat att hinna med idag...allt utom att plugga. :P Jag har tvättat, städat hela lägenheten, både dammtorkning och golvtorkning har jag hunnit med. Sedan skjutsade jag brorsan ut till Sörberge där han hade sin bil. På vägen hem premiärbesökte jag nya systembolaget i Birsta för att köpa lite dryck inför kvällen. Sedan gick jag upp på Onoff och reklamerade trådlösa mottagaren till Guitar Hero och fick en sprillans ny så nu mina vänner kan vi spela! :D Hade faktiskt inte förväntat mig att få en ny på en gång i butiken. :) Därefter shoppade jag brorsans födelsedagspresent. Jo jag är nog ganska nöjd med mitt köp och jag hoppas att han blir lika nöjd han också. Sedan till sist var jag även in på Guldfynd och bytte ut örhängena som jag köpte för inte så länge sedan som gick sönder efter att ha använt dem en kväll. Hoppas de nya jag fick håller bättre nu bara. 

Nu ska jag slänga in lite nytvättade kläder i garderoben, prova Guitar Heroet och börja planera veckans lektioner (om jag hinner). Annars blir det ett imorgongöra. Så småningom är det väl dags att fixa sig i ordning för fest också. :)  

Grillning och lite annat som händer...

Hallelåja!

Igår kväll när alla slutat jobbet var det gamla vanliga gänget upp på Norra Berget och grillade. Inte så mycket som slår utsikten över hela Sundsvall där uppifrån. :) Sååå himla fint! Sedan blev det race med bilarna och slutligen så hamnade vi hos mig och kollade på film, No country for old men. Kvällen slutade vid kl. 3

Nu ska jag hoppa in i duschen. Mitt hår luktar troligen fortfarande rök men det kändes som att det inte var någon idé att ställa sig i duschen i natt, särskilt när jag ändå ska tvätta sängkläderna idag. Så strax har jag tvättid. Ingen rolig lördagssyssla men det måste ju göras.

Ikväll blir det troligen fest hos Sofia också. Kanon det med tanke på att Jonna jobbar och jag inte kan umgås med henne. Så slipper jag vara ensam. :) Däremot har jag ett problem. Lite dåligt med pengar på mitt konto nu. Har bara 150 spänn att leva på till fredag. Det slutar med att jag får låna av mina sparpengar igen. Brorsan fyller ju trots allt år på tisdag och jag har inte hunnit köpa någon present ännu, för han vet ju aldrig vad han vill ha.


Kussen Roberto fyller ju år på måndag han också så därav blev vi bjudna på middag imorrn, tacobuffé, hos faster. :) Innan det ska jag och Jonna till Tynderö och byta till sommarskor på hennes bil. 


En tung kropp!

Gissa om jag ser ut som en tomat i fejjat! ;)

På en gång när jag kom ut på min löptur kände jag den tunga kroppen. Men ändå kämpade jag mig igenom de dryga 7 kilometrarna, hur tungt det än kändes och hur sugen jag än var på att stanna, och jag måste säga att det gick rätt fort ändå... Snäppet under 38 min. Så nöjd är jag allt. :D

Nu har jag tagit en skön dusch och sitter och kollar på Spårlöst. Vill ha glass men har ingen. :(

Jag älskar sådana här dagar!

Idag har det varit underbart väder och det var verkligen rätt dag för det hela. Sådana här dagar ska man heller inte klaga om man gör sin praktik i en förskoleklass som får vara ute mycket och dessutom att man får hänga på fritids efter att de slutat. ;)

Jag tror att jag fått vara ute i solen i 5-6 timmar idag. :D Rödblommig, väldigt varm om kinderna och förhoppningsvis lite färgrikare i ansiktet är man nu. Har precis ätit mamsens goda lasagne som brorsan tog hit igår efter att han varit ute hos dem och bytt till sommardäck. Nu ska jag bara smälta maten och ge mig ut på en löprunda på cirkus 7 km. Ska bli så skönt! Orkar nämligen inte sätta mig i en bil och bege mig iväg till gymmet. Tar så mycket extra tid. Ska hinna förbereda lite inför morgondagens intervju med min handledare också. Och hinna se Spårlöst tänkte jag också. Så man får gråta lite. ;) Blir det ett årskort på snobbEgo när lönen kommer tro? Vi får se...

Nu ska jag plugga vidare lite... Har precis skrivit klart reflektionerna för dagens aktiviteter som jag haft med kidsen!

Tack och god natt!

Då var det dags för en promenad till sängs...igen! Jag hinner liksom inte riktigt med här när dagarna bara försvinner. Och för att avsluta detta på ett fint och bra sätt vill jag bara säga att jag älskar alla mina underbara vänner som alltid ställer upp på mig. Utan att nämna några namn så tror jag nog att ni vet vilka ni är. Tack för att ni finns! Utan er skulle jag inte vara särskilt mycket... ---<-<@

Puss puss


Vuxenpoäng!

Tidigare ikväll, mitt i all planering och allt reflektionsskrivande, gjorde jag vuxenpoängstestet med ett resultat av 32,7 år. Man börjar bli bra gammal. ;)

Min racer!

Åhh, snart hoppas jag att det börjar bli dags för att plocka fram cykeln! :) Min gamla racer ska snart få komma ut på gatan igen. Den fick ju vila hela förra sommaren då mountainbiken fick härda ut istället.

image33
Min fräna racer till vänster... :D

Behöver jag säga att det varit fullt upp?

Nu har jag äntligen kommit hem för dagen på riktigt. Annars har det bara varit korta visiter för ombyte. Sitter alldeles nyduschad och äter lite yoghurt och dricker lite mjölk efter en härlig kvällslöprunda runt Sidsjön med Emelie, Ellinor, Linda och Peter. Det var verkligen skönt att få komma ut och röra lite på sig. Har ju visserligen varit ute på ungarnas raster idag och under tiden jag var på fritids men blir liksom inte samma sak.

Och nu har jag "Jag är en vanlig kanin-låten" på hjärnan efter att Emz började sjunga på den när vi sprang. ;)

Nu blir det nattinatt för min del. Igår kväll blev det ju för övrigt väääldigt tidigt för att vara mig. Efter kl. 22 sov jag. Vet inte när det hände sist fakiskt. Men trots att jag sov 8½ timmar så var jag ännu tröttare än vanligt imorse.


Ännu mer bilder från fest...

Passade på att stjäla ännu mer bilder när jag ändå var igång. Dessa från den 23 mars då jag av ren slump lyckades hamna hos Nicklas på vägen hem från mami och papi...

   
   


Bilder från Jonnas 25-årsdag!

Äntligen har jag fått dem. Eller det krävdes att jag tog med mitt USB-minne till Nicklas igår rättare sagt. ;) Här kommer lite smakprov!

   
       
       
              
Johan var onekligen med på nästintill alla bilder.... ;)

Ge mig en kram!

Det verkar som att jag gjorde rätt val igår kväll när jag åkte hem. De som inte åkte hem åkte istället till Sandra och idag hörde jag av Nicklas när jag åkte och hämtade vantarna jag glömde där igår, att det blev väääldigt sent. :S Vilket var precis vad jag hade i åtanke när jag valde att inte åka dit, även om det var det som jag helst av allt ville.

Sedan jag kom hem idag har jag skrivit över en A4 i word med reflektioner från den aktivitet jag hade med barnen idag. Sedan lagat mat och nu ätit så att jag är så mätt att jag mår illa. :S Nu ska jag diska lite och sedan är det väl bara till att sätta sig med kursboken också. Vill någon ta över mitt liv? Snälla!? I alla fall bara för en dag...?

Sällskapssjuk känner jag mig också. Deppigheten och sällskapssjukan infinner sig alltid samtidigt men jag tror att deppigheten i sig beror på att det är så mycket i skolan och då det är mycket i skolan blir det inte så mycket till socialisation med mina underbara vänner som jag är i behov av och det i sig innebär att jag blir sällskapssjuk. Det blir som en kedjereaktion.

Ge mig en kram någon, jag är beroende av kramar... Jag älskar att kramas!

Varför ska det vara såhär?

Nu har jag blivit deppig igen. Jävla söndagar som bara förstör allt. Nu skulle jag bara vilja vara i någon annans kropp...

Kom precis hem från Nicklas efter att ha varit där i ett par timmar och socialiserat, men det som gnager i huvudet är allt skolarbete som ska göras. Var jag än befinner mig och vilken tid som helst på dygnet finns de där tankarna där. Det räcker inte med att det är praktik utan det är en massa böcker som ska läsas också. Jag känner en otrolig stress över allt detta. Men det finns inte en chans att varva ner.

Snart ska jag gå och lägga mig. Hoppas på en mindre deppig dag imorrn, även om den kommer vara full av oroliga tankar om hur jag ska hinna läsa all kurslitteratur. Bläää!

Bowling och lättare fest

Söndagar... Jag haaaatar söndagar! Vore det inte för att man måste sitta och gneta med skolarbete och man var ledig på måndagarna så kanske jag skulle hata dem mindre. Men om ett år så slipper man åtminstone det där pluggkravet, även om jag troligtvis kommer att läsa en termin till, med största sannolikhet. Men då behöver jag ju ändå inte känna någon press på att jag måste klara något. För själva utbildningen är ju då redan klar.

Nu ska jag skriva lite om gårdagskvällen. :) Det slutade med att det blev bowling ute i Birsta med Jonna, Veronica och Andreas T. Eller "Eyecandy" som Jonna och Veronica numer kallar honom. ;) Gissa vem som vann?! Jag! ;) Jag har faktiskt aldrig slagit Jonna förut så det gick himla bra. 157 poäng på första serien och då började den inge vidare. På fredagskvällen hade vi halvt bestämt att vi skulle ha film/festkväll på lördagen så efter bowlingen så blev det hemåkning till mig. Fort som attans! Johan och Peter stod redan utanför porten. Och sedan dök även Linda, Emelie och Sandra upp alldeles därefter. Sofia kom också efter ett tag och Paula dök upp hon också. Vi lyssnade på musik och tjötade, jag och Emelie var de enda som drack till en början, ända till vi lyckades lura i Peter sin tequila som jag hämtade upp hos Jonna på hemvägen. Sandra var lite sjukling så hon åkte hem ganska tidigt. :( Film blev inte av, men däremot singstar-spelande. Eller ja, det var Johan, Sofia och Linda som sjöng och när Johan och Sofia åkte satt sötLinda där alldeles ensam. Skitduktig! :D Sedan har Peter sovit på min soffa i natt så det gick ju så bra för honom. ;) Stackarn skulle upp och jobba 6 imorse.

Tack för en trevlig kväll mina sötisar!

                                                        
En nedifrån- och upp-bild              De två söta kusinerna 

      
      Singstarsjungande

Den där ordningssamma Suz har krypit ut ur idet

Nu är det härlig helg igen! Som jag har längtat heeela veckan. Gårdagen i skolan var tröttsam, tröttsam som i att jag var hypertrött vilket också hade sina briljanta förklaringar. Torsdagskvällen slutade nämligen med att jag, Emelie, Peter och Johan satt på Waynes och tog en fika. Sedan åkte vi ut till Birsta, klockan var väl runt 21.30 då, för att spana in Coop som hade nyöppning. Och nej, vi blev inte det minsta impad av butiken så här ska det fortsättas handlas på Maxi. :) Sedan bar det in till stan igen och det hela slutade med filmkväll hos Sofia. Jag var redan då ytterst trött eftersom jag hade haft ungarna hela dagen i princip. Det slutade med att jag inte låg i sängen förrän 01.30.

Gårdagen såg ju ut som den alltid brukar. Ja, nästan i alla fall. Klantjag lyckades för första gången inte rensa fickorna riktigt efter jag slutat jobbet så när jag kom hem insåg jag att jag fått med mig jobbmobilen hem. Det var bara till att åka ut till jobbet igen och lämna tillbaka den. Haha, Pakkanen sa lite roliga saker när jag kom tillbaka. Jonna var under tiden hos mig och fixade tacos så när jag kom tillbaka åt vi vår sena middag och sedan stoppade vi i oss lite godis och före 24 blev det sängen eftersom vi var nere för räkning båda två.

Idag tänkte jag som vanligt sova ut men det gick lika bra som alltid. Hade ju planerat att sova till 11 men vaknade 9.30. Och nu har jag fått den brighta idén att jag ska börja sortera in lektionsunderlag i en massa pärmar så att jag har bra ordning på dem. Sedan suga lite damm.

Det blir spännande att se vad som händer ikväll, men jag har min B-plan som tur är. ;)


Ungarna tar energin ifrån mig...

Idag har jag haft klassen själv typ hela dagen. Min handledare var på LLU:träff och eftersom det har med VFU:n att göra fick jag vicka istället för henne. När hon väl kom tillbaka hade jag utematte med barnen så hon behövde inte anstränga sig särskilt mycket då heller. ;)

Tänkte att jag skulle ha dragit till gymmet och träna ikväll men samtidigt skulle det vara skönt med en vilokväll denna vecka för det har verkligen varit fullt upp. Har det inte varit jobb så har det varit träning och planering av lektioner. Jag måste vila upp mig för jag känner mig verkligen trött, och imorrn börjar jag 7.30.

Och i helgen blir man kubo i ett par dagar igen. :) Kussens moster kommer till stan, var någon cup som någon skulle på (lade aldrig detaljerna på minnet) så då skulle de få sova i hennes lägenhet.

Nu ska jag göra i ordning lite käk. Hungrig som vanligt...

Stresstisdag

Sitter och kyler ned mig med goglassen! :P Jag älskar chokladglass! :D

Jag undrar jag när det ska bli mycket att göra på jobbet. Var har hänt med folket här i Sverige, beställer ni inte längre på internet? Fast det är såå skönt, särskilt på mina numera stressiga tisdagar då jag får slänga i mig mat på 10 minuter och sedan åka till nästa jobb.

Nu är det så att jag borde sitta och planera lektioner men jag orkar inte så jag skiter i det! ;)

Var tog alla mina besökare vägen?

Trevligt att jag hade 1399 olika besökare på min gamla blogg under mars månad. Men var tusan tog alla de vägen när jag flyttade hit? Skitställe det här! ;)

Anyway. Nu är jag färdigplanerad. Jag har fått dissa både ett förslag på filmkväll och en fika på Waynes bara för att jag skulle bli klar med detta. Men det var väl kanske lika bra det. Måste ju ta seriöst på vissa saker och ting i alla fall. ;) Jag känner mig som världens osocialaste människa nu när jag har VFU men tyvärr mina vänner, ni får nog stå ut med att jag inte är med på allt de tre kommande veckorna. Men jag tycker om er ändå. ;) Nu vet jag att jag klarat av halva denna kursen, eller ja nästan i alla fall för praktiken är ju en liten del av den också. Nu ska vi bara klara resten också. :S

Giffarna förlorade ikväll. Sucks! Men vi spöar Ljungskile i nästa match på hemmaplan. För visst var det de vi skulle möta då?

Zzzzz....

Det där var riktigt nära...

Nytränad och det känns så skönt! Ännu skönare ska det bli med en dusch.... När jag var på väg hem från sporthallen och åkte förbi Västhagen höll olyckan på att vara framme. Hade jag kört förbi där någon sekund tidigare hade jag haft en högt studsande fotboll på huven. :S Och vad det hade inneburit för eventuella roliga plåtskador på bilen får jag nog aldrig veta. Men mindre trevligt hade det i alla fall varit.

En speciell dag...

Dagen har inte riktigt varit som den skulle... Min handledare var sjuk idag så jag och fritidspedagogen har haft klassen idag. Och det började perfekt. När alla barnen skulle gå in i klassrummet så hade en av pojkarna lite brådis eftersom han försökte springa om två tjejer som stod i kön. Rätt vad det var small det till rejält och sedan var han nockad. Han sprang in i dörrkarmen och slog i pannan. På idrotten lekte vi med ungarna eftersom idrottsläraren var hemma med sjukt barn och då började han att klaga på att han mådde illa. Det hela slutade med att han kräktes och såklart kom det kräk på mina byxor. Mycket trevligt! ;) Det blev till att skura i klassrummet och en liten hjärnskakning var ett faktum.

Nu när jag gick upp i trappuppgången när jag kom hem kom jag ju på att hemtentaresultatet troligtvis kommer att ligga i ett brev innanför dörrn. Något som faktiskt inte legat och stört i mitt huvud på hela dagen. Hjärtklappning! Men när jag öppnade brevet så blev jag bara ytterst glad! Fick ett B!! Så nu studsar man av glädje här! :D

Nu är det dags för mig att få maten klar och sedan åka och träna på gymmet en sväng. Sedan ska jag bestämma mig för vad jag ska göra med ungarna imorrn. :)

Tjingeling!

Hur blev det nu då?

Det är väl dags att ta tag i bloggandet idag också...

Vad ska man säga om gårdagskvällen? En förfest alldeles för sig själv är helt enkelt ingen bra uppladdning. För att sammanfatta det hela. Jag satt och drack, lyssnade på musik och började göra geometrimemoryt som jag ska använda i undervisningen. Och tur var det att jag började med det för annars hade jag fått sitta med det i cirkus 3 timmar idag istället. Nu blev det bara en timme... Vi var i alla fall på Aveny igår, Maxigänget och jag. :) Eftersom min laddning inte var särskilt på topp hade jag ju kunnat haft det roligare, men ibland är man inte riktigt på humör och denna gång fanns det ju en anledning.

Imorse blev det en rätt tidig uppstigning, eller tidig om man ser till att jag bara fick 6 timmars sömn. Det var pluggandet som oroade mig. Så idag har jag suttit och planerat "lektioner" som jag ska ha nu i veckan och ska gå igenom det jag kommit fram till med min handledare imorrn. Blev tvungen att åka till Kulturmagasinet och låna hem lite böcker, min hjärna känns så tom som den bara kan bli. Är nog mycket p.g.a. all trötthet och orkeslöshet som infunnit sig den senaste veckan. Nu hoppas jag på att få lite inspiration.

Jag är göööörnervös för morgondagen. Vi får tillbaka våra hemtentor då. :S Om jag inte minns alldeles fel. Vill inte! Jag hoppas dock att det blir en glädjens dag och inte nederlagets.

Idag har jag gråtit också. Missade ju Spårlöst som gick på 4:an i torsdags så jag och Jonna såg reprisen idag, på varsitt håll. Första gången jag får höra att Jonna tjutit till ett TV-program. Och jag riktigt grät jag med. Herregud, det gick verkligen inte att undvika. Tårarna bara strömmade ner för kinderna...

Vid 16-snåret bestämde vi oss, jag och Jonna, att vi skulle göra egen pizza ikväll. Istället för att åka och äta flötmat på pizzerian. Så det blev helt enkelt en sväng till Maxi för att handla grejer till den. Sedan en trip tillbaka till Jonnster för att leka pizzabagare. Eller Jonna fick väl leka mest, jag öppnade mest konservburkar. ;) Haha! Den blev riktigt god och man blev väldigt mätt. :D Sedan bar det av hem igen, till planeringen.

Och som ett avslutande i detta inlägg... Igår födde Frida nere i Motala en "liten" Jonna till världen. Bara att gratulera henne och Jonas till en söt liten tös som jag nog inte kommer att få träffa på förrän i sommar... :(

Nu är det alldeles strax dags att sova för att överleva morgondagen.

Ensamfest

Nog är killar som de är alltid. Och det kommer aldrig slå fel... Jag får sitta och dricka ensam ikväll, har en känsla av av tiden kommer gå såååå sakta, men annars är det väl lugnt. Andreas är fortfarande bakis sedan gårdagens fest, that's the reason.

Men here we go, här ska spriten flöda! ;P

Sköna lördag!

Jag känner mig peppad idag! :D För en gångs skull har jag fått sova ut, jag känner mig inte trött längre som jag gjort hela veckan.

Idag händer det grejer. Jag ska städa skinande rent, det ska verkligen dofta rent här. Sedan ska jag tvätta, vilket var tre veckor senast? Mycket tvätt har jag i alla fall. Sedan ska jag hinna en sväng på systemet för att inhandla lite dricka inför kvällen. Den senaste infon jag fått är att Andreas ska komma hit så vi ska förfesta lite. Om det nu inte skulle bli så, man vet ju aldrig med killar ;), så får jag sitta och förfesta själv. Kan faktiskt vara ganska roligt ibland, även om jag är mer av den sociala typen. :P Sedan blir det i alla fall utgång, tänkte väl möta upp Jonna och de andra och gå ut och shaka på Aveny tror jag. :D

Nej, men jag tror att detta blir en lyckad dag. Ska se om jag hinner planera några "lektioner" också...
Nu ska jag lyssna på partymusik och ladda med städningen!

Men dra på trisser!

Jonna har kommit igång med sin bloggning igen, efter ett halvår på latsidan sisådär ! :D Checka in hennes blogg HÄR!

Nu äter jag god chokladglass och ska spela en match mot Jonna i betapet. :P Det var verkligen länge sedan nu...

Grisigt fredagstrött...

Man hinner knappt mer än sluta på det ena stället så ska man till det andra. Jag har varit gristrött hela veckan, idag är inget undantag även om jag gick och lade mig 23 igår och somnade som ett skott. Vaknade inte ens av messet som jag fått av Jonna strax innan 24. Och då låg mobilen på golvet och vibrerade till och med. Hör inte till vanligheterna.

Har varit en rätt lugn dag på skolan idag. Jag har inte varit så mycket med barnen utan jag och min handledare satt i nästan 4 timmar och surrade. Handlade lite om planering för kommande vecka. På tisdag och torsdag så kommer jag att hålla i den mesta delen av verksamheten som klassen har då så i helgen måste jag planera in lite språklekar och mattelekar. På vägen hem åkte jag in på MIUN:s bibliotek för att hämta ut en bok med dramaövningar. Hoppades på att utematteboken också hade kommit in men det hade den inte och jag blev ju såklart lagomt less med tanke på att jag vill ha lite tips till torsdag då jag ska ha utematte med ungarna. Reserverade boken i söndags, dramaboken kom efter ett par dagar men inte den jag är i mest behov av.... :S Dessutom var systemet som bibilioteket använder nere så bibliotekarien kunde inte ens kolla statusen på den. Less, less, less!

Nu ska jag stoppa i mig någon mat och sedan bär det av till nästa jobb... Jag som mest av allt bara skulle vilja sova nu.


Löpning och hockey

Dagarna går och jag hinner inte skriva som förut. Igår hade jag loggat in och allt men så ringde telefonen och sedan orkade jag inte påbörja det hela.

Men igår var det i alla fall första kvällen som vi var ute och sprang i "Run for life" eller vad det redigerade namnet på Emz team nu var. :) Emelie hade ont i sina benhinnor så hon sprang inte denna gång, men det gjorde däremot jag, Linda, Ellinor och Peter. Gick väldigt lugnt till. Eftersom vi var så få och samtliga av oss låg på olika nivå så fick man vara snäll och vänta in varandra. Meningen med det hela är ju att man ska springa tillsammans. :) Sedan blev det hemåkning för att ta en liten dusch, kollade också en sväng på Rent hus. Därefter kom en förfrågan om jag hade lust att hitta på något så det blev film hos Linda med dagens löpargäng plus Sandra. Förstod ju att det skulle bli sent men hade ändå räknat med att kanske få komma i säng vid 24 i alla fall... Men tyvärr var klockan typ 01 innan jag kom hem och somnat hade jag inte gjort förrän en halvtimme därefter. Vilket i sig betyder att jag har varit sjukt trött idag och är ännu tröttare nu.

Ikväll har det varit hockey. Inte med Johan som det skulle bli först, klanten hade glömt att han jobbade ikväll, men jag fick med mig faster och Kjell i alla fall. Jävla skitmatch och sagan tog slut för Timrå. Men spelar man inte bättre så förtjänar man inte någon plats i finalen. That's it!

Nu ska jag sova som en princessa!

Är det meningen att jag ska komma ihåg allt nu?

Ja, här har det ju varit omöjligt att blogga i några dagar nu. Det har hänt en del grejer och frågan är ju om jag kommer ihåg allt.

Lördagen var en kusinkväll med Jonna. Vi käkade som jag tror jag nämnde tacopaj a la Suz och sedan äppelpaj till efterrätt. :P Sedan såg vi på Körslaget. Jonna åkte hem tidigt för hon skulle upp och jobba tidigt på söndag så jag kollade klart på en film jag påbörjade att se i fredags.

Söndagen var en latdag, fixade lite inför VFU:n och sedan städade jag lite och bytte gardiner i köket och sovrummet. Det hela slutade med en blomkruka i golvet men som tur var hade kussen en till likadan som jag fick så nu har jag två likadana igen. ;) Tur att hon har ännu en till i reserv, ifall att olyckan skulle vara framme igen. Haha! Kl. 19 blev det sedan Bite Line igen, jag, Jonna, Marie, Peter, Johan och Nicklas. Där såg vi hockeyn men de sög ju riktigt rejält. Det blev tal om filmkväll men det blev inget av för varken min eller Jonnas del. Kände att jag var tvungen att prioritera sömnen inför min första praktikdag.

Och sedan började praktiken igår. Det är många nya intryck och dessutom är man inte särskilt pigg när man inte är van vid att kliva upp kl. 6 på morgonen. Jag hoppas att det blir bättre framöver. Igår kväll tänkte jag köra lite på gymmet men det blev inget av med det då Johan ringde och frågade om vi skulle se hockeyn hos honom. Jag och Jonna tog istället en långpromenad och sedan åkte vi till honom för att se ännu ett nederlag. Men på torsdag ska i alla fall jag och Johan gå på hemmamatchen, om det inte tillkommer några fler. Då gäller det!

Imorse var jag helt död, men min räddning var nog att det blev mycket utevarande idag. Tror jag njutit 3-4 timmar ute i den underbara solen idag. Lite färg har man nog fått. Alldeles rödblommig och varm om kinderna är jag nu. :D Slutade 16 idag och sedan var det bara att stressa hem för att slänga i sig mat och dra iväg till nästa jobb. Ni kan ju gissa om jag är trött nu efter 12 timmars jobb.

Mer har det inte hunnits med. Ringde min stumpis när jag kom hem för att höra hur det blir med löpningen imorrn och det blev visst 40 minuter i telefon det. :D Nu är jag jääääättetrött och ska gå och sova om senast en timme.

Puss och hej!


RSS 2.0