Mycket nu

Patrik har haft ett par yllestrumpor liggandes i tvättkorgen i kanske ett halvår. NU, idag, alldeles nyss, drog jag fingrarna ut arslet och handtvättade de stackars smutsiga strumporna. Det var på tiden kan man säga, men dags!

Annars har jag ringt en massa viktiga samtal under dagen. A-kassan bl.a. Telefonköer i en halvtimme på varje ställe. Men det är inte så konstigt när telefontiderna är mellan 9.00-11.00. Korkat! Sedan blev det en tripp till Birsta. Åkte in på Elgiganten och beställde kyl- och frysskåp som vi får i början på nästa vecka. Sedan blev det Maxi för att handla. Åter in till stan och lämnade igen en bok på Kultan och sedan till Metropol för att hämta arbetsgivarintyget. Äntligen säger jag! Det tog bara 2 månader innan man skulle få ett med rätt uppgifter. Kanske man kan få sina a-kassapengar om ett par månader, för det är väl så lång tid det i sin tur ska ta för dem att betala ut dem.
 
Nu är man hemma och ska städa lite. Imorrn kommer det nämligen ett par och kollar på lägenheten. Åker ända från Kalix! :) Sedan kan man ju börja packa ner lite grejer i några flyttlådor som vi fick. Har ett par av dem ståendes här i sovrummet alldeles bredvid datorn. Rätt vad det var så tyckte jag att det började lukta broccoli och jag kunde inte förstå varifrån doften kom ifrån, till för en stund sedan då jag insåg att det var banankartongen. Men nästa fundering är ju varför det luktar broccoli om den... :S

Jaja, ha en nice kväll! 


Kommentarer
Postat av: mallie

kalix känner man ju igen;) hoppas ni får den såld snart då:)

2009-08-10 @ 20:00:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0