Lite fel...

Inlägget nedan skrev jag igår men då vägrade inlägget läggas upp så nu kom det istället... Framför allt tänkte jag på dig Mallie... som annars säkert hade påpekat det hela igen. ;)

Idag började man jobba igen. Det jobbiga är att man måste vara ute så mkt nu när solen gassar som mest. Det är ju inte direkt så att man vill vara inne heller. Ibland önskar man att det funnits en pool på gården som man kunnat svalka av sig lite i. Eftersom jag hade öppningen imorse slutade jag 13, vilket var väldigt skönt. Desto värre är det att jobba 9-17 imorrn. :( Såå himla segt att jobba till 17... Efter jobbet cyklade jag ner till stan en sväng och gjorde några ärenden och sedan hem för att städa. Rullade ihop och paketerade in vår kära ryamatta som bara tappar en massa trådar så nu har jag skickat tillbaka den. Brorsan har haft precis samma problem med likadan matta och vi är nog inte de enda som skickat tillbaka dem. Mattan kostar ju 1500 kr och då ska det inte lossna en massa trådar, så är det bara!

Nu känner jag mig helt slut så det är dags att gå till sängs.

Gonatt!

Jag fick jobbet! :)

Tjoho!

Fredag förblev en kanondag! Jag skulle ju som jag skrev på anställningsintervju i fredags. Det slutade väldigt bra! :) Kommer jobba som specialpedagog på en skola i Timrå i höst. :) Ska bli hur roligt som helst och verkligen en utmaning. Jag har ju alltid känt lite extra för barn som har lite svårigheter. 

Idag söndag har jag och Patrik även varit tillsammans i ett år. :) Tiden går väldigt fort...

I helgen har vi varit dels i Tynderö, dels i stugan. I förrgår beställde vi en sprillansny båtmotor och igår köpte vi en båt så till helgen blir det åka av. Åkte till stugan igår kväll efter middag hos mamsen och papsen och när vi kom dit tvättade vi och vaxade vi båten så nu är den skinande ren. Som vanligt sov man som en kratta i natt. Man var på myggjakt fram till 03.30 då man lyckades somna till på riktigt och inte bara småslumra. Gjorde det första badförsöket idag när vi åkte båt bort till Aspnäs-kolonin men tyckte det var lite kallt så att jag doppade bara  2/3 av mig.. :P Jag brukar ju inte vara den som bangar men går man i så är det väldigt plågsamt. Bättre att springa så att man inte hinner tänka. :P   

Har precis varit ute på en promenad i värmen ute. Det är inte vanligt att det är 25 grader varmt vid 21-tiden inte. Som utomlands. :) Nu ska jag smaska i mig lite kvarvarande godis, titta på ett avsnitt Greys Anatomy och sedan blir det tidig läggning. Ska jobba hela veckan och börjar med att öppna 06.30 imorrn

 

Nervöst!

Idag fick jag ett samtal från en skola i Timrå kommun och imorrn ska jag på anställningsintervju. :S Man blir nervös bara man tänker på det. :P Sitter och försöker förbereda mig lite nu... Synd det bara är 50% men skulle det inte dyka upp något annat så är det ju självklart mycket bättre än att vara arbetslös... För det suger verkligen!

Håll tummarna för mig imorrn!


Idag är det ett år sedan vi träffades för första gången

Nu har klockan slagit 00.00, det är onsdag den 24 juni... Idag är det exakt ett år sedan jag och Patrik träffades för första gången. Vi tittade på Fools gold  och jag kommer till och med exakt ihåg vad han hade för kläder på sig. ;) Den 28:e firar vi ett år tillsammans... Tiden går fort.


Myggen går mig på nerverna!

Är det något som går mig på nerverna så är det mygg! Guuuud vad jag hatar de där små flygande och surrande odjuren. Har sovit som en kratta de nätter vi sovit i stugan nu i helgen. Först låg man och försökte somna, det var alldeles tyst, endast några snarkningar från rummet bredvid hördes, och rätt var det var så började det surra. Varje gång satte jag mig som en blixt upp i sängen och spanade efter den/de förbaskade myggan/myggorna. Smack! Så var den död! Sedan när det var tyst lade man sig ned igen, bsssss, blixtsnabbt upp, spana, slå ihjäl. Patrik hade nog väldigt roligt åt mig för han kommenterade det på vägen hem idag. ;)

Nu är det sovtime! Varit uppe alldeles för länge.

Sedan har jag blivit blond igen också...

Vet inte om jag nämnde i vintras att jag färgat håret mörkt? Det var i alla fall vad jag gjorde det men såhär 4- månader efteråt så färgade jag tillbaka och återfick blont hår. Vad nu än någon säger så är det ändå det blonda håret jag trivs bäst i och personligen också vad jag känner mig passa bäst i också.

Från... (ok lite blekare efter några månader)

      
Till...


Midsommar

Skrivarlusten har inte varit på topp de senaste veckorna men här kommer en liten update från midsommar i alla fall. I fjol firades midsommar ute på Juniskär i Zandras föräldrars hus. En dag då jag och Patrik bara satt och messade hela kvällen. :) Det var innan vi var tillsammans det. Men i år firades midsommar uppe i Aspnäs i Patriks stuga tillsammans med hans familj. Tråkigt att vädret inte varit bättre även om det inte varit totalkatastrof till väder heller. Men man vill ju gärna ha sol och inte regn under sommaren. Grillning i dagarna två blev det, spelat olika spel, däribland kubb. Själv har jag även hunnit med att måla den nya dörren till gäststugan och målat lite annat grejs. Ungarna har åkt ring efter båten, något som aldrig skulle falla mig in då vattnet var på tok för kallt och båten är lite för svag för att det ska vara roligt för min smak. På lördageftermiddagen tittade faster och Kjell förbi lite oväntat. De hade varit ute med husbilen upp över Höga kusten och åkt och firat midsommar i Norrfällsviken och på vägen hem så passade de på att kika förbi. Hur man ska sammanfatta helgen? Trevlig! :)

På bilden nedan försöker Patrik (t v) och hans systerson André (t h) att spela badminton men det går sådär, Etra och Iver leker med en sönderbiten fotboll mitt på spelplanen. ;)
Patrik och André försöker spela badminton

Väntar på posten

Uppstigning kl. 7.00 var inte lätt. Direkt efter att jag slängt in Patriks arbetsjackor i maskinerna blev det raka spåret till sängen igen. Sedan har jag hållit mig vaken sedan 8.15.

Nu sitter jag och väntar på att posten ska komma....vill att mitt arbetsgivarintyg ska komma idag men det dröjer säkert en vecka till. Skulle inte förvåna mig alls. Sedan drar jag iväg till Tynderö. Varför sitta här i lägenheten och häcka för? Egentligen skulle jag ha varit ner på Fresks och köpt mig lite fint sandpapper så att jag kan slipa av stolsbenen och tilläggsskivan lite försiktigt och vaxa in dem. Tar ju en sådan tid att få klart det där då det ska torka 12 timmar varje gång och nu har jag två omgånger vaxning kvar. Det blir nog Fresks på vägen till Tynderö så fixar jag det där imorrn kväll eller torsdag istället. Har gått över ett halvår sedan vi blev klar med bordet och de andra stolarna så nu när jag är ledig tyckte jag att det var dags.

Tjingeling!

Ledigheten går mig på nerverna

Idag har jag:

- Skurat ren trallen på balkongen.
- Betsat extrastolarna till matsalsbordet.
- Skrivit tre olika personliga brev.
- Ringt en massa samtal som har med dittan och dattan och göra.
- Tagit en promenad. 
- Gjort ett besök hos faster.
-  Tvättat.

Och ändå har jag inte varit fullt sysselsatt hela dagen. Minsta lilla stund man inte har något att göra blir man galen.
Imorrn bitti är klockan ställd på 7.00. Gick ner till tvättstugan idag och kollade om det fanns någon tid för att tvätta Patriks arbetsjacka och det blev alltså 7 i morrn bitti det. Upp och plåga sig...

Imorrn ska jag skicka in en massa jobbansökningar också, sedan kanske jag drar ut till Tynderö och blir där åtminstone till onsdag.

Men nu är det gonatt för hela slanten! Känner mig rätt trött.

Helgen!

Hej!

I helgen har vi varit ute och sladdat, som vanligt får jag säga. Det var länge sedan vi åt en middag tillsammans hemma nu. Ena dagen sneaker man mat från svärmor och den andra dagen hos päronen. Under fredagen var vi uppe i Ramvik, Hälledal, där Patrik snickrade på mamsen hans blivande uterum. När vi kom hem sådär vid kl 22 kikade vi på Vi hade i alla fall tur med vädret igen som vi köpte på vägen.  Har man första filmen måste man ju ha den andra, det är i alla fall Patriks resonemang. ;)

På lördagen drog vi iväg upp till Aspnäs och stugan där vi grejsade lite. Bl.a. körde vi igång vattenpumpen och sedan så städade jag vårt lilla sovrum som verkligen bara består av en säng och inget golv där råttorna hade varit och skitit i sängkläderna. Det var bara att ta hem sängkläderna och tvätta med en gång. På vägen hem stannade vi till och fikade lite hos Patriks morbror och sedan blev det raka spåret hem till soffan och mys framför tvn. Mycket kikande på båtar nu, kanske att vi köper en på fredag, :) Det var ju faktiskt så att vi hade börjat bygga hus nu om allt gått som det skulle, men då ägaren av marken vi skulle köpa och göra tomt av drog till med ett överpris så att det bara skriker om det så blev det inget av med det så nu verkar det bli en båt istället samt en liten stuga nere vid Tynderösundet. :) Huset väntar vi med ett tag men man kan ju lugnt säga att man är bra sugen på att lämna den instängda lägenheten.  

Under söndagen har vi fördrivit tiden ute i Tynderö hos päronen. Bara tagit det lugnt i princip... Sedan blev det som vanligt stress hem för att Patrik skulle iväg och jobba. Därefter har jag suttit och skrivit på en massa papper som ska skickas till a-kassan, diskat och grejsat på. Ska så småningom lägga mig i sängen och kika på ett par avsnitt Greys anatomy.

Yeah!

Sista skrivuppgiften är avklarad så jag hoppas att jag inte får några kompletteringar sedan, men har ju klarat mig från sådana nu i 4 år så varför inte klara mig ifrån det denna gång också? :) Firade det hela med att börja städa men nu har jag tappat lusten till det så ska nog sätta mig ner i soffan snart och bara chilla. Badrum och gästtoa kvar... Det absolut tråkigaste...

Blev inge Tynderö idag, får se imorrn istället. Däremot kanske det blir regn så vi får se...

Shoppat loss idag!

Åhh vad skönt! Var hos homeopaten efter arbetsförmedlingen idag och jag blev av med 2 av 3 naturmedicinsorter! :) Bara en kvar nu. Hoppas att jag blir av med den också i december då jag ska dit igen. Som vanligt hade jag lågt blodtryck men spela roll så länge jag inte jobbar på cirkus och ska göra en massa kullerbyttor så att man blir alldeles yr i skallen. ;) En cirkuskarriär var ändå inget jag hade tänkt att inleda. Tur va? ;)

Sedan blev det stan och shopping med Jonna. Har väl shoppat upp 1400 kr iaf. Bäst man passar på att spendera lite tid med henne nu när hon ska flytta tillbaka till Motown om en månad. :( Den förbannade skolan har ju gjort att jag inte haft tid till så mycket socialt umgänge de senaste två terminerna.

På tal om skola så har jag suttit och kämpat med utvärderingen hela kvällen. Fortfarande inte klar men börjar ändå närma mig. Det är bara den där förbannade litteraturen man måste koppla till som dessutom är helt värdelös. Det blir fortsättning på det imorrn och förhoppningsvis ett slutförande också.

Gonatt!
Chip!


RSS 2.0