Tungt med pluggandet denna vecka

I veckan har jag varit lat med pluggandet... Som tur är så väller inte uppgifterna över en i denna kurs i alla fall. Ikväll har jag försökt läsa lite men har varit så trött så det är inte det lättaste när man nästan somnar sittandes så fort man lägger ögonen i boken.

Nu ska jag fortsätta se Greys...

Tårar...

Det var tungt igår när älskling åkte iväg till Hede igen... =( För första gången började jag gråta. Han trodde att jag skämtade först men tårarna bara kom. Vet inte varför... Jag vill inte att han ska åka på söndagkvällarna. Hela söndagen blir förstörd bara för att man vet med sig att han kommer åka strax före kl. 20. Dessutom har vi nu bara fått sova tre nätter tillsammans istället för fyra... =(

Idag slutade jag kl. 12. Skönt! När jag kom hem satt jag och funderade lite kring undersökningen igen... Letade upp lite litteratur som jag reserverat och väntar på att de ska komma till Sundsvall. Kl. 17 började APT så då var det bara att åka till jobbet igen. Sedan har jag suttit hemma och inte gjort så mycket nytta. Kollade på Familjen annorlunda och har även beställt biljetter till mig och Ellinor, Timrå - Luleå den 28:e. Sista seriematchen.

Nu tänkte jag göra mig i ordning, lägga mig i sängen och se ett par avsnitt Private Practice innan sovdags.

Hejsvejs!

Nu sitter man här igen och väntar på att älsk ska ringa så att man får sova någongång. Han sitter väl där uppe i Hede och spelar NHL 2009 med Marcus såklart. Som alla andra kvällar... Imorrn ska jag faktiskt på hockey. Var inget jag hade planerat egentligen men så fick jag ett mess av Micke som hade en ståplatsbiljett över som jag kunde få. Man tackar och tar emot! :) Patrik ska ju ändå upp till Kramfors och träna hockey. Känns inte så roligt att följa med dit och sedan inte komma hem förrän 00.15 ungefär, som han gjorde förra torsdagen.

Denna vecka har det blivit mycket extrajobb. Några stycken på jobbet som åkt på influensan. Skulle ha fått jobba över även imorrn om jag kunnat men vi ska träffas i studiegruppen och göra det där seminariet så det går icke tyvärr.

Har ikväll även suttit och funderat över en undersökning om fysisk självkänsla som ska göras i skolan. Däremot sitter jag fast. Jag vet för det första inte vad jag vill undersöka och för det andra vet jag heller inte om jag ska intervjua idrottslärare eller om jag t.ex. ska lämna ut frågeformulär till elever. Skitsvårt också att veta t.ex hur många lärare man i så fall ska intervjua. Jag menar...det är ju liksom ingen C-uppsats vi snackar om. Under C-uppsatsen intervjuade vi 6 pedagoger och den ska pågå under 10 veckor. Tänkt avsatt tid för denna undersökning är 2 veckor, d.v.s. 10 arbetsdagar. Det är en femtedel... Det känns tunt att bara intervjua en idrottslärare också... :S Jag får nog rådfråga vår kursansvarige.


Förkylningen vill aldrig släppa

I natt vaknade jag av världens hostattack! Inte så roligt. Idag har man gått och snorat, nyst och hostat dessutom. När man har förkylning är det inte bra att jobba på dagis bland småttingarna. Inte kan jag träna heller. Ser 295 kr som bara försvinner utan att kunna träna varje månad. =( Hoppas på att förkylningen är bättre efter denna vecka så att jag kan köra nåt gym- och bodypump-pass nästa vecka i alla fall.

De ringde från jobbet i eftermiddags och frågade om jag kunde komma och jobba en timme tidigare imorrn bitti. En av oss anställda hade gått hem tidigare idag p.g.a. att hon inte kände sig kry så vi får väl se om man även får jobba över imorrn om hon inte kommer... Men man tackar ju inte nej till lite extratimmar. ;) På fredag ska jag också jobba extra. :)

Nu väntar jag på att Patrik ska ringa så kanske man kan lägga sig i sängen och kolla på sista avsnittet av House, första säsongen. Nu får vi väl kanske ta och köpa den andra säsongen också då. ;)

Ensam

Älskling har precis åkt iväg till Hede... =( Blev söndag kväll denna vecka. Skaplig snöyra det är här i Sundsvall...har kommit säkert ett par decimeter.

Igår kväll firade vi älsklings födelsedag. Sammanlagt var det 15 pers här i vår lägenhet. De var fullt kan man säga. :P Vid 22.30 hade alla åkt och då blev det tyst minsann. Idag fyller Lina, Patriks systerdotter år. Vi var en sväng ut till Njurunda och kollade på henne och Hanna som spelade innebandymatch mot Matfors. De vann med 11-1. :) Inte dåligt. Var meningen att vi skulle åka upp till Härnösand och fira henne ikväll men hans syster tyckte inte vi skulle bege oss iväg då de själva hade fått köra 70 hela vägen från Hsand när de skulle till Njurunda. Sedan visade det ju sig att Patrik var tvungen att åka ikväll nu också så det hade inte blivit någon trip ändå.

Var även på stan med Jonna igår. Fyndade ett par skor, det andra paret på en vecka. De hade kostat 1099 men jag köpte dem för endast 280 kr. Ett fynd! :)

Imorrn jobb och studiegruppsträff.


Älsklingen fyller år

Hej hopp!

Älskling fyller år idag och jag har träffat honom max en halvtimme under hela dagen. Det var imorse det, när han skjutsade mig till jobbet och åkte vidare till sin mamms för att kakla i köket. Lite oväntat kom han ju hem redan igår kväll. Tog en semesterdag idag. Själv har jag jobbat och sedan har jag pluggat och skrivit färdigt motorikuppgiften. Mycket skönt att vara av med den. Imorrn ska jag iväg och intervjua min gamla idrottslärare om ergonomi och sedan är det raka spåret till jobbet för att jobba extra. Fram till 16.30. Mindre härligt men samtidigt förlorade jag 20 timmar när jag hade innevecka förra veckan och var tvungen att ta tjänstledigt.

Nu är det dags för mig att borsta tänderna och lägga mig i sängen och se ett avsnitt House för att sedan sova.


Grattis på födelsedagen älskling! Du är det bästa i mitt liv. Älskar dig!

Har insett...

...att det liv jag lever nu inte skulle fungera om inte älskling jobbade ute på traktamente om veckorna. Först jobba i 6 timmar med de små liven som det är full fart på hela dagarna förutom när de sover efter lunch, sedan komma hem och behöva börja plugga resten av kvällen... Skulle han jobba här hemma skulle detta inte hinnas med så bra. Det känns faktiskt lite tungt att behöva sätta sig med böckerna direkt efter att man klivit in genom dörren. Sätter man sig eller framför allt lägger sig i soffan då för att läsa så somnar man inom 5 minuter. Till råga på att har man även hemsysslor som måste skötas, som t.ex. tvättning och städning. Nu är det bäst jag fortsätter. Har som mål att ikväll läsa det sista kapitlet jag har kvar att läsa så att jag imorrn kan börja skriva på uppgiften och förhoppningsvis även bli klar med den då.

Om älsklingen själv får välja

Igår innan vi åkte ut till mamsen och papsen stannade vi till i Birsta för att ta en fika och jag passade även på att gå in på JC och kika vad de hade kvar att erbjuda i REA-kläder. Älskling fick även för sig att jag skulle köpa stövlar så han letade fram ett par som jag blev tvungen att köpa tillslut.



Nu ska jag fortsätta läsa kurslitteratur så att jag kan komma igång med motorikuppgiften och sedan ska jag eventuellt ut till Birsta och inköpa en födelsedagspresent till min andra halva som fyller 24 på torsdag. Tyvärr blev han tvungen att ta egen bil till jobbet i veckan så nu står man här utan. Inte för att jag behöver den just något mer än bara att jag måste iväg och köpa den där presenten men nu känner man verkligen hur pass bekvämt det är med bil... Hoppas man får låna lillebrors.


RSS 2.0