Tillbaka...

Ja, vad ska man säga? Kan man skylla på att man haft lite för mycket att göra? Det har ju faktiskt hänt en hel del sedan jag skrev sist i september. Jag har hunnit avsluta arbetet som specialpedagog. Var på intervju och fick jobb på en förskola men sedan var jag och vikarierade på fritids, personalen tyckte att jag skulle prata med rektorn på skolan angående idrottslärartjänsten som var ledig då de tyckte att jag skulle passa in bra där. Det gjorde jag och vips så hade jag ett heltidsjobb som idrottslärare istället för 60% som förskollärare. Snabba vändningar med andra ord! Men glad är jag för det. :)

Det som gör det lite extra klurigt vad gäller idrottslektionerna är att gympasalen är på tok för liten (12x6 meter). Att köra hinderbanor och stationer med ca. 20 barn blir alltså väldigt trångt. Dessutom hade man kunnat drömma om att det skulle finnas mer material... Men sådan är situationen och därefter får man anpassa sig. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt!

Förutom att jag har all idrott på skolan så jobbar jag även på fritids några dagar i veckan. Kul med lite omväxling. :) Imorrn har jag öppningen så då ska man vara uppe tidigare än tuppen. ;)


RSS 2.0